mitrowsky 285 Napisano Jun 22, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Необична ситуација у Канади. Да препричам у пар речи: Жена се зауставила у крајњој левој траци ауто-пута, након што је видела пачиће без мајке, како би их покупила (бар је тако рекла на суду). Отпозади је на њено возило налетео 50-годишњак на мотору, са 16-годишњом ћерком и обоје су погинули на лицу места. Непосредно иза на свом мотору је возила његова жена, али је она избегла удес. Ја стварно не знам како неком овако нешто може да падне на памет. Али очигледно увек треба очекивати неочекивано. http://rt.com/news/1...orist-sentence/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano Jun 22, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan To ti danas ispada neko pomodarstvo i to je glavna vest u medijima da neko spasi (primer) neku dzukelu iz vode a na drugoj strani sto ljudi umiru to je manje bitno. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13425 Napisano Jun 22, 2014 Ne silazi, 7540 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je sad u trendu, zivotinje da se neguju kao deca, da se usvajaju crncici i tako to. Da ne shvatite pogresno, smatram da se treba pomoci, protiv sam bilo kakvog maltretiranja svakog zivog bica ali mi ide na zivce preterivanje i trend koji se stvorio. Ovo sto je zena uradila je nenormalno i nepromisljeno, neki ce reci da nije ona neki prestupnik i jeste bilo iz najbolje namere ali cim nije rasudila pravilno kakvu stetu moze naciniti, po mom misljenju takve osobe nisu za volan. Imao sam slicnu situaciju gde je vozac auta ispred mene ispobadao kocnice na glavnom putu do ABS-a zbog macke. Drzao sam odstojanje i video sam macku pre njega i znao sam da ce to uraditi. Bolje da zgazim macku nego da me napuca neko od pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 22, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu tu krivi patka i pačići (niti ostale životinje, niti siromašna deca), već gospođa koja nema više pameti od te iste patke. Nažalost i takvima daju dozvolu, ali kako vidim kazna će biti primerena, mada znam da nema veće nego što su dobili otac i ćerka na motoru 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Jun 22, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja postujem svakoga ko hoce da pomogne nekom zivom bicu, sta god to bilo i to je vrlo plemenito. I ja sam stao na sred obrenovackog da probam da spasim ljude koji su na mestu poginuli, nisam produzio dalje zato sto je nebezbedno i neosvetljeno, ali potrosio sam 10-ak sekundi, udaljio auto i signalizacijom upozorio da nesto nije u redu i da uspore. Naravno da je bilo lakse da samo produzim dalje... A sto se zivotinja tice, neki cene i paze zivotinje vise nego neki svoju rodjenu decu tako da to da zivotinja nije vredna ni mrdanja prstom je izuzetna glupost... Da neki ne shvate pogresno, kad vozim gledam gde vozim, ne zveram u mobilni, pikslu itd, kad vidim zivotinju ili nesto na putu usporim, svirnem, skrenem paznju drugima na moje ponasanje i do sada nije nikad bilo problema za vise od pola miliona kilometara (ne na motoru). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 22, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Budala kakvih na svetu ima na milione, na žalost ljudi su zbog te budale platili glavom i treba da odgovara da ona i slični njoj ne bi tako nešto ponovili. Životinjama treba pomoći, kao i svima kojima je pomoć potrebna ali ne po cenu ugrožavanja drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 22, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna, da nije i izmislila patke kao izgovor. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Jun 22, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Retardiranih vozaca ima svuda i ovakve debilizme treba ostro kazniti za primer da ljudi pocnu da ukljucuju mozak dok voze ali ne da resavaju druge stvari vec da razmisljaju o voznji... Pogotovo zene sa njihovim multitaskingom :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8639 Napisano Jun 23, 2014 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekih desetak dana, kada se prođe stari tamiški most u Pančevu, a prema Beogradu lik zaustavlja auto da spasi kornjaču. E sad to je dvosmeran put oivičen branicima sa punom linijom i nema mogućnosti za obilaženje, on je stao a u autu dvoje dece. O frekventnosti tog dela puta neću ni da govorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13425 Napisano Jun 23, 2014 Ne silazi, 7540 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citam one komentare na Blicu, ja sam se frapirao sa kakvim moronima zapravo delim drum. Vecini je O.K. zaustaviti auto na magistralnom/autoputu da se skupljaju zivotinje. Koliko su to ograniceni ljudi, koliko je to nenormalno i kretenski, ne mogu da shvatim. Koliko je ljudi nastradalo menjajuci pneumatik u zaustavnoj, o zaustavljaju u levoj traci je suludo pricati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Jun 23, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Необична ситуација у Канади. Да препричам у пар речи: Жена се зауставила у крајњој левој траци ауто-пута, након што је видела пачиће без мајке, како би их покупила (бар је тако рекла на суду). Отпозади је на њено возило налетео 50-годишњак на мотору, са 16-годишњом ћерком и обоје су погинули на лицу места. Непосредно иза на свом мотору је возила његова жена, али је она избегла удес. Ја стварно не знам како неком овако нешто може да падне на памет. Али очигледно увек треба очекивати неочекивано. http://rt.com/news/1...orist-sentence/ Ja neznam koliko sam puta vec na ovom Forumu napisao u raznim Temama da su Americki psiholozi dosli ( analizama, a oni sve i svasta testiraju i analiziraju ) do saznanja da je 80% svjetske populacije ispod prosjecne inteligencije, pa se ne treba uopste cuditi takvim "kretenizmima" ljudi u svom i drugom okruzenju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikako ne mogu da shvatim kako neko moze da vozi dete malo bez sedista za bebe/decu, onako izmedju sedista ili na prednjem... Imam i snimak zene koja prica mobilnim dok vozi a dete od plafon 2 godine se penje po instrument tabli. Zena debil. I muskarci rade isto da ne pomisle neki svasta... :-) Verujem da ima i dosta ljudi na forumu koji rade to isto pa ih ovim putem molim da ne rade to posto sam bio svedok ozbiljnih povreda deteta pri malo ostrijem kocenju gde pritom ni nije bilo udesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve to ide pod motom 'ma može to, znam ja sta radim, pazim kako vozim'. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...