Rezonssky 0 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i izvinjavam se ako je ovo moje pitanje glupo od koje godine aprilia scarabeo stavlja piago motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jun 29, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rezonssky 0 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rezonssky 0 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogao da mi kazes svoje misljenje za ili protiv nasao sam jedan iz 2003 izgleda da je dobro ocuvan http://www.polovniautomobili.com/oglas4917532/aprilia_scarabeo/ Hvala ti unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Jun 30, 2014 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 11god. star 16K presao.... mmmmda kako da ne, nesto mi deluje malo ukopan pr. disk, oznake na prekidacu dugog svetla i kill switch nema ih, izlizani.... ne bi rekao da je prava km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatildaZmaj 20 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 200 GT - Matilda Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam kupila takav Scarabeo, 2004. god. te bih ti iz iskustva preporučila da ne sudiš po fotografijama nego da odeš da ga vidiš, čuješ, provozaš. U procesu kupovine sam videla neke primerke koji su na slikama izgledali kao novi a u stvarnosti su bili potpuno izandjali, iščukani i raštimani. I navodno su prešli samo 22.000 za 11-12 godina, u šta je teško poverovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano Jul 1, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da bezis od Rotaxa ako naletis na dobar primerak, odlicni su to agregati, mozda i bolji od Piaggiovih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rezonssky 0 Napisano Jul 4, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovorima ako neko ima neki predlog i za neki drugi skuter bilo bi mi drago cuti iz vaseg ugla (iskusnih ) za i protiv. Jos jednom hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...