LuckyVladano 5073 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude suncano ja bih malo da onjusim taj ovcarski gulas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude suncano ja bih malo da onjusim taj ovcarski gulas Ne znam kakvi su mi planovi za sledeci vikend... Ali ako planiras da izvidis situaciju, zvrcni, rado cu da ti pravim drustvo u pohodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10662 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude suncano ja bih malo da onjusim taj ovcarski gulas Ne znam kakvi su mi planovi za sledeci vikend... Ali ako planiras da izvidis situaciju, zvrcni, rado cu da ti pravim drustvo u pohodu Nije da ne bude posle , nego je . Tek da te informisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude suncano ja bih malo da onjusim taj ovcarski gulas Ne znam kakvi su mi planovi za sledeci vikend... Ali ako planiras da izvidis situaciju, zvrcni, rado cu da ti pravim drustvo u pohodu Nije da ne bude posle , nego je . Tek da te informisem. Pa ja video pre neki dan kako vi pa reko, mozda umem i ja Ali u svakom slucaju si u pravu, je bolja varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 20, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to u komsiluku pa ne propustam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 21, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se organizujemo za sledeci vikend (trka magaraca I ovcarski gulas) ja bi vas sacekao kod nove petlje (izvinite na nazivu) svi je ovde zovu groblje mali zbeg jer sam iz Borce pa da odemo djuture u Sakule. Vreme? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 22, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bruno Ajde ti nama reci neko optimalno vreme u koje bi trebali da budemo tamo, da ne propustimo Gulaš i Trku. Pa da vidimo možemo li da isplaniramo neku vožnjicu pre ili posle događaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...