Mario Marko 479 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je da ima problema sa motorom. Da su ubacili novi motor ali da izgleda i sa njim nesto nije u redu,da mu se pali neka lampica i da ce izgleda morati da urade generalku,ako stignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sta je rekao gabor sa obzirom da nisam cuo sve samo da cepokusati nocas da rade generalnu rece gabor da je 5 km vozio sat vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i da ne zna nista za Bozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ali mi znamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja se obradovao kao malo dete kad sam cuo Gabora. Jos kad je pricao za pescanu oluju i strasnu kisu koja je pocela,odmah zamisljam Bozu koji je morao da ostane da odspava u pustinji(tako nesto je rekao voditelj).... Stvarno momcima svaka cast!!!! Kakva je to snaga i volja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je da se on fizicki oseca odlicno i da ne oseca nikakav umor vec ga jedino motor zeza.Ako sam i ja dobro razumeo,prethodni dan je kupio potpuno nov agregat i montirao ga ali ga i taj novi zeza pa ce pokusati nocas da uradi generalnu ako uspe.A cela pometnja je nastala zbog strahovite oluje i istina je da su samo nekoliko motora i automobila stigli pre oluje a svi ostali su imali strahoviti zaostatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napred napadnite momci na taj agregat samo da bude za sutra prekosutra je odmor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan stigla jos jedna poruka od legende sa Istoka: "molim te postuj za mene,citam forum,ali ne mogu da saljem postove.Nezvanicna informacija je stigla od Dusice,Bozine zene.Moje je misljenje da su organizatori uvideli da bi bez Boze propao reli." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi izdrzite jos malo. Jos sutra pa se prekosutra neradi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dakar ljudi, Dakar!!! Ajmo Bozo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikulanac Fala za info ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Mikulanac me je podsetio da mozda nije lose da sagledamo kakva je sutrasnja etapa,da bi smo svi mozda bolje razumeli kakve terene oni voze. Znaci ovako, 7-ma etapa je ukupne duzine 816km,od toga 419km specijala,izuzetno tezak teren!Ima peska,sljunka,kamenja,stenja,pescanih dina,pa onda mesavine svih kombinacija(pesak-sljunak,sljunak-kamencine,pesak-stene......),penju se na 3100 metara nadmorske visine,jednom recju pravi horor!Ne kazem da je do sada bilo lako,ali,sto kaze Mikulanac,ako sutra prezive,bice ekstra(ne mislim bukvalno,naravno).Svi mi ovde, nadam se, shvatamo kakvu golgotu nasi heroji prolaze,i kakve nadcovecanske napore ulazu iz dana u dan.Zelimo da znaju da smo uz njih svim srcem,i da ih bodrimo da istraju,a vec ovo sto su do sada postigli je ogroman uspeh!Ne bih da podcenim nikoga,ali mislim da se od svih nasih sportista oni bore u najtezim uslovima.Takodje ne zelim da zvucim pateticno,ali sta god da se nadalje desi,hvala im,jer su svojim ucescem upisali nasu malu Srbijicu zlatnim slovima u istoriju Dakar-a,i bez obzira na plasman,ostace zabelezeni kao PRVI koji su se usudili na ovako nesto! I da,moram jos da priznam,ja sam ovo napisao kao neko ko je potpuno bio nezainteresovan za ovaj sport! Cak sam bio ubedjen da necu ni pratiti sta se dogadja,al eto....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navijamo za Bozzu svim srcem, napred majstore Srbija je uz tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je da se on fizicki oseca odlicno i da ne oseca nikakav umor vec ga jedino motor zeza.Ako sam i ja dobro razumeo,prethodni dan je kupio potpuno nov agregat i montirao ga ali ga i taj novi zeza pa ce pokusati nocas da uradi generalnu ako uspe.A cela pometnja je nastala zbog strahovite oluje i istina je da su samo nekoliko motora i automobila stigli pre oluje a svi ostali su imali strahoviti zaostatak. Tacno ovo je rekao i prosle godine! Pricao sam sa Gaborom pre nego sto sam postavio temu " Vozac iz Srbije na Dakar reliju" njegove reci su bile otprilike "...za sebe se ne brinem samo me plasi taj KTM, vec se dva puta pokvario na trninzima..." Vazno je da su dobro i da idu dalje, ako da bog do kraja, bice to veliki podvig za velike ljude iz male Srbije! Napred Bozo! Napred Gabor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto se popravilo,Ceronja je poceo da govori kvAd umesto kvOd... Dva puta je rekao Kvad, a zatim dok je kao prevodio intervju sa onim Francuzom opet Kvod, pa Kvod...nabio bih mu taj kvod na glavu šuplju Meni TV ostao na euro sportu i posle prenosa relija. To ste trebali da slusate ( nisam gledao, bio sam za kompom ) komentatori su bili neki tip i neka zenska . To ste trebali da cujete, tip se pravi pametan, pokusava da bude kao neki humorista, odvali glupost do bola pa se onda sam sebi smeje onako usiljeno ( sad bi kao i mi trebali da se smejemo ). Gde nalaze ove morone da mi je znati ? ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KONACNOOOOOOOOOOO JEBE ME NET,NE MOGU DA OTVORIM STRANU A NE ZNAM STA SE DESILO. MOGU MIRNO DA SPAVAM. KAD SAM VIDEO BOZU NA TV,MA OSTAO SAM BEZ KOMENTARA. SAMO KEZ OKO GLAVE. AJMO NASIIIIIIIIIIII Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan VELIKA SRAMOTA ZA ORGANIZATORE!!!Posle 30 godina organizovanja sad vec kultnog relija,padaju na svakom stepeniku. Covek umire pored motora jer DVA DANA ne mogu da ga pronadju pored svih satelita,gps-ova,armije ljudi,helikoptera... Juce ih iznenadila oluja i nevreme(pod Andima),kao da su dve siparice krenule na kampovanje,pa eto,zadesilo ih. Zadali rute koje je nemoguce proci i vrhunskim,fabrickim ekipama pa ih onda skracuju i popravljaju... Azuriranje sajta,toliko sporo i nepouzdano da se zapitam da li se naduvani zezaju ili ih neko namerno ometa i minira? ??? Nadam se da u opstoj konfuziji nece Boza naderati sa nekim represivnim merama. Izvinjavam ako sam vas smorio ali nisam vise mogao da cutim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto se popravilo,Ceronja je poceo da govori kvAd umesto kvOd... Dva puta je rekao Kvad, a zatim dok je kao prevodio intervju sa onim Francuzom opet Kvod, pa Kvod...nabio bih mu taj kvod na glavu šuplju Meni TV ostao na euro sportu i posle prenosa relija. To ste trebali da slusate ( nisam gledao, bio sam za kompom ) komentatori su bili neki tip i neka zenska . To ste trebali da cujete, tip se pravi pametan, pokusava da bude kao neki humorista, odvali glupost do bola pa se onda sam sebi smeje onako usiljeno ( sad bi kao i mi trebali da se smejemo ). Gde nalaze ove morone da mi je znati ? ? ? Nemojte gubiti zivce zbog idiota, proberite iz svega toga ono sto vam treba (ako ista od toga ima) i onda se iskljucite! Neko gleda ove snimke sa rally-ja i grize nokte a neko gricka kokice i gleda ovaj prenos da prekrati vreme dok mu ne pocne omiljena spanska serija, zbog takvih prenosi i reportaze moraju izgledati tako kako izgledaju! Kad nas bude vise od fudbalera, e onda cemo imati na tv prenos trka juznomoravske lige...ono Rad-Dubocica derby do jaja sve na nacionalnoj mrezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto se popravilo,Ceronja je poceo da govori kvAd umesto kvOd... Dva puta je rekao Kvad, a zatim dok je kao prevodio intervju sa onim Francuzom opet Kvod, pa Kvod...nabio bih mu taj kvod na glavu šuplju Meni TV ostao na euro sportu i posle prenosa relija. To ste trebali da slusate ( nisam gledao, bio sam za kompom ) komentatori su bili