Jump to content

Moto Zajednica

Dakar Reli 2009 - u Južnoj Americi

Recommended Posts

• Drug član, 2143 postova

organizuju press konferenciju u petak 23. januara  u 12 časova u Palati Zepter, ul. K. Petra 32, povodom učestvovanja Gabora Sagmajster i Bože Ristića na 31. izdanju Dakar relija..

E bas dobro sto si na vreme javio, ja sam pre sat vremena dosao iz Osijeka s puta, a mogao sam da pozurim i da budem tamo u 12.

>:( >:(>:(

EDIT: Da li je neko sa foruma bio na konferenciji i da li su Gabor i Bozza bili prisutni ????????????

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

organizuju press konferenciju u petak 23. januara  u 12 časova u Palati Zepter, ul. K. Petra 32, povodom učestvovanja Gabora Sagmajster i Bože Ristića na 31. izdanju Dakar relija..

E bas dobro sto si na vreme javio, ja sam pre sat vremena dosao iz Osijeka s puta, a mogao sam da pozurim i da budem tamo u 12.

EDIT: Da li je neko sa foruma bio na konferenciji i da li su Gabor i Bozza bili prisutni ????????????

Sad sam se vratio iz Beograda,da sam znao... :(

Sad sam se vratio iz Beograda,da sam znao... :(

Neverovatno neodgovorno ponasanje, pa niko nije znao  >:( >:(>:(

Pokusavam da nadjem neku sliku , ali izgleda da ni mnogi mediji nisu znali...

>:( >:(>:( >:(

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Cika Philip sponzorise silne trkace po svetu pa bi mogao i jedan srpski reli dvojac da podrzi sledece godine.  Ajde cika Philipe da vidimo i to.....

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Boza je juce sa mnom dosao u Bgd oko 23 h. Ja sam inace pre desetak dana sa Bozinom i mojom porodicom otisao u Italiju, i onda nam je on javio za udes i da ne moze da nastavi trku jer je motor neupotrebljiv. Sacekao sam ga posle par dana u Minhenu i onda smo poslednjih nedelju dana bili zajedno...znam sve detalje onoga sto je doziveo tamo, ukljucujuci i jahanje na konju sa lokalnim gauocosom u potrazi za novim prednjim tockom, i truckanje u kamionu od mesta udesa do Cilea sa Deklerkom (dotle je bio prvak u quad-ovima, skrsio se na istom mestu gde i Boza).

Inace Boza mi je u svom skromnom stilu rekao da Dakar i nije nesto spec tezak,  i da naravno ide sigurno iduce godine.

Taman kad pomislim da covjek ne moze vise da me zadivi, ti mi ljuljnes ovo pred oci, a Mikulanac onu fotografiju.

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi

Da je znao/mogao, sigurno bi najavio na vreme...

Sigurno to nije uradio namerno. :)

Dakle:

Nema potrebe siriti neVrozu...

Komentare tipa

bih zadrzao za priliku kada se neko bude ponasao neverovatno neodgovorno ...

EDIT: Pretece me Daniel sa objasnjenjem :)

• Drug član, 1359 postova

Zao mi je ali sam tek juce saznao za preskonferenciju,detalje sa pressa mozete videti:

http://plumrace.com/supermotocross.html

Danijele nismo mogli skoro  svi da reagujemo ovako brzo , ali nema veze nadam se da cemo imati prilike da se upoznamo sa njima na nekom nasem skupu ako nadju vremena . Ako mozes sa SAKIjem da stignes da razgovaras i ako on hoce da ti polako prica sta se desavalo tamo po danima bilo bi lepo da nam pustas u postovima . Ako opet dobijes neku informaciju o organizovanju neke mediske emisije ili intervjua mozes ponovo da nam javis bicemo ti zahvalni svakako.

• U prolazu, 46 postova

Stvarno mi je zao sto je ovako ispalo.Inace pricao sam koji dan sa Vujom,i dogovorili se da ce BJBikers praviti svoju presskonferenciju.Pricao sam i sa Gaborom,treba samo termin da se odredi kad ce stici obojica(Boza) od silnih novinara.

