deki295 545 Napisano Maj 17, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ima, al se voze, nemaju vremena da raspravljaju o problemima na motoru ps ja se uskoro pridruzujem klanu ako sve bude kako trebaVidi mi imamo samo jednog, iz mitrovice sto je imo problema ali i on se resio istih tako da ne znam o čemu pričate kolega. Mi ostali samo krkamo dodatnu opremu jer ne znamo sta drugo da radimo na motoru. A inace za ulazak u sektu pored kamile potrebno je i prasence ili jagnjence pa ako sve to bude ferceralo ondak mozeSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, deki295 said: Vidi mi imamo samo jednog, iz mitrovice sto je imo problema ali i on se resio istih tako da ne znam o čemu pričate kolega. Mi ostali samo krkamo dodatnu opremu jer ne znamo sta drugo da radimo na motoru. A inace za ulazak u sektu pored kamile potrebno je i prasence ili jagnjence pa ako sve to bude ferceralo ondak moze Super ténéré 750 Ne vasem klanu! Suparnickom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje po tebe, onda ne treba nista, nemas troskova oko prijema posto se nezadrzavaju puno u njoj Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 17, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes, da si se prikljucio nasem onda bi stvarno morali admina da zamolimo da zakljuca temu, ovako ušte ima nada za borbata. Mada nemo posle da gledate zamisljeno u dubinu saveSuper ténéré 750 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Maj 18, 2021 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Njima dvima ja produžujem njihove živote a one meni moj.Poslato priko Ténéré 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 19, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti bolje ide koja ti bolje zvuci i koja bolje lezi na cesti. Daj za svaku po neki za i protiv. Upoznaj nas poblize sa obeZnam da bi po temi trebalo da uporedjujes afriku i teneru al kad nema afrike onda mozemo i tenere vs tenereSuper ténéré 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupih i ja Super Teneru posle 1250 FA mada teško da ću njom silaziti sa asfvalta...prešao sam oko 500km i nije tako loša,videćemo ima dana za probu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 21, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin rd07, 200.000 km,trenutno izgleda ko da je poplava izbacila,spremam je za farbanje ,odradjena kompletna generalna..Majstor Bokilic i majstor Sale iz Bele Crkve su je vratili na fabricka podesavanja ..nakon otvaranja agregata nadao sam se da ce da mi kazu da je agregat ishaban,izakan,raz*eban i sl , i da se ne isplati da se radi..Imao sam u planu i silnu zelju da kupim novu Yamahu Teneru 700...MEDJUTIM..Afrika je to ,i nakon tolikih silnih kilometara stara Africka kraljica jos uvek nije za staro gvozdje..krenuo sam u totalnu restauraciju.Inace samo da nalomenem ,pre generalne, osim povecane potrosnje ulja apsolutno nikakav problem nisam imaoPoslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 21, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni izgled VS izgled kakav zelim..kako ce da ispadne *bem li ga,videcemoPoslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Jun 24, 2021 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Možda si mogao otvoriti posebnu temu za sredjivanje Afrike, pa malo detaljnije opisati, gde si nabavljao delove, cene, koliko vremena je trebalo za sve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jun 24, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @kaligula1 sjajno. Svaka cast! Koliko te je ovo zadovoljstvo kostalo u poredjenju sa kupovinom druge polovne afrike u dobrom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 24, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..iskostalo me ukupno 1.050e samo delovi oko agregata,sa sve majstorskom rukom..Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 24, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao i novu pogonsku osovinu menjaca,mogla je ova stara jos dugo da gura ali ugradio sam novu,ona me kostala 210e plus transport 40e..znaci ako je dobra osovina na tom motoru,smanji taj trosak...sa 800e ima da uradis kompletnu generalnu i da vozis narednih 150.000km...Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 24, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Rodicu,izvinjavam se za off ..otvoricu novu temu u vezi kompletne restauracije sa svim troskovima Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 24, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za restauraciju...ko zna i ume i ima ekonomskog opravdanja...respect svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Jun 27, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan AFRICA TENERE CTZ1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Rodicu,izvinjavam se za off ..otvoricu novu temu u vezi kompletne restauracije sa svim troskovima Poslato sa WAS-LX1 pomoću TapatokaI šta bi, jesil započeo???Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Veciti derbi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 1, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ kakav to auspuh imas grmis u centru. Radim robnu kucu tu kod Patrie , pa sam te skontao kako grmis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Gvozden said: @drmilan_ kakav to auspuh imas grmis u centru. Radim robnu kucu tu kod Patrie , pa sam te skontao kako grmis Kad? da me nisi pomesao, slabo vozim al da grmi grmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Februar 27, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Požurite u Maksi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, mrle said: Požurite u Maksi Krecem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Novembar 4, 2022 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, doslo vrijeme, pa nemas vise koga posteno ni zajebavati Pa dal je moguce da su sve zaribale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...