atke 8 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege ima neko ideju gde mogu da nabavim gumicu kocionog cilindra za prednju kocnicu, Regal Raptor Daytona 350 dimenzije unutrasnja 8mm spoljasnja 15 mm visina 5 mm Slika u prilogu, hvala! vecina servisa mi nude da kupim celu prednju kocnicu, cilindar, nosac, rezervoar ulja itd... sto je nepotrebna investicija, ima neko bolju ideju? Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 10, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnost Zrenjanin Probaj ovde, ljudi prave profesionalno gumice za sve kocione sisteme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolega iznad rece. Imao sam isti problem sa mojim kinezom, nazvao ih, i rekao dimenzije klipa i poslali mi gumice. Sve preporuke za saradnju. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor Zoran 13 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 76 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Tricikl Prijavi odgovor kao problematičan U subotu na bubanj potoku imaju stand,pa ponesi mustru a naj bolje ponesi sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atke 8 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima zovem sigurnost zrenjanin danas, pa se nadam najboljem!~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atke 8 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Sigurnosti resavaju situaciju! hvala jos jednom svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...