Koprian 405 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Poljubih i ja asfalt, kisa plus boja i lezeci policajac = ja kasakder Sad, ja sam dobro prosao ponajvise zbog toga sto kad je dupe osetilo da je djavo odneo salu bacio sam motor, a ja se otkotrljao na stranu od ivicnjaka i stubica, na zalost to je podrazumevalo da motor nije. Refleksna i svakako ispravna odluka po meni, ali magare je istrpelo stetu, pukla je plastika iznad migavca, i fino je izguljen sa leve strane. Nisam uspeo da nadjem po mraku sve delove plastike tako da imam nekih 20tak centimetara rupe koja bi morala da se krpi. Ekonomija je jako bitna, tako da sam otvoren za sve predloge kako najbolje da se oduzim drugaru sto sam njega pustio a svoje dupe spasavao. Takodje sta bi jos trebalo proveriti osim ocigledne stete, posle pada sam se dovezao kuci ali ko ce ga znati. Da, i kad vec moram da radim oko toga da li se vise isplati raditi i ostalo "dotezanje" plastika i slicno ili ovako parcijalno. Kao i okvirno koliko bi to izaslo. Stvari koje su dozvoljene da se pisu otvoreno da ne krzimo pravila foruma pisite ovde, a brojeve telefona i slicno na priv. P.S. izvinjavam se na sklepanoj poruci, ali jos mi tema zvekce po adrenalinu ( zao mi magareta) "drugar" iz teksta je motor, sta cu kad se vezujem ali moras postovati nesto sto te vuce kud ti se dupetu iste. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 14, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Пантенол??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Пантенол??? Hahahahaah sad i ja vidim, ostalo mi od Bokilica on ga tako prozvao Honda Pantheon 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Jun 11, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i pohvalim. Motor konacno gotov, kod majstora je bio "samo" 10 meseci, ali kad sam ga video prosla me sva ljutnja i bes. Opet na drumu, jeeeeej. Da, pitanje, ima li neko ko radi nalepnice za preporuku? Kus mi bez njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Avgust 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...ako nisi rešio pitanje nalepnica : Kice iz Novog Sada Njegov broj je 063/525-423. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...