Mislim da ce vam se nick : Vuja obratiti u vezi toga.

Pozdrav svima i sorry :-\

• Zainteresovan, 554 postova

Stvarno mi je zao sto je ovako ispalo.Inace pricao sam koji dan sa Vujom,i dogovorili se da ce BJBikers praviti svoju presskonferenciju.Pricao sam i sa Gaborom,treba samo termin da se odredi kad ce stici obojica(Boza) od silnih novinara.

Mislim da ce vam se nick : Vuja obratiti u vezi toga.

Pozdrav svima i sorry :-\

Ne brini Danijel 024, sve ti je oprosteno  ;D  ti si nas obradovao mnogo puta svezim fotografijama i dobrim vestima, ja ti ne zameram a verujem ni ostali.

• U prolazu, 37 postova

Ne brinite, ja organizujem skup (kao sto sam i obecao), kod mene u firmi  uskoro. Cela BJB ekipa koja je onako vatreno navijala i pratila sve sta se desavalo, zasluzuje da upozna nase junake - Sakija i Bozu, samo jos da utvrdimo datum, radim sa Bozom  na tome... ;)

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Ljudi sacekajte malo, povucite kocnicu.  Boza i Gabor imaju obaveze koje moraju ispuniti prema svojim medijskim i ostalim sponzorima pa tek onda mogu sa nama nesto da organizuju.  Koliko sma video Gabor na jakni ima oznake Blic-a i jos par firmi i moraju prvo s njima da rese pa tek onda mi dolazimo na red.

Pozdrav

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Ne brinite, ja organizujem skup (kao sto sam i obecao), kod mene u firmi  uskoro. Cela BJB ekipa koja je onako vatreno navijala i pratila sve sta se desavalo, zasluzuje da upozna nase junake - Sakija i Bozu, samo jos da utvrdimo datum, radim sa Bozom  na tome... ;)

Batto vidi nekako da sala bude zauzeta naredne dve nedelje jer cu tada i ja biti u Beogradu  ;D ;D

Drugari , oni su ispunili obavezu prema ostalim medijima danas a mi smo ipak nesto posebno jer smo ih pratili i bodrili srcem , ostajali budni do ranog jutra , skoro pa gutali prasinu Argentine . Zato zasluzujemo da imamo jedinstven susret sa njima gde cemo ih bombardovati pitanjima i uzivati u druzenju. Kao sto rece Batta a i ja imam potvrdu da je Boza saglasan. Samo treba utanaciti datum, vreme i pozvati Sakija.

Da je znao/mogao, sigurno bi najavio na vreme...

Sigurno to nije uradio namerno. :)

Dakle:

Nema potrebe siriti neVrozu...

Komentare tipa

bih zadrzao za priliku kada se neko bude ponasao neverovatno neodgovorno ...

EDIT: Pretece me Daniel sa objasnjenjem :)

Procitati pazljivo:

Zao mi je ali sam tek juce saznao za preskonferenciju,detalje sa pressa mozete videti:

http://plumrace.com/supermotocross.html

Ako si pazljivo procitao, Danijel024 je upravo napisao da je saznao za konferenciju tek JUCE, znaci znao je JUCE, pa stvarno ne vidim dobar razlog zasto nas na forumu nije obavestio o tome odmah, nego tek danas ujutro - kad je za vecinu zainterseovanih bilo kasno da se organizujemo i dodjemo na press konferenciju i pozdravimo nashe junake. Imali smo priliku da pozdravimo Gabora i Bozzu u Beogradu, a koliko vidim niko sa BJB-a nije bio na konferenciji. Nije je bilo ni u dnevnim agencijskim najavama.

Niko ne shiri nervozu. To je neodgovorno ponasanje, jer je Daniel024 bio jedini informisan o konferenciji i nije nam to preneo na vreme, a shta bi ti Vld zadrzao za sebe-to je tvoja lichna stvar.

