misa-pei 6213 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Saki, Saki!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ko je postavio snimak pada helikoptera ali na njemu ima adresa neke televizije mislim da je argetinska . Hvala duplo za ovo . A evo adrese i drugima http://www.tnylagente.com.ar/videolog=RENZOMAN?11670 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan saki stigao na cilj kao 85ti Hajde sada svi na zasluženi odmor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saki bravo na jos jednom dobro zavrsenom danu i 85 mestu polako a sigurno ides napred. NAPRED SAKI MAJSTORE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Sagi 85. od 96. Odlicno! U ukupnom plasmanu 93., a Stanovnik 17. Stanovnik 20. Stvarno je kako ga slovenci zovu "Pustinjski lisac". Ima li iko kakvu vijest od Sagija kako su mu rebra? Kako se ponasa KTM? Kako se masina danas ponasala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan "Spoznaja da neću više imati Božu na stazi bila je užasna. Fantstičnu podršku mi je pružio, kada je bilo žestoko. Dok smo se mučili sa mojim motorom, rekao je ostajemo ako treba do sutra, dok ga ne popravimo, to je nešto najjače što sam mogao čuti u tom trenutku. Boža je ljudina... – veli Sagi. - Kako dalje bez Božine tehničke podrške sa naprslim rebrom do Buenos Airesa? - Biće strašno teško. Osećaj, da za vama vozi Ristić, čini vas opuštenim i odlučnijim sa zavrnete gas. A, ako se nešto nepredviđeno dogodi, tu je Ristić i nema problema. Ovako, prepušten sam sebi, pa šta bude. Zbog povrede, moraću da malo smanjim ritam i probam da dođem do cilja." Ne znam da li uopste ovo treba komentarisati i koju rec izdvojiti, sve su jake. Glup je i ovaj moj komentar al` ne mogoh se uzdrzati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno! Staza koja cini 9. etapu bila bi mi super za devetodnevnu voznju, a od mene i mojih putopisa nakon toga ne bi mogli da zivite. A Gabor to izveze za 9 sati, to mu je deveta voznja u deset dana, naprsla rebra, a od spavanja se vec i odvikao... Ne secam se kada me je poslednji put tresla ovakva navijacka groznica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Drugari...Da vam kazem. ja sam od pada sa motora samo nagnjecio porebricu ili medjurebarno tkivo, pa nisam mogao mesec dana da disem ko covek. Kihnuti nisam smeo nikako. jednom sam slucajno kihnuo i zamalo da padnem u nesvest. A interesantno ja sto me pocelo boleti tek dva dana posle pada. Zato vrlo dobro znam kroz sta SAGI prolazi. NAPRED SAGI....UZ TEBE SMO. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 12, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Saki , samo tako nastavi . Izgleda da su te raznorazni pehovi jos vise ojacali . Uz tebe smo do kraja ! Danas sam se cuo sa Bozom i pitao ga nesto sto bi svi hteli da znamo . Posto je on voznjom na Dakaru ispunio svoj san zanimalo me je sta dalje? Bio sam skeptik oko sledeceg relija jer znam koliko je Boza ulozio u sve to i kako je tesko samofinansirati se u danasnje vreme. Medjutim dobio sam odgovor kao iz topa : VOZIM DAKAR PONOVO , 100 % . Za mene zaista radosna vest pa da je podelim i sa vama. Zaistu su njih dvojica ucinili mnogo ove godine i doneli nam trenutke srece u hladnim januarskim danima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Saki , samo tako nastavi . Izgleda da su te raznorazni pehovi jos vise ojacali . Uz tebe smo do kraja ! Danas sam se cuo sa Bozom i pitao ga nesto sto bi svi hteli da znamo . Posto je on voznjom na Dakaru ispunio svoj san zanimalo me je sta dalje? Bio sam skeptik oko sledeceg relija jer znam koliko je Boza ulozio u sve to i kako je tesko samofinansirati se u danasnje vreme. Medjutim dobio sam odgovor kao iz topa : VOZIM DAKAR PONOVO , 100 % . Za mene zaista radosna vest pa da je podelim i sa vama. Zaistu su njih dvojica ucinili mnogo ove godine i doneli nam trenutke srece u hladnim januarskim danima . A mi cemo najivati za njega sigurno kao i za sve nase koji tamo odu . ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Radosna vest Mikulanac. To je nas Boza. Posto ja nikad necu moci voziti DAKAR, drago mi je sto je to moj prijatelj Boza uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan BOŽO TI SI CAR!