vlajko 2670 Napisano Jul 29, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na poduhvatu matori.. pratimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jul 30, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dosao iy Ayerbaijanske ambasade ...nemogu tranzit vizu da dobijem jer kao navodno nemam Kazastansku u pasosu iako nama netreba Kaz. viza.......pa moram tri dana da cekam ...al ebi ga ,ko ceka taj i doceka .... a sve to zbog Ramazana ...pa na kraju valjda zavrsnica ,Bajram i nije se radili...eto tako to nekada ide.... U Tbilisiju je ok grad ima dosta turista ,reka po sred grada fura ...peca se kao ko dnas na Moravi...posavicu slike veceras ...sad uzivam u kafici u jednom od mnogobrojnih kafea.......Cao 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarR6 3 Napisano Jul 30, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekamo fotografije!! 3 dana se malo muvaš po Tbilisiju, baš je to dobro. Upravo gledamo ovde koje su glavne atrakcije u Tbilisiju; http://www.tripadvisor.com/Attractions-g294195-Activities-Tbilisi.html Ima štošta da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 2, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam U Baku Azerbaijan ...dobio sam tranzitnu vizu samo 5 dana a za trajakt niko nema pojma kad krece za Aktau Kazastan...ali i to je sastavni deo ovoga puta ...u medjuvremenu sam upoznao cetiri endurasa iz Rumunije i dva dana smo isli na off...severno ka Vladikavkazu pa do same Cecenske granice. Kao sto rekoh ...cekam na trajat i uleteh u neki internet klub da se javnem ....vrucina je nenormalna, 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 2, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan bravo..ne zuri.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarR6 3 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlično da si već u Baku-u. Mislili smo da si još u Tbilisiju. Dakle, ipak u Kazahstan! Ogromna teritorija, biće zabavno. Srećno sa trajektom preko Kaspijskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 3, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Obezbedi dovoljno goriva za prolazak kroz Kazahstan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1704 Napisano Avgust 3, 2014 Drug član, 823 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i srecan put!!!! Volim ovo ovako: kratko, jasno i fotografisano!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video ovaj putopis..... ostadoh bez reci,ovo je u najmanju ruku neverovatno hrabro, svaka ti cast..... pratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, srecne ti putesestvije i suvi putevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 6, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Konacno posle 24h cekanja za trajakt pa onda ukrcavanja koje je isto toliko trajalo....;pa zatim plovidba od celog dana i noci ...kad sam pomislio da je sve gotovo ,jos sam 24h cekao da se iskrcam i onda 10h zajebavanja sa Kazastanskom carinom ...mislim da su svi koji rade tamo udarili pecat u moje papire....ali i to je gotovo ,izasao sam iz ograde lucke i natrcao na radju za compjutere te uleteh da se javnem ...ah da moj comp sam ispustio te se razbio ali sam iz harda spasio slike tako da cu kad stignem staviti neke.Dakle ziv i zdrav ...idem dalje. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 6, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakvog reda ..... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Avgust 6, 2014 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Svako dobro, majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 7, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam u Beiney sto je otprilike preko 500km od luke Aktau gde sam se iskrcao....vozio sam do kasno u noc i na kraju u sred stepe zalegao u moj hamok, visecu lezaljku,noc je bila perfektna malo je jace pirkao vetar ujutro kada sam krenuo i onda je krenulo......ja u zivotu nisam imao a ni pomislio da cu imati ovakvu voznju ...prasina ,vetar i gradi se put koji u pravcima ima po nekih 50 do 60 km...a sav saobracaj ako ga uopste im ima ide levo desno po prasini koja je kao puder fina i duboka do 30cm...i tako sledecih 200km ...odlepio sam od vrucine koja je oko 38C...a prasina ...to je neverovatno kako to izgleda i kakvi su to slojevi a rupa do rupe sa kolotrazima ....pomislio sam da sacekam neki kamion i utovarim motor ...da platim da se otkacim bede ,medjutim rekoh sebi ...pa ovo si i hteo evo ti test.... Sada sam u jednom malom konaku ,klima do daske radi...perem stvari od prasine i jos po vrh svega imam opet busnu prednju gumu ali cekam da preladi da bih nesto uradio.<br> 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdrava hrana 0 Napisano Avgust 7, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav iz cafe bravo cacak samo napred majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdrava hrana 0 Napisano Avgust 7, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz cafe bravo samo napred majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarR6 3 Napisano Avgust 7, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, sounds like a total mess but that is the part of the journey. Lazar kaže da bi rado da je tamo sa tobom. Aloha (Lazar pominje da ćeš možda videti i kamile, jer u Kazahstanu ima i kamila) Puno pozdrava Lazar i Vesna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 8, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan >Bravo! Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Avgust 8, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan pratimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Avgust 8, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, sta reci, ekstremno.... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 9, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Guraj Zoki,samo napred i samo hrabro,pratimo te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsapg 0 Napisano Avgust 9, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: podgorica Motocikl: ducati multistrada Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 12, 2014 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan pristigao u Astanu oko ponoci 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...