Ovde je bilo dosta ljudi koji bi dosli na press konferenciju da su znali na vreme - evo na primer ja - iako sam jutros bio u Osijeku, da sam znao ustao bi makar u 5 ujutro da budem u 12 na presu. Verujem da i ostali koji su pratili Dakar reli temu dele moje misljenje.

• Svrati ponekad, 303 postova

Batto vidi nekako da sala bude zauzeta naredne dve nedelje jer cu tada i ja biti u Beogradu  ;D ;D

Drugari , oni su ispunili obavezu prema ostalim medijima danas a mi smo ipak nesto posebno jer smo ih pratili i bodrili srcem , ostajali budni do ranog jutra , skoro pa gutali prasinu Argentine . Zato zasluzujemo da imamo jedinstven susret sa njima gde cemo ih bombardovati pitanjima i uzivati u druzenju. Kao sto rece Batta a i ja imam potvrdu da je Boza saglasan. Samo treba utanaciti datum, vreme i pozvati Sakija.

Sve je to uredu sto si naveo samo po meni nedostaje odlazak bar nekoliko ljudi na granicni prelaz Horgos da doceka sampiona Gabora.

I danasnji neodlazak na tu malopre spomenutu konferenciju!    ;)

• Drug član, 1359 postova

mikulanac je u pravu a i mediji neznam zasto nebi bili tu kad se skupi gomila ljudi valjda i oni zasluzuju malo mediske paznje a i bice lakse za sponzore bar ja tako mislim . jedio ako oni nemaju malo slobodnog vremena

ps. posto vidim da mikulanac namesta termin na svoju vodu molim onda ne od 20.02-06.03 jer tada ja idem u mikulanceve krajeve  ;D ;D ;D ;D

salim se naravno ako i nebudem tu snimice neko valjda  ;)

Gremline hvala puno na slikama . Pred kamerama se slabo snalaze , bar mi se tako cini , specijalno Boza.

Mikulanac, jeste, u pravu si Bozza mi je nekako ispao skroman i stidljiv na svim slikama sto prvo ne odgovra istini, a i bez razloga je - jer je on MORALNI GIGANT ovogodisnjeg Dakar-a.

Do sledeceg Dakara ima da im odrzimo kurs ponasanja i snalazenja pred kamerama i foto-aparatima, i uopste ophodjenja sa medijima - ma ima da budu ko manekeni iz Pariza.

Evo josh se nerviram shto nisam znao za press-konferenciju da odem i da ja slikam  >:( >:(>:(

;)

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Gremline hvala puno na slikama . Pred kamerama se slabo snalaze , bar mi se tako cini , specijalno Boza.

Mikulanac, jeste, u pravu si Bozza mi je nekako ispao skroman i stidljiv na svim slikama sto prvo ne odgovra istini, a i bez razloga je - jer je on MORALNI GIGANT ovogodisnjeg Dakar-a.

Do sledeceg Dakara ima da im odrzimo kurs ponasanja i snalazenja pred kamerama i foto-aparatima, i uopste ophodjenja sa medijima - ma ima da budu ko manekeni iz Pariza.

Evo josh se nerviram shto nisam znao za press-konferenciju da odem i da ja slikam  >:( >:(>:(

;)

Meni je to simpaticno.Svako ko ima i malo mozga u glavi vidi da je ljudima(narocito Bozi) neprijatna tolika paznja.

Neka takvi i ostanu.Oni su motorasi i sportisti a ne medijski pozeri.Dosta mi je namestenih osmeha i namontiranih poza za slikanje.

Samo ih vi novinari,stilisti,fotografi i ostali "scenografi" nemojte "popravljati"!!!

• Drug član, 1193 postova

Meni je to simpaticno.Svako ko ima i malo mozga u glavi vidi da je ljudima(narocito Bozi) neprijatna tolika paznja.

Neka takvi i ostanu.Oni su motorasi i sportisti a ne medijski pozeri.Dosta mi je namestenih osmeha i namontiranih poza za slikanje.

Samo ih vi novinari,stilisti,fotografi i ostali "scenografi" nemojte "popravljati"!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja