Savan 8689 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Opet ces da radiš kod dotičnog??? Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 21, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ces da radiš kod dotičnog??? Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Da,da ali uz to da ce da vrati pare kroz nedelju dana. Prijavljen je u zastitu potrosaca sad tako da ce imati probleme i ako motor zakuca ponovo i ako ne zakuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dva resenja. Prvo: da sve u vezi doticnog zaboravis. Drugo; ako hoces naplatu Otetog a da imas zabavu, onda angazuj Mrak firmu ili koristi njegovo oruzije u svoju odbranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Postoji samo jedno pravo rešenje a to je da odeš kod pravog majstora i odradiš posao kako treba. Ovom dotičnom bi trebao da zapališ radnju sve sa njim zajedno. Figurativno govoreći. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ces da radiš kod dotičnog??? Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Da,da ali uz to da ce da vrati pare kroz nedelju dana. Prijavljen je u zastitu potrosaca sad tako da ce imati probleme i ako motor zakuca ponovo i ako ne zakuca. http://www.youtube.com/watch?v=P1xCgpSG5W8 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 24, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji samo jedno pravo rešenje a to je da odeš kod pravog majstora i odradiš posao kako treba. Ovom dotičnom bi trebao da zapališ radnju sve sa njim zajedno. Figurativno govoreći. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Jedva sam danas na'vatao majstora da mu dostavim radilicu. Posto je receno cim stigne da mu odnesem zvao sam ga taj dan ne javlja se zvao sam ga u nedelju ne javlja se zovem ga juce u bolnici je dza bu. I danas tata bio u prolazu i poneo radilicu i svrati kod njega kad ima i da vidi sta covek se neki svadja sa njim za skuter. Tata saceka lepo da se covek isvadja sa njim. I da mu radilicu a on ce bez i malo stida i blama "Ja mogu tek da je sklopim za 5,6dana a ti do tad ako mozes vidi da skupis pare za ruke znam u kakvoj ste situaciji ali i ja moram od neceg da zivim" I onda je lepo tata zvao policiju,a i taj covek koji mu se na cestitao pre toga i dosla policija tu on dza bu sere laze maze ali sve u svemu dobio je krivicnu prijavu za prevaru. A masinu sam kompletnu uzeo i sve ono sto je navodno menjao on. Sutra ubacujem slike Nove radilice i novog klipa novih lezajeva i svih ostalih delova koje sam ja licno kupio! Ubacujem i sliku starih delovai tj delova koje je on meni ugradio! I sliku onih delova koji su radili u njoj pre nego sto je zakucao motor! Posto sam odneo danas ovu radilicu sa kojom je prvi put motor zakucao i klip kod drugog majstora cak su u boljem stanju nego oni delovi koje je on ugradio! SRAMOTA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I opet ces kod istog prijatelju pa nisi čini mi se toliko pun para ako sam te dobro razumeo. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jun 26, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Neće valjda više kod njega da ide... Nadam se da je normalan. Čovek mora da bude baš lud i tvrdoglav ako bi ipak išao kod Gedže a da je prethodno čuo iskustva drugih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 26, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Neće valjda više kod njega da ide... Nadam se da je normalan. Čovek mora da bude baš lud i tvrdoglav ako bi ipak išao kod Gedže a da je prethodno čuo iskustva drugih! Nisam otisao kod Gedze naravno uzeo sam samo svoje delove i sve ono njegovo sto ne valja da lepo mogu da odnesem u zastitu potrosaca na moje pitanje "Gde je racun? Kako ja mogu da pravdam prijatelju nekome da sam radio generalnu kad tvoji delovi ne valjaju?" Covek je odgovorio nemam ja racun i da imam za ovakve popravke ne dam,a moji delovi su super i onda ne znam kako ga nisam prebio stvarno. Samo je lepo uredno sve spakovao u gepek od tatinog automobila i dobio vizit kartu sa brojem telefona pred policijom da se javi do ponedeljka da vrati 200e inace idem u zastitu potrosaca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexx 0 Napisano Jun 27, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan moze mala pomoc kupio sam jawu 350 u fabrickom stanju presla 400km samo stajala u garazi do sada nije zaribala povremeno okretana radilica ali me interesuje neki savet sta sada ja bih je upalio i vozio sta da radim pre starta da nebi doslo do nekog ostecenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 27, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni ulje (menjac, kocnice), sipaj svez benzin, dobro operi motor i podmazi sve sto skripi, operi i podmazi lanac, proveri filter vazduha da li je prljav pa operi/zameni i njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jun 27, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze mala pomoc kupio sam jawu 350 u fabrickom stanju presla 400km samo stajala u garazi do sada nije zaribala povremeno okretana radilica ali me interesuje neki savet sta sada ja bih je upalio i vozio sta da radim pre starta da nebi doslo do nekog ostecenja Teraj kod Gedze neka ti pogleda to 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 27, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan moze mala pomoc kupio sam jawu 350 u fabrickom stanju presla 400km samo stajala u garazi do sada nije zaribala povremeno okretana radilica ali me interesuje neki savet sta sada ja bih je upalio i vozio sta da radim pre starta da nebi doslo do nekog ostecenja Imaš temu Jawamania, prikladnija je za tvoje pitanje od ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 28, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moja Aprilija je kod majstora. Ali drugar ima jedan problem sa svojom aprilijom upali sve ok ali nece da vuce uopste. U cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Jun 28, 2014 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitaj majstora, kod njega je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Počinjem da sumnjam da nije do majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 28, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Edit: : Izbrisao sam post, da se ne bih spustao na prostakluk. Ostavljam tebi da se ponosis svojom pamecu. Hvala na epitetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 28, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam za drugarovu apriliju ide do 2.000 obrtaja i nece dalje,a radila je normalno do danas. Moja masina ce biti gotova sutra uvece prekosutra montiram na ram javljam vam za iskustvo sa drugim majstorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 30, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi... Stigla mi je masina montirao sam je na ram! Upalila je iz prve radila jedno 10ak minuta na leru. Posle toga sam je provozao utisak je sledeci: Ni ti mi cese nesto u masini ni ti cangrlja nesto oko kvacila ni ti mi bilo sta smeta da uzivam u nastavku ove za malo propale sezone! Aprilija radi perfektno bez ikakvih mana za sad,a ne kao kad je stigla od Gedze! p.s na kraju smo nasli sta je bio problem u radilicama koje je on ugradjivao prosecana je klipnjaca da bi mogao da udje iglicasti lezaj zato se i culo cesto cangrljanje i cesanje u prvoj brzini dok ne krene motor. Hvala vam na savetima i pomoci! p.s izbegavajte "majstor GEDZU" u sirokom luku!!! Da ne ostanete i vi bez novca kao sto sam ja ostao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jun 30, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan da se javi do ponedeljka da vrati 200e inace idem u zastitu potrosaca. Verovatno nije doneo pare...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 30, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan da se javi do ponedeljka da vrati 200e inace idem u zastitu potrosaca. Verovatno nije doneo pare...? Standardna prica na putu sam umrla mu neka rodjaka iz Kupinova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 2, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi... Stigla mi je masina montirao sam je na ram! Upalila je iz prve radila jedno 10ak minuta na leru. Posle toga sam je provozao utisak je sledeci: Ni ti mi cese nesto u masini ni ti cangrlja nesto oko kvacila ni ti mi bilo sta smeta da uzivam u nastavku ove za malo propale sezone! Aprilija radi perfektno bez ikakvih mana za sad,a ne kao kad je stigla od Gedze! p.s na kraju smo nasli sta je bio problem u radilicama koje je on ugradjivao prosecana je klipnjaca da bi mogao da udje iglicasti lezaj zato se i culo cesto cangrljanje i cesanje u prvoj brzini dok ne krene motor. Hvala vam na savetima i pomoci! p.s izbegavajte "majstor GEDZU" u sirokom luku!!! Da ne ostanete i vi bez novca kao sto sam ja ostao! Opet si sam skidao i montirao masinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jul 3, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi... Stigla mi je masina montirao sam je na ram! Upalila je iz prve radila jedno 10ak minuta na leru. Posle toga sam je provozao utisak je sledeci: Ni ti mi cese nesto u masini ni ti cangrlja nesto oko kvacila ni ti mi bilo sta smeta da uzivam u nastavku ove za malo propale sezone! Aprilija radi perfektno bez ikakvih mana za sad,a ne kao kad je stigla od Gedze! p.s na kraju smo nasli sta je bio problem u radilicama koje je on ugradjivao prosecana je klipnjaca da bi mogao da udje iglicasti lezaj zato se i culo cesto cangrljanje i cesanje u prvoj brzini dok ne krene motor. Hvala vam na savetima i pomoci! p.s izbegavajte "majstor GEDZU" u sirokom luku!!! Da ne ostanete i vi bez novca kao sto sam ja ostao! Opet si sam skidao i montirao masinu ? Da,da ali uz pomoc majstora tj ja sam njemu pomagao cisto da ne bude da stojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha, ja sam skontao da si opet ti skidao agregat i nosio majstoru..... Da te dugo sluzi apriliana , zelim ti puno bezbednih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jul 4, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan aha, ja sam skontao da si opet ti skidao agregat i nosio majstoru..... Da te dugo sluzi apriliana , zelim ti puno bezbednih km Nisam ovog puta bio sam tamo dok je covek sklapao. I posle on poceo da montira sa jos jednim radnikom i ja im pomagao cisto da bude brze,a i da im bude lakse. Presao sam oko 200km za sad bez problema nije mi presao 70 stepeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...