Crven Ban 604 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuu kakva provokacija ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti cuti, pa ti nisi smeo ni do Pozege da odes bez kistle alata ;D ;D ;D ;D ;D neske nemoj u detalji.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti cuti, pa ti nisi smeo ni do Pozege da odes bez kistle alata ;D ;D ;D ;D ;D Ja more, ja .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHA JE YAMAHA ! Nego vidim ima puno izdajnika u tim sektama ? Jel to istina ili zezate coveka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim afrika je mnoooogo izvikan motor, kao i npr. golf 2 . Za punoletan primerak trazi se i dalje po 2500-3000 eurica a da li toliko zaista i vredi? isto i afrika , ako je rd 03 tu je oko 2000-3500 ako je u iole dobrom stanju(stajala u garazi 15 god.) a ako je rd 07 , kojim slucajem , onda ni ne pitaj za cenu !!! MOzes glat da kupis neki 636 2006. god, ali to je Boze moj AFRIKA !!!! Znas li ti sta je AFRIKA ?!?!?! Motor dobar kao i svaki drugi , kao i st samo malo losije upakovan !!! ;D ;D ;D ;D Ali marketing je cudo !! Proda se poneki golf, pa i neka Afrika!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 20, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja otvoreno kao vlasnik afrike tvrdim da su im cene retardirane i sa tim se 100% slazem .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan koliko para, toliko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 20, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas, al ljubav ne pita za cenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne vezano za afriku, honda je najkvalitetnija, mozda nema dizajn, ali ima kvalitet, za dvadeset god. imamao sam sve honde osim dva puta, zephyr-a 750 i stroma 1000 i oba puta sam se zajeb.. , doduse imao sam i R1 paralelno sa cbr 900, zadrzao se kod mene celih 50 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Što Goša reće, zaista je u pravu.... a ovo govorim iz iskustva moto servisa u blizini. Valjda nešto i oni znaju! E, sad što Afrike drže cenu, jbg....evo, Horneta iz '01g za cirka 2500e...i gde tu ima logike ??? jer za te pare jedva neku RD 04 10g stariju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan da ali je nov Hornet oko 7000e... a Afrika kostala ko GS Adv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da ali je nov Hornet oko 7000e... a Afrika kostala ko GS Adv. dam ti ja 8000 e da mi kupis novi gs adv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 20, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan dam ti ja 8000 e da mi kupis novi gs adv I ja bih jedan, mozda dobijemo popust na kolicinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako se ja dobro secam, afrika je 2002 god. kostala oko 7500e na bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta smo prsli onda?? ??? ;D mi nismo bas citavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem, pojasni, ko je prso i u cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prso je onaj ko da za matoru Afriku 3 soma((((((((((((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan upravo to.. ma da sam mislio globalno u nasoj zemlji.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan da ali je nov Hornet oko 7000e... a Afrika kostala ko GS Adv. dam ti ja 8000 e da mi kupis novi gs adv ocu i ja jedan odma za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Uplate izvrsiti na ziro racun Pro Credit Banke: 000-4589-298599 i dobijate vas glanc novi GS Adv. za gore navedenu sumu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 20, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, prevarantu stari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gile uplatio sam ti lovu elektronski a sad mi doteraj GSa, ali nemoj da se zajebes pa da mi doteras citroena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare moze da se kupi komplet kofera i tank torba za gs...a ako je popust mozes dobiti i 2 gume.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rasturite u delove ST, i pored nje rasturite u AT isto godiste, i videcete sto je tolika razlika u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturite u delove ST, i pored nje rasturite u AT isto godiste, i videcete sto je tolika razlika u ceni. ST se nikada ne rastura za delove,grehota je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...