GVOZDENA 2 2 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima motora. I napokon 8.decembra 2007.godine osnovan je MK.GVOZDENE-SABAC. Prvi zenski MK u nasem gradu. Za sada nas ima osam , Nadja, Maca, Kaca, Ljilja, Jelena, Tanja, Suzana i moja malenkost Jagoda -predsednica. p.s. vidimo se na skupovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i vama,pa da se druzimo po skupovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i cestitke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za GVOZDENE od komsija M.K.''MARATONCI''-SABAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 12, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav gvozdene,od srca vam zelim puno uspeha i predjenih kilometara.kad pocne sezona bilo bi lepo da svi zajedno iz sapca krenemo kao grupa.pozdrav i sve najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za MK GVOZDENE od MK VALJEVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Februar 12, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav iz Bele Crkve od Vladana i MC "RIP". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Februar 13, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za hrabre sugradjanke. Mozda i u Srbiji prvi zenski MK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za GVOZDENE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za " iron girl" od ERA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Februar 13, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od extrema smederevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od moto-individualca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 3 0 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan kumce sta radis. Ej stavila sam sliku. Ja na mom malom motorcicu. Jel tvoj decko bese vozi Harley Davidson a moj Biga. Ja mislim da je tako,a znas da je nikad ne lazem, ja uvek sve vidim dobro jer imam jako male oci ;D P.S. Da, mene moje oci ne varaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zelim vam puno srece i dosta kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Neka vam je sa srecom , i naravno vidimo se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Gvozdene od Crvenog Bana i MC Slow Wheels(Valjevo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Gvozdenim pppppozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 3 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo moje kumce nije normalno,nista ne razume. Sto puta moram da joj objasnim da njen decko vozi HD a moj Biga. Molim te nemoj vise da me pitas, pa ljudi ce svasta da pomisle ,hehe ;D Ja sam tvoja kuma i moras da me slusas,ako sam nesto rekla onda je to tako. Pozdrav od crne mambe. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 3 0 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan juhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 20, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ala smo lepi na slici. A ti uopste ne znas ko je na slici, zar ne. :o ??? Ne,uopshte ne znam ko je na slici...jel mozzesh da nas uputish? Pozdrav za Gvozdenu sa maramom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZiZ 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za gvozdene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Februar 20, 2008 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan gde ste sokolice moje!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Poseban pozdrav Gvozdenima,i nadam se da vam je naš susret u planu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na podrsci i takodje mnogo kilometara!!!!!! pozzzz od moje supruge i cestitke na hrabrosti!!!! MK OGANJ UGLJEVIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz za GVOZDENE i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...