juzni.ts2000 86 Napisano Avgust 26, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga je Fijuk uzeo na licitaciji za 1200 maraka 2006. godine bez jednog karburatora i mislim da je bila kriva viljuska pa je stavljena druga. Vec duze vreme niko nista ne zna o tim licitacijama. Ja sam cuo da je rashodovano dosta r80rt i da je prodato, ali ne znam kada i kome i po kakvim cenama... Jos uvek istrazujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga je Fijuk uzeo na licitaciji za 1200 maraka 2006. godine bez jednog karburatora i mislim da je bila kriva viljuska pa je stavljena druga. Vec duze vreme niko nista ne zna o tim licitacijama. Ja sam cuo da je rashodovano dosta r80rt i da je prodato, ali ne znam kada i kome i po kakvim cenama... Jos uvek istrazujem Ja sam čuo informaciju da sve otkupljuje jedna firma / servis koji ima ugovor sa MUP-om. Dakle - nema više licitacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4260 Napisano Avgust 26, 2012 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan bio je oglas na kupujem-prodajem,covek je prodavao gomilu boxera u raznim stanjima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Avgust 26, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga je Fijuk uzeo na licitaciji za 1200 maraka 2006. godine bez jednog karburatora i mislim da je bila kriva viljuska pa je stavljena druga. Vec duze vreme niko nista ne zna o tim licitacijama. Ja sam cuo da je rashodovano dosta r80rt i da je prodato, ali ne znam kada i kome i po kakvim cenama... Jos uvek istrazujem Ja sam čuo informaciju da sve otkupljuje jedna firma / servis koji ima ugovor sa MUP-om. Dakle - nema više licitacija. E to sam nacuo kao glasinu pa nisam hteo da spominjem, to istrazujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga je Fijuk uzeo na licitaciji za 1200 maraka 2006. godine bez jednog karburatora i mislim da je bila kriva viljuska pa je stavljena druga. Vec duze vreme niko nista ne zna o tim licitacijama. Ja sam cuo da je rashodovano dosta r80rt i da je prodato, ali ne znam kada i kome i po kakvim cenama... Jos uvek istrazujem Ja sam čuo informaciju da sve otkupljuje jedna firma / servis koji ima ugovor sa MUP-om. Dakle - nema više licitacija. E to sam nacuo kao glasinu pa nisam hteo da spominjem, to istrazujem... Informacija je od čoveka koji je bio načelnik u Ljermontovoj (otac moje devojke) do pre par godina kada se penzionisao. Tako da nije info sa ulice. Zimus sam imao "ideju" da mi javi kada ima neka licitacija, pa da eventualno dobijem neki info "koji je dobar" i sl. Tada mi je rekao da zaboravim ... jbg. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Irongate 0 Napisano Mart 7, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Prvo da se izvinim jer nisam siguran da sam na pravom mestu. Ili možda trebam da otvorim novu temu ili šta već. Malo se slabo snalazim ovde. Nego da pređem na stvar. Drugar je kupio BMW K 1100 LT god. 1996. Želi da ga pripremi za sezonu pa se pita koje ulje da koristi za motor, akoje za menjač i kardan. Takođe bi da zameni i svećice pa se pita koje idu za njega orginal i koje su se pokazale naj izdržljivije i pouzdane. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad pominjete vojne Guzzi-je, da se umesam i ja. Vozio sam u vojsci i falkonca 500 i V35, tada stare po 30 i kusur godina. U to vreme (2001-2002.) Vojska je te motore koristila iskljucivo za obuku, ne za neke druge zadatke, pa se u njihovo odrzavanje nije ulagalo nista osim entuzijazma pojedinih podoficira i vojnika-zaljubljenika, a oni su i dalje korektno sluzili. Tada sam se i zaljubio u V35 i zeleo da nadjem neki nacin da ga kupim. To se nekako i moglo izdejstvovati, ako bi se neki pojavio na otpadu, ali u to vreme sam bio jako mlad i jos jace dekintiran, pa je sve ostalo na zeljama. Bilo je u garazi i nekoliko nekih kros Cagiva i jedan sa Kosova (Šip-šop) zaplenjen gsx-r, ali njih smo smeli samo da gledamo. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...