neki tip i neka zenska . To ste trebali da cujete, tip se pravi pametan, pokusava da bude kao neki humorista, odvali glupost do bola pa se onda sam sebi smeje onako usiljeno ( sad bi kao i mi trebali da se smejemo ). Gde nalaze ove morone da mi je znati ? ? ? Nemojte gubiti zivce zbog idiota, proberite iz svega toga ono sto vam treba (ako ista od toga ima) i onda se iskljucite! Neko gleda ove snimke sa rally-ja i grize nokte a neko gricka kokice i gleda ovaj prenos da prekrati vreme dok mu ne pocne omiljena spanska serija, zbog takvih prenosi i reportaze moraju izgledati tako kako izgledaju! Kad nas bude vise od fudbalera, e onda cemo imati na tv prenos trka juznomoravske lige...ono Rad-Dubocica derby do jaja sve na nacionalnoj mrezi Bem ti fudbal,samo on na tv,najcesce se motoristi pominju u crnoj hronici.STRASNO Ajmo na vedrije teme,nasi su ok i to je najvaznije,sutra pratimo nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto se popravilo,Ceronja je poceo da govori kvAd umesto kvOd... Dva puta je rekao Kvad, a zatim dok je kao prevodio intervju sa onim Francuzom opet Kvod, pa Kvod...nabio bih mu taj kvod na glavu šuplju Meni TV ostao na euro sportu i posle prenosa relija. To ste trebali da slusate ( nisam gledao, bio sam za kompom ) komentatori su bili neki tip i neka zenska . To ste trebali da cujete, tip se pravi pametan, pokusava da bude kao neki humorista, odvali glupost do bola pa se onda sam sebi smeje onako usiljeno ( sad bi kao i mi trebali da se smejemo ). Gde nalaze ove morone da mi je znati ? ? ? Nemojte gubiti zivce zbog idiota, proberite iz svega toga ono sto vam treba (ako ista od toga ima) i onda se iskljucite! Neko gleda ove snimke sa rally-ja i grize nokte a neko gricka kokice i gleda ovaj prenos da prekrati vreme dok mu ne pocne omiljena spanska serija, zbog takvih prenosi i reportaze moraju izgledati tako kako izgledaju! Kad nas bude vise od fudbalera, e onda cemo imati na tv prenos trka juznomoravske lige...ono Rad-Dubocica derby do jaja sve na nacionalnoj mrezi Bem ti fudbal,samo on na tv,najcesce se motoristi pominju u crnoj hronici.STRASNO Ajmo na vedrije teme,nasi su ok i to je najvaznije,sutra pratimo nastavak. ...to! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mi uopste nemamo predstavu koliko je tezak reli kad ljudi uniste agregat,dva od tolikog silovanja i forsiranja.I dalje ne mogu da verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan jel govori neko spanski ,zvao sam nasu ambasadu u argentini,ali tamo niko ne govori engleski a ni srpski a otpravnika gdina Simovica nece da daju,on bi trebao da zna srpski EMBAJADA DE LA REPÚBLICA DE SERBIA Marcelo T.de Alvear 1705 1060 BUENOS AIRES ARGENTINA Martin Simović, otpravnik poslova Tel. + 5411 / 4812-9133, 4813-3445, 4813-3446 Sekretarijat: + 5411 / 4811-2860 Fax: + 5411 / 4812-10-70 Ovde mozes pronaci prave informacije o ambasadi Srbije u Argentini: http://www.mfa.gov.yu/Embassies/buenosaires/baires_s.html Kada sam bio pre 2-3 nedelje u ambasadi pitao sam gospodju Svetlanu Arsenić-Borovnicu, koja je otpravnik poslova da li zna da imamo dva takmicara iz Srbije na Dakar reliju. Rekla je da je cula i da se nada da ce se Boza i Saki javiti ako budu mogli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gabor startuje 96. 7 etapu. a Boža 156. JUHUUUU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Gabor startuje 96. 7 etapu. a Boža 156. JUHUUUU Kod mene pise da Gabor krece 95. Bitno da je Boza na spisku ;D Nadam se da se dobro odmorio. Samo napred!!! Krecu oko 7i30h po njihovom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Gabor startuje 96. 7 etapu. a Boža 156. JUHUUUU Dobra vest za dobro jutro ;D Sinoc je bilo napeto, bas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...