deki295 545 Napisano Decembar 19, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu!!!!!!!!!!!! za ovo imas kilo jagnjetine od mene kad se budemo videli. Odavno mi nije neko ovako spystio ha ha ha. sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Decembar 19, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam zakleti teneras, jednu stvar moram da priznam. Tu u blizini gde zivim, na trotoaru stoji jedna arfika rd03 od kada znam za sebe. Prolazim pored nje svaki dan i gledam je...zaledjenu, zatrpanu od snega, pokislu, usijanu od sunca. Covek ne koristi ciradu, nista. I svaki dan prolazim i zagledam je, i nema trunku rdje. Kad je vlasnik opere, sija se ko da je nova. Sve im jebem, ala je napravise japanci :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 19, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan To je ona u dubrovackoj malo pre taxi stanice? s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Decembar 19, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Bas ta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 20, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore naocare ima Ali manja Tenera je i laksa tako da... ne nego ima isto konja ko i Afrika... pa zato nije mogla da izvuce... mrzi me da kopam klip da vidis kako stara ST prolazi pored nove AT... Jageru, gde nam je onaj snimak od letos Ma aaaajde, proklizala mi noga pa si prošao... moš', mislit'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 20, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kenj.mo ko dede sa balkona iz Muppet showa....jos 21 strana pa da pravimo AT/ST zurku (bez Jagera) Ček malo... kakve to žurke planirate bez mene??!?!?! Neće da može.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 20, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore naocare ima Ali manja Tenera je i laksa tako da... ne nego ima isto konja ko i Afrika... pa zato nije mogla da izvuce... mrzi me da kopam klip da vidis kako stara ST prolazi pored nove AT... Jageru, gde nam je onaj snimak od letos Ma aaaajde, proklizala mi noga pa si prošao... moš', mislit'... Na novoj africi gas se daje nogom???Nisam znao,sta ti je japanac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3234 Napisano Decembar 23, 2016 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, jesi li siguran da nemas sina ? mnogo mi ovaj mali lici na tebe. https://www.facebook.com/rubem.naves/videos/1271688939559111/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Koja slika sa stanja trzista u Australiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, jesi li siguran da nemas sina ? mnogo mi ovaj mali lici na tebe. https://www.facebook.com/rubem.naves/videos/1271688939559111/ cekao sam da mu na kraju dodaju kacigu sa nalepljenim medinim usima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Decembar 26, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Malac je strašan, kako samo gušta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 26, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Parenting done well... Kad vidim klindžove od 4-5 godina sa nabijenim tabletom/smartfonom u facu i velikom dioptrijom u najavi, nije mi dobro. Mali je Popsijev 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 26, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Koja slika sa stanja trzista u Australiji... Screenshot_2016-09-29-06-35-48.jpg Screenshot_2016-09-29-06-35-08.jpg Dokaz da skuplje ne znaci automatski i kvalitetnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 26, 2016 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nesto pale silne ove Africe, samo je Hica stigao na dedamrazeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 26, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan ^ Navikle na tropsku klimu i ekvatorijalni pojas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan nije malac Posyev vish da tera KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa unpretškolskom ide KTM, u osnovnoj AT, posle kad stekne iskustvo može i STeneru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 26, 2016 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pa unpretškolskom ide KTM, u osnovnoj AT, posle kad stekne iskustvo može i STeneru... U redu je Vlado , u redu je ... evo jos malo pa stize deda mraz . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 31, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nek nam je srećna 2017ta da se vozimo kolko nam je želja a ne mogućnosti i niko da se ne povredi... a moramo da razmisljamo i o nekom okupljanju... još 20 strana i imamo jubilej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 31, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzujem čestitkama, takoje... A sto se strana tice kod mene jubilej bijo odavno s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 4, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, pa zar nikog u 2017-oj nema u temi...... Srecna vam Nova, sekto .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 4, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Svima sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 4, 2017 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Puuuno zdravlja, sreće, ljubavi i para... i naravno sigurnih km :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan strasno zamrla tema nema vise STrasila ni u temi ni na putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...