drilling ltd 643 Napisano Jun 23, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto u temi TDM Vožnje i okupljanja imamo najmanji broj TDMova a ekipa koja se spontano okupila na pomenutim vožnjama obećava, otvaram novu temu gde ćemo sabirati i deliti utiske sa predstojećih vožnji Dobro došli u ekipu pauzara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jun 23, 2014 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Jun 23, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Heh, dok jednom ne smrkne drugom ne svane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 23, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pa bese to ovako. Resih ja jednog lepog dana da odem i napravim djir Hondicom pa makar oko zgrade, upitah zenche jel mogu, jel mogu, jel mogu... Veli ona zamisljeno hmmmm, moze al da idem i ja i tako je sve pocelo. Nedelja, lepo vreme, prethodno vece odluceno i dogovoreno dicemo i s kimcemo. Okupljanje na naplatnoj rampi u Bubanj potoku, ali ne lezi vraze nemoze sve da bude kako treba. Stigavsi na zborno mesto par minuta ranije (bog te molovo ja nikad nestizem na vreme) izlete iz kucice drug organ sa sve palicom , lopaticom i pistaljkom i potera on nas kroz rampu ko ovcice i ja sta cu uzmem uredno karticu za putarinu i parkiram motorin odma posle rampe. Cekam, gledam na sat nema nikog. Pita me zence - a jel si ti siguran za zborno mesto? Ja mozda jesam malo mator ali toliko izlapeo nisam. Pauza pre prve pauze: Medjutim ekipa je pristigla i napravila pauzu pre prve pauze s one strane rampe I dok smo shvatili ko je gde prodje pauza a mi u koloni :moto1: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da nacnem temu.Po dogovoru nulta pauza Bubanj potok vreme 8 30 lep suncan dan.Krece ekipa Brzotrz &Sanja,Bane&Irena i Boban&Vesna.Lagana voznja autoputem do Pozarevca uz neizbezno eskiviranje putarine (hehe i Brzotrz se izbezobrazio pali pored rampe)gde se naravno pravi prva pauza.Centar Pozarevca pesacka zona prvi sto do motora.Kafenisanje upoznavanje novih clanova uz neizbezno smejanje i zezanje. nastavljamo ka Kucevu put postaje losiji a priroda sve lepsa.Posle furiozne voznje i nekih 60 km red je da se napravi pauza ,u silnom trazenju idealnog mesta zavrsili smo na sred puta i na takvom suncu da smo prokuvali. Nastavljamo voznju ka Majdanpeku stizemo i do cuvenog basena koji je stvarno impozantan Ona mu je nesto obecala pa se posle predomisila pa je morao da je ubedi Od gledanja se covek umori pa je red da se napravi i neka pauza. Vozimo ka Donjem Milanovcu i negde na 220 km Banetu pocinje da trokira motor problem sa slavinicom ,ima goriva ali motor se gusi.I dok Bane cacka motor mi mu svesrdno pomazemo naravno moralnoi tu se radja nova vrsta LEZECI BAJKERI.Svi znamo za lezece policajce ali ovo je neka nova sorta zalezu gde stignu,doduse preferiraju debelu ladovinu i livade. Kao u onom vicu i onda je dosao sumar i oterao nas sve.nekako smo se dovukli do Donjeg Milanovca gde je bio red i da se napravi neka pauza.Tu smo na kratko popili nesto za osvezenje i poceli da trazimo neki restoran za klopu uz neizbezno slikanje sa mamutom.Neki su milovali mamuta nadajuci se da ce im se ispuniti neke zelje ali kasno je za to sto je poraslo poraslo je. Na preporuku pumpadzije otisli smo do muzeja lepenski vir gde smo klopali u nekoj maloj brvnarica kafanici.Klopa je bila odlicna i lepo smo se ubili a i cene su korektne.Malo smo iznervirali konobaricu jer je cula nase zezanje da je meze bilo dobro ali da bi sad mogl da idemo da pojedemo nesto pa nas je minirala sa palacinkama . Vreme brzo prolazi i kapiramo da ima jos mnogo pauza a malo puta i krecemo ka Srebrnom jezeru.Lagana voznja kroz klisuru i stizemo na jezero gde naravno pravimo pauzu.Kafenisanje i planiranje gde uglaviti jos neku pauzu a polako se smrkava.posto nam se svideo restoran Vidik u Smederevu imamo sledecu destinaciju za pauzu. I tu sad pocinje bajka Ivica i Marica usput se pogubimo Bane svirne gas i zaleti se jednim putem za Smederevo mi zaostanemo i skrenemo drugim ,naravno napravimo pauzu mi cekamo njega on ceka nas ,nas cekaju komarci napise nam se krvi ko zlotvori da smo morali da stojimo u ful opremi sa kacigama.Posto su komarci nasrnuli hrabro smo izdrzali nekih 15 min i onda pobegli u Vidik .Tu je bila zadnja pauza od 2 sata gde smo sumirali utiske od puta. Najvece otkrice Lezeci Bajker nam se dopao pa smo resili da ga cesce praktikujemo. Sve u svemu u tih par pauza uspeli smo da uglavimo i nekih 450 km voznje.Ove zadnje pauze nismo slikali jer bi bilo monotono. Pa sad ako neko vidi neku svrhu ovih pauza moze nam se pridruziti na nekom od sledecih pauziranja, a bice i neki kilometar voznje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Bog te molovo sto ne volem da se vozam po auto putu mdjtm dok sam trepno (jedno par stotina puta) eto nas u Pozarevcu na prvoj pauzi Glavni likovi ove pauze Brzotrz, Boban Njihove lepse polovine Vesna i Sanja moja lepsa polovina Nena i ja iza foto aparata Posle te usledela je jos jedna pauza negde na pola puta do meseca (Majdanpeka) Usledelo je jelte poziranje A ondak je zenski deo ekipe pokazao koliko je razgiban (nisu samo njima dupeta utrnula ne, ne) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Majdanpek u pervodu mesec, mars, ma deluje ko da smo aterirali na drugu planetu, prosudite sami Nasi svemirski brodovi I naravno pozeraj i na kraju alien protiv predatora (bilo je nereseno) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Molba ako moze neki haker da smanji ove moje slicice nesto sam zeznuo ,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci pit stop bese u kafani kod Balica negde izmedju, popila se rakijica, kafica, kiselica i do sledece pauze 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A moje magare naviklo na ceste pauze, ma morao je onaj zandar s pocetka svih pauza da me izmalerise. Poce Honda da stuca trza gasi se i normalno pauza Posle nekoliko kilometara zahvaljujuci Hondi napravismo i drugu pauzu koja je svima prijala osim meni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa resen je u Donjem Milanovcu dolivanjem goriva i normalno napravljena je i neizbezna pauza cist pozeraj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 23, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E moji Pauzari gledajući slike i čitajući komentare kao da smo bili sa vama, toliko nam je krivo što me uhvatila prehlada pa nismo mogli da se pridružimo Ali to me ne sprečava da otvorim još jednu temu sa predlogom za sledeći vikend Tema za planiranje Pauzarskih Vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Lepenski Vir i normalno pauza Na preporuku donjemilanovackog pumpadžije muzej smo obisli samo pogledima sa terase obliznje kafane. Koliko je bila dobra klopa nismo stigli ni da je slikamo Ovo su par fotografija voznje sa punim stomakom lepi plavi Dunav ups i opet pauza Srebrno jezero 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan I na brzinu jos dve tri pauze, dolivanje goriva, gubljenje na putu, Sve u svemu odlicno putesestvije sa jos boljom ekipom, vrhunske pauze sto na nebu sto na zemlji odlicno proveden dan. Meni je bilo super a za druge bas me briga. Gledamo se na nekoj drugoj pauzi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jun 24, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pauze stvarno se vvidi da ste kvalitetno pauzirali. Imam jednu molbu, ajde da se ubacuje i info i adrsa lokacije gde se napravi lepa pauza. Vidim, na primer, da ste u D. Milanovcu nasli lepo kafance za pauzu, imacemo preporuku za neku sledecu pauzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Avgust 23, 2014 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog vremena odlozen dvonevni izlet na Taru i Zlatar pa kao utesnu voznju planiramo sutra u nedelju 24 .8 .2014 jednodnevnu voznju do Arandjelovca .Odatle na Topolu pa u Veliku Planu na rucak rostilj kafana NIno.Polazak u 9 h sa Auto komande,pozvani su svi ljubitelji pauza, kafenisanja ,strucnjaci za mlacenje prazne slame i ostali zajebanti da se pridruze. Svi su pozvani pa izvolite . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 23, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prijave reklamacije i sugestije u temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103283-pauzari-planiranje-voznji/page__gopid__1666639#entry1666639 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Današnja vožnja done slike malo kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakašnjenjem skup na Steku. Posle kafenisanja pokret za Aranjđelovac Bez pauza stižemo u Aranjđelovac Etno Restoran Brestovi Iz Aranjđelovca preko Mladenovca i S Palanke u V Planu koja nam je nekako uvek usput pitate se žašto. Slika iz Restorana Nino nema Jednostavno mnogo smo bili gladni da smo jedva čekali nadaleko dobar roštilj a kada smose najeli nikome nije bilo do slikanja. Posle obilnog ručka krećemo prema Smederevu i ops neplanirana pauza na rampi Stižemo u Smederevo Restoran Vidik Nekima pao šećer pa su morali da jedu palačinke I tako reč po reč ostadosmo dobrih dva sata u restoranu Vidik sa prelepim pogledom na Dunav, mrak polako pčinje da pada a kući se mora. Do sledećeg Vikenda 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12071 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ne vide se sve slike bravo za pauze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 27, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je imageshack nešto pobrljavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se lepo navozali i na kaju pogubili ali nema veze biolo je lepo Pošto smo kasnili u samom startu Divčibare smo zaobišli i ostavili za neki drugi put Današnja ruta je bila: Aranđelovac,Belanovica, Ljig, Lazarevac, Obrenovac i kućama. Slika nešto nema osim iz Ljiga Pečenje za preporuku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Лепа тура.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ruta je izgledala ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...