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Saki , samo tako nastavi . Izgleda da su te raznorazni pehovi jos vise ojacali . Uz tebe smo do kraja ! Danas sam se cuo sa Bozom i pitao ga nesto sto bi svi hteli da znamo . Posto je on voznjom na Dakaru ispunio svoj san zanimalo me je sta dalje? Bio sam skeptik oko sledeceg relija jer znam koliko je Boza ulozio u sve to i kako je tesko samofinansirati se u danasnje vreme. Medjutim dobio sam odgovor kao iz topa : VOZIM DAKAR PONOVO , 100 % . Za mene zaista radosna vest pa da je podelim i sa vama. Zaistu su njih dvojica ucinili mnogo ove godine i doneli nam trenutke srece u hladnim januarskim danima . Bice toplo oko srca i sledeceg januara. ;D Nego Mikulanac i ti bi mogao da pocnes na vreme sa pripremama,da budes treci clan posade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 12, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Radosna vest Mikulanac. To je nas Boza. Posto ja nikad necu moci voziti DAKAR, drago mi je sto je to moj prijatelj Boza uradio. Naravno Mich , ko ga poznaje zna kakav je kada nesto zacrta u glavi . Retko kada nije uspeo da zavrsi nesto sto je zapocelo . Prateci Bozu na Dakaru ove godine imam osecaj kao da sam ga i ja vozio . Zato sam mu jako zahvalan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Prateci Bozu na Dakaru ove godine imam osecaj kao da sam ga i ja vozio . Zato sam mu jako zahvalan . Ovo je apsolutna istina. Mislim da smo svi mi osetili Argentinski pesak u ustima dok smo pratili reli. Danas sam imao puno posla pa nisam mogao da pratim reli. Saki je sjajan, sve je bolji i ludji! Ljudi voziti sa nagnjecenim rebrima!!! Ne mogu vam opisati koliko je ot neprijatan osecaj. Kao da vam svaki cas neko izbija vazduh iz puca. Jezivo. Ovi ljudi na reliju su definitivno supermeni. Danas sam se cuo sa Bozom i pitao ga nesto sto bi svi hteli da znamo . Posto je on voznjom na Dakaru ispunio svoj san zanimalo me je sta dalje? Bio sam skeptik oko sledeceg relija jer znam koliko je Boza ulozio u sve to i kako je tesko samofinansirati se u danasnje vreme. Medjutim dobio sam odgovor kao iz topa : VOZIM DAKAR PONOVO , 100 % . Sta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Boza. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A sad Boža i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Božino vatreno krštenje ( njegovi prvi kros koraci u Peščari na mojoj Hondi XR 650!!!!) Ovde sam se ja zaljubio u BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4MICH Pa mogao bi i meni da malo pokazes pescaru kad mi stigne motor. ;D Evo gotov jos jedan snimak eurosporta sa deonice koja je etvarno opasna bila po plnaniskim prevojima sa dosta krivina iza prevoja tako da su vozaci imali gotovo sekunde vremena da reaguju . Posle onakivih izletanja automobila i kamiona na liticama nemogu ni da prepostavim kako je bilo tesko nasem junaku u onom stanju . Mogu samo da kazem saki polako ali sigurno do kraja bice jos dakara za tebe i tvoje POBEDE . Napred majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan 4MICH Pa mogao bi i meni da malo pokazes pescaru kad mi stigne motor. ;D Evo gotov jos jedan snimak eurosporta sa deonice koja je etvarno opasna bila po plnaniskim prevojima sa dosta krivina iza prevoja tako da su vozaci imali gotovo sekunde vremena da reaguju . Posle onakivih izletanja automobila i kamiona na liticama nemogu ni da prepostavim kako je bilo tesko nasem junaku u onom stanju . Mogu samo da kazem saki polako ali sigurno do kraja bice jos dakara za tebe i tvoje POBEDE . Napred majstore Naravno da ću ti pokazati. Peščara je prelepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce na rts-u u 00:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel024 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Evo sveza slika sa juceranje etape NAPRED SAKI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan INFO Gabor startuje danas 10. etapu sa 86. startnog mesta u 007 h 46' 00" (po Beogradskom vremenu u 11:46) Slika je super, hvala Danijele.................cudno da Gabor mora da izolir trakom ispisuje svoj startni broj ??? Ovogodisnji organizatori su izgleda "jevreji".............stede i na nalepnicama !!! HRABRO I PAMETNO...............DO CILJA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Možete li zamisliti kako ja Gaboru sa naprslim rebrima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako je meni bilo prošle godine....Užas. Ne daj se Saki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...