Marko011 2457 Napisano Jul 3, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Komšija bacio oko na pomenutog horneta........... http://www.polovniautomobili.com/oglas4696977/honda_cb_900_f_hornet/ Možda neko od kolega sa foruma zna nešto o motoru ili vlasnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 3, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan I ja gledam taj oglas već 2 meseca, al ne mogu tolko da dobacim... Interesantno je da je ta adresa dosta blizu mene, al ja ga nikad nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 3, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bio je da ga pogleda na brzinu, ali nije ta adresa, već neka na voždovcu....................... Ja ga ubedjujem da ne uzima toliko snažan motor, jer mu dosta teško ide i sa kawom er6........................ Sad je u pregovorima sa vlasnikom, idemo zajedno za vikend da bacim oko na makinu..........................deluje ok za tu cifru............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 3, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A koja je cifra u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 3, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 3800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 3, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dobar kao na slikama - vredi ! al ako mu je taj er 6 bio sa oklopom, ovo je malo drugačija priča... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 3, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jeste, er6f,..............ali zašto smatraš da je velika tranzicija preći na naked? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 3, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve preko 130 - 140 na sat - je problem. Nije više vožnja nego borba... Možeš da staviš veći vizir, al taj vizir nije fiksan kao na f modelima !!! Kod nejkeda vizir je povezan sa kormanom, kako okrećeš korman, okreće se i vizir... Ni sam ne znam kakve bi se turbulencije prenosile na korman preko velikog vizira pričvršćenog za far... Ja moj vozim bez ikakvog vizira do 160 - 170 i kraj ! A po manuelu može da ide do 235 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jul 3, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako on ima problema sa ER 6 ovo nikako nije bajk za njega. Meni je ER 6 N prvi motor i odusevljen sam lakocom upravljanja. Hornet je daleko ozbiljnija masina u svakom pogledu i treba ga ozbiljno shvatiti. Sent from my XT615 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Motor je za sve odlican sem za auto put (moze krace relacije)! Inace nosi proverenu i dokaznu masinu od cbr 900 rr, samo malo utisanu, odlican motor, ako ga kupi sigurno se nece pokajati, jer ovo je jedan od najboljih naked-a ikad napravljenih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 3, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Motor je za sve odlican sem za auto put (moze krace relacije)! Inace nosi proverenu i dokaznu masinu od cbr 900 rr, samo malo utisanu, odlican motor, ako ga kupi sigurno se nece pokajati, jer ovo je jedan od najboljih naked-a ikad napravljenih! Pata-karte sa CB 1000 Big One... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 4, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je oklop drugo je vizir koj može dodatno da se stavi.............. Ponovo sam mu danas rekao da dobro razmisli zbog jačine motora...............ali ne može ni vikend da sačeka, mislim da će danas sam otići da ga uzme................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ce to da legne vremenom ne mracite coveka !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Jul 5, 2014 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, bar na slikama. Ako je čovek pametan i ima onu poželjnu dozu straha u sebi koja mu je potrebna da ga sačuva, navićiće se on na njega, ako ne baš ove sezone onda će sledeće. A ako i odustane, ovakav motor će uvek lako naći novog kupca. Sretno mu bilo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 5, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorcic i to što nema masku napred ništa neće da mu smeta zato što je početnik. To je tek na autoputu preko 120 da se osetno primeti ali ni to nije za nazvati Ne bezbednim već samo malo neprijatnije na duže staze. Najbolje da ode i da proba kako mu leži i ako mu se svidja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...