Jump to content

Moto Zajednica

Dakar Reli 2009 - u Južnoj Americi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 224 postova

Znaci Sagi 85. od 96. Odlicno! U ukupnom plasmanu 93., a Stanovnik 17. Stanovnik 20. Stvarno je kako ga slovenci zovu "Pustinjski lisac". Ima li iko kakvu vijest od Sagija kako su mu rebra? Kako se ponasa KTM? Kako se masina danas ponasala?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 38 postova

"Spoznaja da neću više imati Božu na stazi bila je užasna. Fantstičnu podršku mi je pružio, kada je bilo žestoko. Dok smo se mučili sa mojim motorom, rekao je ostajemo ako treba do sutra, dok ga ne popravimo, to je nešto najjače što sam mogao čuti u tom trenutku. Boža je ljudina...  – veli Sagi.

- Kako dalje bez Božine tehničke podrške sa naprslim rebrom do Buenos Airesa?

- Biće strašno teško. Osećaj, da za vama vozi Ristić, čini vas opuštenim i odlučnijim sa zavrnete gas. A, ako se nešto nepredviđeno dogodi, tu je Ristić i nema problema. Ovako, prepušten sam sebi, pa šta bude. Zbog povrede, moraću da malo smanjim ritam i probam da dođem do cilja."

Ne znam da li uopste ovo treba komentarisati i koju rec izdvojiti, sve su jake. Glup je i ovaj moj komentar al` ne mogoh se uzdrzati.

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Neverovatno!

Staza koja cini 9. etapu bila bi mi super za devetodnevnu voznju, a od mene i mojih putopisa nakon toga ne bi mogli da zivite.

A Gabor to izveze za 9 sati,  to mu je deveta voznja u deset dana, naprsla rebra, a od spavanja se vec i odvikao...

Ne secam se kada me je poslednji put tresla ovakva navijacka groznica.

• U prolazu, 45 postova

Drugari...Da vam kazem. ja sam od pada sa motora samo nagnjecio

porebricu ili medjurebarno tkivo, pa nisam mogao mesec dana da disem

ko covek. Kihnuti nisam smeo nikako. jednom sam slucajno kihnuo i

zamalo da padnem u nesvest. A interesantno ja sto me pocelo boleti

tek dva dana posle pada. Zato vrlo dobro znam kroz sta SAGI prolazi.

NAPRED SAGI....UZ TEBE SMO. ;D ;D ;D

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Bravo Saki , samo tako nastavi . Izgleda da su te raznorazni pehovi jos vise ojacali . Uz tebe smo do kraja !

Danas sam se cuo sa Bozom i pitao ga nesto sto bi svi hteli da znamo . Posto je on voznjom na Dakaru ispunio svoj san zanimalo me je sta dalje? Bio sam skeptik oko sledeceg relija jer znam koliko je Boza ulozio u sve to i kako je tesko samofinansirati se u danasnje vreme. Medjutim 

dobio sam odgovor kao iz topa : VOZIM DAKAR PONOVO , 100 % . Za mene zaista radosna vest pa da je podelim i sa vama. Zaistu su njih dvojica ucinili mnogo ove godine i doneli nam trenutke srece u hladnim januarskim danima .

• Drug član, 1359 postova

Bravo Saki , samo tako nastavi . Izgleda da su te raznorazni pehovi jos vise ojacali . Uz tebe smo do kraja !

Danas sam se cuo sa Bozom i pitao ga nesto sto bi svi hteli da znamo . Posto je on voznjom na Dakaru ispunio svoj san zanimalo me je sta dalje? Bio sam skeptik oko sledeceg relija jer znam koliko je Boza ulozio u sve to i kako je tesko samofinansirati se u danasnje vreme. Medjutim   

dobio sam odgovor kao iz topa : VOZIM DAKAR PONOVO , 100 % . Za mene zaista radosna vest pa da je podelim i sa vama. Zaistu su njih dvojica ucinili mnogo ove godine i doneli nam trenutke srece u hladnim januarskim danima .

A mi cemo najivati za njega sigurno kao i za sve nase koji tamo odu .  ;) ;)

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

Bice toplo oko srca i sledeceg januara.  ;D

Nego Mikulanac i ti bi mogao da pocnes na vreme sa pripremama,da budes treci clan posade...

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Radosna vest Mikulanac.

To je nas Boza. Posto ja nikad necu moci voziti DAKAR, drago mi je sto je to

moj prijatelj Boza uradio. ;)

Naravno Mich , ko ga poznaje zna kakav je kada nesto zacrta u glavi . Retko kada nije uspeo da zavrsi nesto sto je zapocelo . Prateci Bozu na Dakaru ove godine imam osecaj kao da sam ga i ja vozio . Zato sam mu jako zahvalan .

• Svrati ponekad, 272 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987.

Prateci Bozu na Dakaru ove godine imam osecaj kao da sam ga i ja vozio . Zato sam mu jako zahvalan .

Ovo je apsolutna istina. Mislim da smo svi mi osetili Argentinski pesak u ustima dok smo pratili reli.

Danas sam imao puno posla pa nisam mogao da pratim reli.

Saki je sjajan, sve je bolji i ludji!

Ljudi voziti sa nagnjecenim rebrima!!! Ne mogu vam opisati koliko je ot neprijatan osecaj. Kao da vam svaki cas neko izbija vazduh iz puca. Jezivo.

Ovi ljudi na reliju su definitivno supermeni.

dobio sam odgovor kao iz topa : VOZIM DAKAR PONOVO , 100 % .

Sta reci...  :)

• Drug član, 1359 postova

4MICH  Pa mogao bi i meni da malo pokazes pescaru kad mi stigne motor. ;D

Evo gotov jos jedan snimak eurosporta sa deonice koja je etvarno opasna bila po plnaniskim prevojima sa dosta krivina iza prevoja tako da su vozaci imali gotovo sekunde vremena da reaguju . Posle onakivih izletanja automobila i kamiona na liticama nemogu ni da prepostavim kako je bilo tesko nasem junaku u onom stanju . Mogu samo da kazem saki polako ali sigurno do kraja bice jos dakara za tebe i tvoje POBEDE .

Napred majstore

• U prolazu, 45 postova

4MICH  Pa mogao bi i meni da malo pokazes pescaru kad mi stigne motor. ;D

Evo gotov jos jedan snimak eurosporta sa deonice koja je etvarno opasna bila po plnaniskim prevojima sa dosta krivina iza prevoja tako da su vozaci imali gotovo sekunde vremena da reaguju . Posle onakivih izletanja automobila i kamiona na liticama nemogu ni da prepostavim kako je bilo tesko nasem junaku u onom stanju . Mogu samo da kazem saki polako ali sigurno do kraja bice jos dakara za tebe i tvoje POBEDE .

Napred majstore

Naravno da ću ti pokazati.

Peščara je prelepa

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

INFO

Gabor startuje danas 10. etapu sa 86. startnog mesta u 007 h 46' 00" (po Beogradskom vremenu u 11:46)

Slika je super, hvala Danijele.................cudno da Gabor mora da izolir trakom ispisuje svoj startni broj ??? Ovogodisnji organizatori su izgleda "jevreji".............stede i na nalepnicama !!!

HRABRO I PAMETNO...............DO CILJA !!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja