rista 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je domet vozio preko ciljne linije napred nazad . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-[ :-[ :-[ kad mi je jezik brzi od pameti... automobili vec prolaze u sve vecem broju, sad ce biti guzve... danas su automobili i kamioni krenuli zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 5, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre Bozo 2.30 ujutro je a mene ceka moj Dakar vec u 7 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre Bozo 2.30 ujutro je a mene ceka moj Dakar vec u 7 . Bangkok a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Timmermans je na CP2 bio na 25 minuta ispred Boze. Timmermans je pre 20 minuta prosao kroz cilj... Mora da je i Boza blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma risto mi se ovde nerviramo a ovi kasne sa obradom podataka , ko mrtvi konji pored sve tehnike . a mogli su lepo da svima zakace po uredjaj pa mi preko neta uvek imamo sliku na mapi gde su . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre Bozo 2.30 ujutro je a mene ceka moj Dakar vec u 7 . a kako cemo tebe da pratimo na thaidakaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan stigooo 169 boza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan stogao boza dobro je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan AJDE BOZOOOO ajde bre Bozo 2.30 ujutro je a mene ceka moj Dakar vec u 7 . a kako cemo tebe da pratimo na thaidakaru Zlajo jel si i ti u toplijim krajeviama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan AJDE BOZOOOO ajde bre Bozo 2.30 ujutro je a mene ceka moj Dakar vec u 7 . a kako cemo tebe da pratimo na thaidakaru Zlajo jel si i ti u toplijim krajeviama? aha, u toploj sobi u zemunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 5, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene Boza 141 i to jedan od retkih bez penala , nebi ti taj upalio navigaciju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate kad je bilo 5:30 jutros? Sad je 17:00 a vozice jos sat liasona... 13 sati voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan AJDE BOZOOOO ajde bre Bozo 2.30 ujutro je a mene ceka moj Dakar vec u 7 . a kako cemo tebe da pratimo na thaidakaru Zlajo jel si i ti u toplijim krajeviama? aha, u toploj sobi u zemunu Vazno da je toplo. Dobro je,stize nam Boza,svasta mi prodje kroz glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene Boza 141 i to jedan od retkih bez penala 168 148 CHARLIER (BEL) KTM 03:00:00 ovaj nesrecnik ima tri sata penala...koga li je ubio za toliki penal ;D Svaka cast Bozi. Za ova tri dana kako ga pratim - ko da ga znam ceo zivot... Gabor standardan ujednacen i jaaako dobar. Ko zna... pu pu... da ne ureknem obojicu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam ja rekao da ce da bude zlo kad srbi sednu na KTM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Sutra 6:20 lokal 10:20 po nasem vremenu start. Ceka ih 6 sati specijala. Valjda ce se sutra malo domoriti... Vidimo se ujutru prijatelji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene Boza 141 i to jedan od retkih bez penala 168 148 CHARLIER (BEL) KTM 03:00:00 ovaj nesrecnik ima tri sata penala...koga li je ubio za toliki penal ;D Svaka cast Bozi. Za ova tri dana kako ga pratim - ko da ga znam ceo zivot... Gabor standardan ujednacen i jaaako dobar. Ko zna... pu pu... da ne ureknem obojicu... ;D Cuti i Nasem bozi nabili penale 166 228 RISTIC (SRB) HONDA 20:10:15 09:38:26 03:48:00 Ako neko ima kontakt sa njima nek nam javi nesto , I NORMALNO POZELI SVE NAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momcima!!! Nije im lako, al' ni nama bas nije svejedno. Da samo znaju kakva je ovdje frka, nerviranje i navijanje. Svaki rezultat sa ovoliko para i na nas nacin je veliki uspjeh. Ne treba od njih ocekivati da budu na postolju (mada bi bilo lijepo), ali jos jednom svaka im cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 5, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan pokusacu da saznam od Boze razlog penala mada sumnjam da ce posle ovakvog dana imati snage da pise sms . Verujem da se igrao sa navigacijom . Bilo kako bilo jos je u igri . Gabore legendo samo tako nastavi . Citam jutros na sportskoj centrali izvestaj sa Dakara . Kazu Gabor solidan , slepci jedni neobavesteni . Sta su ocekivali da juri na postolje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam, kako je bilo lepo dok nismo imali nase na Dakaru, lepo sednes pred TV i gledas i uzivas, a ovako pizdimo sto im sajt ne radi, pa ne znamo sta se desava, brinemo se, Uf al je zeznut ovaj reli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac me zamolio da Vam prenesem Bozin sms: Juce mu posle brzinca otisla guma. Vozio na felni 400km polako i kasno stigao u bivak. Umoran ustao jutros i nastavio. Zatim mu pukne dovodno crevo od goriva i na osnovu toga je dobio tekaznene poene. Dok smo mi iscekivali da on stigne na kraj brzinca on je vec bio u bivaku 70km odatle. Znaci informacije su im zesce bajate. Eto to kaze Boza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam, kako je bilo lepo dok nismo imali nase na Dakaru, lepo sednes pred TV i gledas i uzivas, a ovako pizdimo sto im sajt ne radi, pa ne znamo sta se desava, brinemo se, Uf al je zeznut ovaj reli ! Ja sam drugog misljenja . Sledeci put kad krenu nasi da saljemo i mi delegaciju tamo bar da imamo direktne informacije sa terena a ne da se nerviram i jedva cekam da idem na posao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba delegacija, dosta je i jedan covek, al efikasan. Ovi sa RTS-a danas daju pregled u 00,40 - preterase ga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 5, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa RTS-a danas daju pregled u 00,40 - preterase ga ! Vala ga preterase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ide pregled na Eurosportu - gledajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...