veskotg 44 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovom ekipom se uvijek lako dogovoriti, a jos kad ima poziv od, majstora za rostilj i sač, a predjelo suva jarčevina, prsuta i dvije-tri vrste sira, nema sto no pali motor... Krenuli ujutru, cetiri endura i krivac za druzenje, SPEED TRIPLE. Sa glavnoga puta [IMG]http://img.tapatalk....06/y2udabe9.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Skrenuli smo kod Mioske lijevo, desno je put za Kolasin i dalje. Ovuda se moze doci doZabljaka, Savnika i Mojkovca. Mali su se tablice tresle, ali su ostale... Malo voznje koja je prava avantura, jer odrona i pijeska ima dosta po ovom putu I nsa dolazak u raj, gdje su semo nasi motori culi... I ptice kad smo ih pogasili Stigli na odrediste i onda krece gastronomski dio puta... Prelijep dan, vrhinski domacin i ekipa, i voznja po svim vrstama puta kao i temperatura od 19° koliko je bilo gore, do 38° po povratku u Titograd. Toliko od mene... Htio sam podijelim sa Vama ovu divljinu, koja je na samo 55 km od Titograda... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Vesko. Prošle godine sam se uverio u lepotu divljine Crne Gore, ove godine ću opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan He he sviđa mi se naziv Titograd! A sviđa mi se i reportaža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Jul 6, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se najvise svidja ta divljina u tanjiru, evo teram zenu da mi nasecka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Jul 6, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Suva jarcevina i dvije vrste sira,kako to arhaicno zvuci. Svaka cast,braco crnogorci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan I ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vesko….stari endurašu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski !!! Vracao se pre dve nedelje iz CG, preko Zabljaka, svratili u NP Durmitor....jao prirode ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan kolko vode popiste što je ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me od Vlada…. Aj' Vesko… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druze,,sad ja vidim zbog cega nisi mogao do mene u Sutomore da dodjes,ha,ha,ha....veliki pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Octobar 3, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, postavicu kopiju jedne teme koja je kod nas radjena, da svako od Vas zna sto moze vidjeti i kuda se sve voziti kad krene na more... Ili se ciljano uputi, nedje po CG... To ovako izgleda: http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7168&start=20 http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7176&start=20 Prepoznacete dosta ljudi, ali ipak mislim da vrijedi ovo vidjeti... :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...