Charuga 769 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Obecao sam drugaru da cu ovo postaviti kod nas na forumu nebi li iz zajednickih iskustava dosli do saznanja sta da ucini. Naime on bi da na svom GSX-R 1100 poboljsa ubrzanje (ili ti da dize prednji tocak), pitao me je za savet dali da stavi zadnji zupcanik veci za 2 ili 3 zupca i dali ima kod nas da se kupi navedeni zupcanik za njegov motor...posto ja nemam iskustva sa takvim preradama voleo bih da cujem vase misljenje i sta je najbolje da uradi..naravno ako znate i gde moze da se pazari spomenuti deo. Vec sam pokusao da mu objasnim koliko ce to stetiti pojedinim delovima motora ali je uzalud...da se nemucite sa savetima o odvracanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa u svakom slucaju da bi povecao snagu na zadnjem tocku potrebno je smanjiti prednji ili povecati zadni lancanik...mislim da lancanike ima kod jasminka vir trebalo bi da ima i u kdm,mada moze videti i sa ovim majstorima po servisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima mogucnosti da bira bolje je povecati zadnji nego smanjiti prednji ( smanjuje habanje lanca ) za nekih dvadesetak procenata , ako je mnogo vise lako moze da prevrti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...