Jump to content

Moto Zajednica

Woman stops on road to help ducks,

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: z1000sx

Необична ситуација у Канади. Да препричам у пар речи:

Жена се зауставила у крајњој левој траци ауто-пута, након што је видела пачиће без мајке, како би их покупила (бар је тако рекла на суду). Отпозади је на њено возило налетео 50-годишњак на мотору, са 16-годишњом ћерком и обоје су погинули на лицу места. Непосредно иза на свом мотору је возила његова жена, али је она избегла удес.

Ја стварно не знам како неком овако нешто може да падне на памет. :zbunjen: Али очигледно увек треба очекивати неочекивано.

http://rt.com/news/1...orist-sentence/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: suzuki GSX 1100f

To ti danas ispada neko pomodarstvo i to je glavna vest u medijima da neko spasi (primer) neku dzukelu iz vode a na drugoj strani sto ljudi umiru to je manje bitno.

• Podržavam 9

• Ne silazi, 7540 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pa to je sad u trendu, zivotinje da se neguju kao deca, da se usvajaju crncici i tako to.

Da ne shvatite pogresno, smatram da se treba pomoci, protiv sam bilo kakvog maltretiranja svakog zivog bica ali mi ide na zivce preterivanje i trend koji se stvorio. Ovo sto je zena uradila je nenormalno i nepromisljeno, neki ce reci da nije ona neki prestupnik i jeste bilo iz najbolje namere ali cim nije rasudila pravilno kakvu stetu moze naciniti, po mom misljenju takve osobe nisu za volan.

Imao sam slicnu situaciju gde je vozac auta ispred mene ispobadao kocnice na glavnom putu do ABS-a zbog macke. Drzao sam odstojanje i video sam macku pre njega i znao sam da ce to uraditi. Bolje da zgazim macku nego da me napuca neko od pozadi.

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Nisu tu krivi patka i pačići (niti ostale životinje, niti siromašna deca), već gospođa koja nema više pameti od te iste patke. Nažalost i takvima daju dozvolu, ali kako vidim kazna će biti primerena, mada znam da nema veće nego što su dobili otac i ćerka na motoru :(

• Podržavam 6

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: DL-650

Ja postujem svakoga ko hoce da pomogne nekom zivom bicu, sta god to bilo i to je vrlo plemenito. I ja sam stao na sred obrenovackog da probam da spasim ljude koji su na mestu poginuli, nisam produzio dalje zato sto je nebezbedno i neosvetljeno, ali potrosio sam 10-ak sekundi, udaljio auto i signalizacijom upozorio da nesto nije u redu i da uspore. Naravno da je bilo lakse da samo produzim dalje... A sto se zivotinja tice, neki cene i paze zivotinje vise nego neki svoju rodjenu decu tako da to da zivotinja nije vredna ni mrdanja prstom je izuzetna glupost...

Da neki ne shvate pogresno, kad vozim gledam gde vozim, ne zveram u mobilni, pikslu itd, kad vidim zivotinju ili nesto na putu usporim, svirnem, skrenem paznju drugima na moje ponasanje i do sada nije nikad bilo problema za vise od pola miliona kilometara (ne na motoru).

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Budala kakvih na svetu ima na milione, na žalost ljudi su zbog te budale platili glavom i treba da odgovara da ona i slični njoj ne bi tako nešto ponovili.

Životinjama treba pomoći, kao i svima kojima je pomoć potrebna ali ne po cenu ugrožavanja drugih.

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Ko zna, da nije i izmislila patke kao izgovor.

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Retardiranih vozaca ima svuda i ovakve debilizme treba ostro kazniti za primer da ljudi pocnu da ukljucuju mozak dok voze ali ne da resavaju druge stvari vec da razmisljaju o voznji... Pogotovo zene sa njihovim multitaskingom :-)

• Podržavam 2

• Drug član, 388 postova

Pre nekih desetak dana, kada se prođe stari tamiški most u Pančevu, a prema Beogradu lik zaustavlja auto da spasi kornjaču. E sad to je dvosmeran put oivičen branicima sa punom linijom i nema mogućnosti za obilaženje, on je stao a u autu dvoje dece.0zbunjen.gif O frekventnosti tog dela puta neću ni da govorim.

• Ne silazi, 7540 postova
  • Motocikl: TDM 900

Citam one komentare na Blicu, ja sam se frapirao sa kakvim moronima zapravo delim drum. Vecini je O.K. zaustaviti auto na magistralnom/autoputu da se skupljaju zivotinje.

Koliko su to ograniceni ljudi, koliko je to nenormalno i kretenski, ne mogu da shvatim. Koliko je ljudi nastradalo menjajuci pneumatik u zaustavnoj, o zaustavljaju u levoj traci je suludo pricati.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Необична ситуација у Канади. Да препричам у пар речи:

Жена се зауставила у крајњој левој траци ауто-пута, након што је видела пачиће без мајке, како би их покупила (бар је тако рекла на суду). Отпозади је на њено возило налетео 50-годишњак на мотору, са 16-годишњом ћерком и обоје су погинули на лицу места. Непосредно иза на свом мотору је возила његова жена, али је она избегла удес.

Ја стварно не знам како неком овако нешто може да падне на памет. :zbunjen: Али очигледно увек треба очекивати неочекивано.

http://rt.com/news/1...orist-sentence/

Ja neznam koliko sam puta vec na ovom Forumu napisao u raznim Temama da su Americki psiholozi dosli ( analizama, a oni sve i svasta testiraju i analiziraju ) do saznanja da je 80% svjetske populacije ispod prosjecne inteligencije, pa se ne treba uopste cuditi takvim "kretenizmima" ljudi u svom i drugom okruzenju. :lud:

• Podržavam 2

Ja nikako ne mogu da shvatim kako neko moze da vozi dete malo bez sedista za bebe/decu, onako izmedju sedista ili na prednjem... Imam i snimak zene koja prica mobilnim dok vozi a dete od plafon 2 godine se penje po instrument tabli. Zena debil. I muskarci rade isto da ne pomisle neki svasta... :-)

Verujem da ima i dosta ljudi na forumu koji rade to isto pa ih ovim putem molim da ne rade to posto sam bio svedok ozbiljnih povreda deteta pri malo ostrijem kocenju gde pritom ni nije bilo udesa

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Sve to ide pod motom 'ma može to, znam ja sta radim, pazim kako vozim'.

Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja