Jump to content

Moto Zajednica

Novi clan :-)

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Pozdrav ljudi :-)

Pratim forum vec neko vreme (prvo sam bio anonimus, pa sam resio i da se registrujem :-)) i kako se blizi vreme kupovine prvog motora, resih i da se predstavim :-)

Elem, Mihailo, 25 godina, Beograd, programer.

Motor nazalost nikad pre nisam vozio i iskren da budem nisu me ni preterano zanimali. Medjutim, od skoro sam postajao sve vise i vise zainteresovan i odmah resio da se upustim u avanturu. I nisam se pokajao. Upisao sam auto skolu, odvozao konacno sve casove i nestrpljivo cekam polaganje!

Motor jos uvek, nazalost, nemam, ali aktivno vec neko vreme trazim i nadam se da cu ga sto pre i pazariti. U vezi sa tim bi mi dobro dosli neki saveti, koje cu potraziti u forumu "Pomoc prijatelja" :-)

Sve u svemu, nadam se da cu uskoro upoznati vecinu forumasa i da cu se u neko skorije vreme vec pridruziti nekom skupu.

P.S. Jeste offtopic ali da li neko zna zasto ne mogu da otvorim novu temu u pod-forumu "Pomoc prijatelja"? Hteo bih da potrazim neke savete u vezi odabira ljute masine, ali mi forum ne dozvoljava. Ako neko zna sta je u pitanju - bio bih veoma zahvalan.

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Da bi otvorio novu temu treba da imas valjda 100 postova, u nekim podforumima mozda i ne treba...Ako hoces mogu ja da otvorim temu umesto tebe u koju ces se ukljuciti i nastaviti da je vodis preko postova :zdravo:

• U prolazu, 1 post

Da bi otvorio novu temu treba da imas valjda 100 postova, u nekim podforumima mozda i ne treba...Ako hoces mogu ja da otvorim temu umesto tebe u koju ces se ukljuciti i nastaviti da je vodis preko postova :zdravo:

Ovo bi bilo odlicno i stvarno bih ti bio zahvalan!

P.S. Dugujem pivo, ili sta vec preferiras, prvom prilikom :-) Hvala!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja