Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBR 600 F1 Problem

Recommended Posts

• U prolazu, 47 postova

Pozdrav ljudi. Imam problem na motoru tj skoro sam je kupio i radio je ok ali posle nekog vremena poceo da trokira pod malim gasom. Posto predhodni vlasnik po izgledu motora i ostalih sitnica nije vozio mozda cele sezone motor predpostavio sam da su svecice u pitanje. Promenio sam mu svecice, ulje/filter 'ocistio karb' ali problem je i dalju tu, mozda cak i gore. Znaci motor kada krece, kada se daje veliki gas e trokira, ali naprimer kada ubacim u trecu i sad hocu da odrzavam malu brzinu pod malim gasom on krece da trokira, i sto u vecu brzinu pod manjim gasom on vise trokira.. Kazite mi sta bi to moglo da bude, ja sam kao cistio karburatori ali samo sam dizne proveravo nisam nesto bas detaljno cistio.

takodje sam zaobravio da dodam, dok trokira cuje se neki cudan zvuk.

Hvala unapred svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Bicikla

Filter goriva, pumpa za gorivo?

hm, da je filter ili pumpa zar ne bi uvek trokirao, mislim i pod punim gasom.. ?

Ne bi uvek trokirao...

• U prolazu, 47 postova

Danas sam prvoerio, filter i pumpa nije sigurno... Sve se to desava pod malim gasom i kada bih stisnuo kvacilo i turiro on bi gao jedba probio ono zatrokiro i onda bi turiro dobro.. ali kad bi ga pustio u bbrzinu opet bi krenuo da zeza.. palo mi bezveze na pamet, kada sam menjao ulje dolio sam mu malo vise tj iznad one crte sto pokazuje. tj meraca. pa da ne uzrukuje mozda to ?

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Meni je skoro f3 tako zezala kao i drugara na f1 u oba slučaja je prepunjavao regler.U mom slučaju konkretno je nagoreo jedan kontakt pa je trokirao u niskim obrtajima(tu slabije puni)...kada sam zamenuo regler sve je bilo ok...proveri i to za svaki slučaj ako si već pretresao pola motora. :neznam:

A što se tiče pumpe goriva meni je na bivšem f1 crkavala i trokirao mi motor u nekim srednjim obrtajima,a nekada mi se i dešavalo da kada verglam neće da upali motor,dok na gurku posle metar upali ko mina...Pumpu ako se ne varam možeš da izbaciš pa da ti gorivo ide na slobodan pad...čisto da vidiš da li je do toga.

• U prolazu, 47 postova

Danas sam primetio da i nemam pumpu, nego ide slobdonim padom... Ne znam koliko je to pametno i sta sve moze da iskrsne zbog toga.. ?

Inace procistio sam opet karburatore i postoji mogucnost da na jednom karbu mala dizne bila problem ali nisam stigao da lepse testiram pa cu videti..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja