ferenca 0 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zovem se Ferenc Androcki (ferko) i ako nista drugo, popravicu prosek forumasa u godinama, imam okruglo 60. Zivim u Srbobranu i dosad sam vozio razne zujalice i poneki motor. Jesenas sam kupio virago 535, jako lep i u odlicnom stanju. Zadovoljan sam, ali me brine to sto se malo greje kardan, odnosno kupasti i tanjirasti zubcanik. Neznam dali je to OK ili je predznak nekog kvara? Savetujte me sta da radim, vozim ili trazim majstora. Pozdrav i vidimo se na nekom skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošli na forum. Što se grejanja kardana tiče, mislim da bi dobro bilo da proverite kakvo je ulje u kardanu, da li ga ima dovoljno i u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 26, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Mislim da cete dobiti vise odgovora na pitanje, ako otvorite posebnu temu sa naslovom, recimo "Greje se kardan". Vise ljudi ce pogledati tu temu nego ovu predstavljanje, a narocito oni kojima su vec iz naslova neke stvari poznate... Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ferenca 0 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK. Hvala na savetu, sinoc promenili ulje po fabrickom uputstvu ( motul sae 80w api:gl 4 minetrlni) danas idem da provozam, ako nema promene otvoricu novu temu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...