demro.st 435 Napisano Jul 9, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav pozivame sve koji postuju nas klub da dodju i da se dobro provedu sve pise sve jasno ulaz naplacujemo pa sad ko voli voli / 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 13, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako vec ne planirate doci posto me bojkotujete i sa odgovorima hvala vam idite tamo gde je sve free pozdravlja vas janko vise necu pisati nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jul 13, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Nebrini se Janko!Mi dolazimo i u petak i u subotu,a u nedellju cemo morati da spakujemo satore i da se vratimo kucama Ja u petak sviram na ovom skupu sa svojim bendom Thundersteel,a svakako treba doci jer sve bude odlicno organizovano na prelepoj lokaciji! Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 13, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nebrini se Janko!Mi dolazimo i u petak i u subotu,a u nedellju cemo morati da spakujemo satore i da se vratimo kucama Ja u petak sviram na ovom skupu sa svojim bendom Thundersteel,a svakako treba doci jer sve bude odlicno organizovano na prelepoj lokaciji! Vidimo se hvala na podrsci dragi moj Dejane ziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan ako vec ne planirate doci posto me bojkotujete i sa odgovorima hvala vam idite tamo gde je sve free pozdravlja vas janko vise necu pisati nista opusteno, ima vremena... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 15, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cika Janko, nemojte se sekirati...dolazimo i mi vec u petak pa provod do nedelje...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 15, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ako vec ne planirate doci posto me bojkotujete i sa odgovorima hvala vam idite tamo gde je sve free pozdravlja vas janko vise necu pisati nista Nebrini Janko, kisačke " Sarme " se ne propuštaju ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Jul 16, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan ako vec ne planirate doci posto me bojkotujete i sa odgovorima hvala vam idite tamo gde je sve free pozdravlja vas janko vise necu pisati nista Nebrini Janko, kisačke " Sarme " se ne propuštaju ! Mene zanima da li su sarme (najbolje koje sam jeo)sva tri dana,ili samo u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 16, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako vec ne planirate doci posto me bojkotujete i sa odgovorima hvala vam idite tamo gde je sve free pozdravlja vas janko vise necu pisati nista Nebrini Janko, kisačke " Sarme " se ne propuštaju ! Mene zanima da li su sarme (najbolje koje sam jeo)sva tri dana,ili samo u subotu? pozdrav druze moj sarme ce biti u subotu od pola tri pa do sest ako se ne pojedu pre spremamo 1000 komada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo i mi na tu sarmu janko ..... nemoj da brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican ' kraljevski ' pasulj , dobru svirku i prijateljsku atmosferu nije uspeo da pokvari ni tajfun, koji je u jednom trenutku protutnjao preko Kisaca . Dolazimo i danas , da vidimo da li ce sarme biti dobre kao i prosle godine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 20, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo se vratili sa dvodnevnog druzenja u Kisacu...bilo je extra, domacinska atmosfera, svirka vrh, sarme najbolje koje sam u zivotu probao...! Cika Janko se bas potrudio da svima ugodi sto je i uspeo pa ni oluja u petak navece nije mogla da pokvari atmosferu! Sve u svemu, super druzenje i provod! Svaka cast Kisach Crows! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Jul 20, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale, na odlicno organizovanom moto skupu , vrednim domacinima iz Kisaca -Kisach Crows Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 20, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo se vratili sa dvodnevnog druzenja u Kisacu...bilo je extra, domacinska atmosfera, svirka vrh, sarme najbolje koje sam u zivotu probao...! Cika Janko se bas potrudio da svima ugodi sto je i uspeo pa ni oluja u petak navece nije mogla da pokvari atmosferu! Sve u svemu, super druzenje i provod! Svaka cast Kisach Crows! veliko i iskreno hvala na toplim recima koje nas upucuju na to da sledece godine bude jos bolje pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jul 20, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Proveden vikend kao u snovima!Sve je bilo fenomenalno u pravom smislu!Cak ni ona kisa u petak nije mogla da nam pokvari odlicno proveden vikend kod nasih drugara iz Kisacha!Janko svaka cast na organizaciji!!!! Petak-vrh,subota vrh-vrhova! Pasulj-vrh,sarma-nemogu da opisem koliko je dobra Samo imam primedbu na zadnji bend u petak Thundersteel,jer su malo bili meksi u odnosu na ostatak bendova Kad mi Painkiller(Boris)bude poslao jednu zanimljivu sliku koja je osvanula u subotu ujutru okacicu je da vidite da cardak ni na nebu ni na zemlji nije bajka Sve u svemu jako lepo smo se proveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jul 21, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Odkad spavam na bini ja vise nehrcem,mada nema neke razlike od spavanja na zemlji!kako god da se okrene probudim se mamuran tako da mi vise nije bitno kakvo je tlo I onda je nasa putujuca kuca dobila noge prema meksem tlu Hvala Painkilleru na ovim zanimljivim fotkama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan sta reci..... :zdravo: :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Soos 3 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale Vranama,evo i nesto slika: https://www.facebook.com/zoltan.soos.79/media_set?set=a.813983618634927.1073741971.100000698895635&type=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...