VuleTigar 140 Napisano Februar 13, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna garaza, ili parking mesto u garazi . Okolina Seste beogradske gimnazije-pocetak Milana Rakica,Trscanska, Gvozdiceva,Bregalnicka,Kajmakcalanska, Bulevar Kralja Aleksandra iznad Djerma . Ako neko iznajmljuje ili zna nekoga neka mi posalje poruku ! Moze i na mob : 063/1044-799 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna garaza, ili parking mesto u garazi . Okolina Seste beogradske gimnazije-pocetak Milana Rakica,Trscanska, Gvozdiceva,Bregalnicka,Kajmakcalanska, Bulevar Kralja Aleksandra iznad Djerma . Ako neko iznajmljuje ili zna nekoga neka mi posalje poruku ! Potrebno i meni takodje.... Negde oko Kosovske,Majke Jevrosime,taj deo...Ako neko ima neku informaciju za iznejmljivanje ili slicno 065/8226422 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Parking servis iznajmljuje mesto za motor za 806 din/mesečno. Potraži malo, pisalo se na tu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 15, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Peki ! Raspitacu se, mislim da postoji javna garaza u Radivoja Koraca na Krstu, u principu mi odgovara, jer mi je na 10min pesaka od kuce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Peki ! Raspitacu se, mislim da postoji javna garaza u Radivoja Koraca na Krstu, u principu mi odgovara, jer mi je na 10min pesaka od kuce . Postoji, i ja tu držim motor Pozdrav Komšija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...