miša bmw 284 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Kako naslov kaže: BMW R 1150 R Rockster 2006 godište. -Kupljen nov u Raduloviću (svi računi,JCI, servisna knjižica, uputstva) Ima 49000 km i registrovan je do Oktobra 2014 Ja sam ga modifikovao po sebi, stavio viši korman,viši vizir i oblepio ga folijom, tako da su lak i farba potpuno zaštićeni. Originalni delovi (korman i vizir) su besprekorni i zapakovani u kutijama, tako da se može vratiti u fabričko stanje. Od opreme ima: -Grejače ručica -ABS -Centralni štender -Crash barove -Magnum sirenu (i kamioni se sklanjaju) Uz njega idu i -Tri ključa (sve je na jedan ključ, čak i top case) -Njegova velika fabrička tank torba -Bočni koferi kupljeni u Raduloviću -Giwi nosač zadnjeg kofera -Kappa top case 49 litara kupljen pre 3 meseca u Moto Landu Motor je besprekoran, juče sam se vratio sa Grossglocknera sa njim,ali pošto planiram jedno mnogo ozbiljnije putovanje, vraćam se na GS i samo zato je ovaj lepotan na prodaju. Cena sa svom opremom 5100, Zamena samo za GS uz moju doplatu. Miša 0638858005 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mashina ... ja planiram da moj sledeci bude 1150R ... ali jednog dana .... Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Thnx Peconi, vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Jun 30, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Au,sta je rokstera ovih dana po oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sredjen komad BMW-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodavao bocne kofere odvojeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Mali off... jesi ti isao na ono ludacko putovanje u Afriku, sam, u novembru, po kisi? Ako jesi - zbog tog putopisa sam se odlucio za R1100R 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Da! Jesam 2010 godine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodavao bocne kofere odvojeno? Bih, ako se sa jednim drugarom dogovorim oko prodaje, pošto me je pitao za motor bez kofera, tako da ako bude nešto od toga, koferi su na prodaju odvojeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodavao bocne kofere odvojeno? Bih, ako se sa jednim drugarom dogovorim oko prodaje, pošto me je pitao za motor bez kofera, tako da ako bude nešto od toga, koferi su na prodaju odvojeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! A koferi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...