M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo pitanje. Ako su krenuli u 8:21h koliko je to kod nas? Nikako mi ne idu te vremenske razlike +4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nasi krenuse pre nekih 20ak min. , ako je verovati sajtu Dakar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sigurni za tu vremensku razliku, Meni mikulanac rece +3 sata kod nas, a ja Mikulancu verujem...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan In Mikulanac we trust! Yeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nek me neko ispravi ako gresim.MIKULAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam i ja sam racunao nesto tako , ali rista mislim me ispravi i kaz da su oni -3 ami +1 i to dodje 4 sata razlike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 8, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Online timezone konverter kaze ovo: 10:19:17 Thursday January 8, 2009 in America/Argentina/Buenos_Aires converts to 13:19:17 Thursday January 8, 2009 in Europe/Ljubljana Daylight Saving Time is in effect on this date/time in America/Argentina/Buenos_Aires Daylight Saving Time is not in effect on this date/time in Europe/Ljubljana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Online timezone konverter kaze ovo: 10:19:17 Thursday January 8, 2009 in America/Argentina/Buenos_Aires converts to 13:19:17 Thursday January 8, 2009 in Europe/Ljubljana Daylight Saving Time is in effect on this date/time in America/Argentina/Buenos_Aires Daylight Saving Time is not in effect on this date/time in Europe/Ljubljana nemojte da kazete da je kod nas i u sloveniji isto vreme ja sam mislio da zaostajemo jedno dve decenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi je preko dakar sajta stiglo upozorenje da cilj posle178 km . Pitanje dali cemo moci da pratimo rezultate usput . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6214 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ova nasa dvojica ce to da prelete, nece imati kad ni da im premere vreme :D. Srecno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi je preko dakar sajta stiglo upozorenje da cilj posle178 km . Pitanje dali cemo moci da pratimo rezultate usput . Ma ne verujem im nista, evo po njihovom startovalo 10 motora ??? ??? ??? ??? ??? Ma jeste odustalo 130-140 ljudi preko noci > Ko rece za ono pismo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6214 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da im posaljemo podvarijantu "raspevanog telegrama", samo sto bi nas nosio bejzbolku i mlatio one debile zaduzene za sajt i pracenje trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan raspevani telegram sa prevodom teksta reno-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo vise startovalo sad ce i nasi NAPRED SAKI NAPED BOZO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli su dva sata kasnije i skraceno je na 178 km. Eno sad prosli prvi kroz 38. km, Lopez je prvi, vreme mu je 33 minuta, mora da je surov stage kad mu je trebalo 33 minuta, znaci da vozi 60 na sat, opet krljanje danas znaci :-[ Drzimo fige nasim carevima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 8, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI EVO VRUCIH SLIKA LICNOSTI GODINE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos mikulanac malo je samo dve slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za mene jeste licnost godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate Mili, koje ludilo su slike! ZIvotni san! Mocno izgleda stvarno sam ponosan i stvarno nam je ucinio zescu cast sto nas predstavlja tamo, nikad do sada mi Dakar nije znaci ni priblizno ovoliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 8, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Opet moram neku o Bozi . Ko o cemu baba o ustipcima ali moram , zasluzio je . Slike su sveze ali ih salju na kasicicu , kao sto vidite . Sve sto dobijem postujem ovde i verovatno ste jedni od prvih koji ih vidite . Do danas su mi slalii Gaborove ali ih sada nema . Valjda brzo vozi od kad mu je Boza repariro motor pa ne moze fotograf da ga uhvati a ja vezu u helihopteru nemam . Danas bi trebalo da bude laksa etapa ali videcemo , nikad se ne zna . Samo jos da izdrzi dva dana i onda je na konju . Mislim danas i sutra a prekosutra je dan odmora . Organizator kao da je znao koji datum da izabere . 10 . Januar su izabrali za pauzu a na isti taj dan pre 38 godina se rodio nas junak BOZO RISTIC , ime mu je Bozo samo da znate , tako bar pise u pasosu . Ipak sacekacu jod dva dana da mu cestitam . Veceras u 2 dnevniku RTS-a bice snimak sto ste videli na eurosportu , kako nasa dva junaka pokusavaju da osposobe Gaborov motor . Neka neko i meni snimi i postavi na youtube posto ovde to nema sanse da vidim . Drugari danas sam vozio dva sata stojeci na off roadu i na internet sam skoro dosao puzeci uz kombinaciju hodanja na rukama . Juce je Boza bio na stazi minimum 18 sati jasuci na motoru . Ne znam sta reci . Otvorite youtube , pratite li videa na sajtu Dakara . One dine , ono je zlo . Meni je nejasno kako oni to rade. Svaka cast svim ucesnicima , to je ipak vise od igre . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Iiii krenuseeee, ponovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 10-og otvaramo temu za cestitanje,pa nek cita kad dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 8, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Opet moram neku o Bozi . Komsija, jel to mozda onaj isti Bozo iz tvog putopisa sto je na zaprepascenje tajaca dolivo ulje i forsiro GS-a sa "suvim" kardanom na relaciji tajland-laos-kina i nazad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 8, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Baš taj aaa, pa sad mi je sve jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...