*zeka* 1182 Napisano Septembar 23, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nikki daj broj da meni nesto zavrsis . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 23, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Nikki iz los angelesa citao sam ovo sve oko voznje bez dozvole i bez kacige i vozio malo dijete od 8 godina nemojte da plasite decka ja vozim bez vozake dozvole A kategorije 45 godina {slovima 45 godina i nemam nameru da polazem sada sam 64 godine star policja u srbija ne moze mi nista imam diplomatski pasos usa jer sam radio za united nation 3o godina 874 puta su mi psiali prijave u amerika u evropa nikad nijesam platio ni jednu uvijek sam se pozivao na dimplonatski imunitet sada sam u Nisu kod rodbine i vozim Suziki zastavaljali su me prvi i drygi dan i sada vise ne jer znaju ko sam zato jedan savejet za tog decka samo budi fin sa sudija procices samo sa uslovna ako ne zovi me da ti zavsim . pozdrav svim bajekerima u serbia Kakva drzava takve joj i diplomate. Fck the USA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mene je bljesnula kamera u nemačkoj kad sam se vraćao da godišnjeg. Jel možeš tu nešto da središ? Mogu ja da sredim, recicu savan pita gde je ta slika sa odmora nikako da mu posaljete.. Ili ako moze malo da se koriguje, bar upola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/496987/U-Kraljevu-tesko-povredjen-tinejdzermotociklista U Kraljevu teško povređen tinejdžer-motociklista N.B. | 22. 09. 2014. - 19:45h | Foto: N. Božić | Komentara: 36 Tinejdžer V.F. (15) teško je povređen večeras oko 18 sati u Kraljevu kada se vozeći motocikl sudario sa automobilom. Prema poslednjim informacijama, dečak je u komi. Udes se dogodio na raskrsnici, na izlazu iz Kraljeva, u mestu Jarčujak, odakle putevi vode ka Raški i Čačku. Automobil crnogorskih registarskih oznaka sudario se sa motociklom, koji je kako saznajemo vozio petnestogodišnjak V.F. iz Kraljeva. - Dečak je teško povređen i u komi je. U toku je dijagnostika povreda – rečeno je u kraljevačkoj bolnici za "Blic". Uviđaj je u toku, a ovaj deo magistrale je delimično zatvoren za saobraćaj, a vozila se propuštaju. Kako smo čuli od pojedinih očevidaca, dečak je nakon udara u automobil, odleteo još nekih dvadesetak metara dalje, kao i da su bile uočljive njegove povrede glave, ruku i nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Decak je u medjuvremenu podlegao povredama. Ima tema u crnoj hronici. Kad si mlad tesko je shvatiti neke stvari i tu ti treba dobra doza srece u zivotu da prezivis dok se ne opametis. Pricam iz licnog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pro Beginner 15 Napisano Octobar 2, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju? Jel stigla koverta? Uff, nisam odavno ulazio na forum pa evo tek sad odgovaram. Da, stigla je koverta, i isao sam kod sudije da dam izjavu. I posle kod nekog glavnog sudije i sve je zavrseno. Posto mi tamo nista nisu rekli kolika je kazna i sve to, niti mi dali neki papir, sigurno ce stici postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jexx 0 Napisano April 14, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Moj otac je skoro kupio Tomos Bt 50, i naravno da ga nece samo on voziti Interesuje me kolika bi kazna bila kad bi me zaustavila policija? Sad cu napuniti 15, nemam dozvolu ali je motor registrovan i imam potrebnu opremu ( kaciga i ostalo). Isto zelim da kazem kako nije fer da se za motore od 50cc polaze sa 16 jer tad moze vec za 125 cc.. Mislim da bi trebalo da malo spuste na 14 ili 15 da bi mogli malo ranije da udjemo u sve to i itd... Inace ne mogu cekati tih 16 kad je motor pored mene a brine me jedino kazna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 14, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kazna za nemanje kategorije je 120000 din, ali zavisi od sudije kako ti se zalomi. Послато са Lenovo A7600-F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jexx 0 Napisano April 14, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan A kad bih nabavio neki od 49cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano April 14, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Isto ti treba AM kategorija da bi vozio. Drzi se bajsa jos neko vreme jer ako te nahvataju 1000e nije mala cifra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 14, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam i zabrana polaganja osim novcane kazne!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano April 14, 2017 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Policija je najavila rigorozne kontrole za motoriste. Nadam se samo da ce raditi svoj posao kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2629 Napisano April 15, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam i zabrana polaganja osim novcane kazne!? I to, bar mislim. A bile su i neke priče o oduzimanju vozila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...