jager 3445 Napisano Februar 14, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma, nismo na takmichenju, vazhno je da se vozimo Toga cu i ja sada da se drzim kad budem dosao! Nadam se bar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 14, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma, nismo na takmichenju, vazhno je da se vozimo Toga cu i ja sada da se drzim kad budem dosao! Nadam se bar... i treba da se drzis toga..vec si jednoj bedeviji...tarabi...kanturini kako god je nazvao radio generalnu,pa nemoras ni ovoj kanticici da radis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 14, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sad, svi znamo da su "narandzasti" malo vise podlozni raznim "prehladama" i tome slicno.... Ali neka, verujem da ce biti interesantno upoznavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Februar 14, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ozbiljan problem sa svojom afrikom. Ne mmogu je pokvarit čak i kad se trudim da to uradim.Jedino da je ostavim na pruzi :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan NE na prugu! Ispasce voz iz sina! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma ide Afrika po blatu kao po sinama videcu da dodjem na tu voznju da vidim kako ce proci popravni za Tenerashe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 15, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bice ti jasno posle druge kurble Kurble? Koje kurble? Ima ovo cudo i dugmence pored desne rucice Otvori na fejsu brotherhood stranu pa da vidis sta je danas pocinio lc4 640 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 15, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga ovaj Perlix, dotako 2m offa ii odma mu m*da porasla! Neki juniori nisu ni dotakli off pa napadaju punom parom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 15, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja vidim tema bi mogla da se zakljuca pre 1000. strane, ako je ne spase neki junior... Jedan je cizme zamenio papucama drugi umesto ebanja u blatu odlucio da ebe babe(i to za dzabe ) a treci je navuko strah od blata odavno. Sve nade mozete da polozite u crnog jr. eventualno u shumara i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Februar 15, 2014 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda u ovoj temi afrikanci i stenerasi su retki kao zimsko sunce. Narandzasti najglasniji, ovi drugi poprckuju tu i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Februar 15, 2014 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je već stromaš zalutao u temu, pa spominje zimsko sunce, pa sex, pa ovo, pa ono... Ev' domaći, s' planine, na Sretenje... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 15, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bice ti jasno posle druge kurble Kurble? Koje kurble? Ima ovo cudo i dugmence pored desne rucice Otvori na fejsu brotherhood stranu pa da vidis sta je danas pocinio lc4 640 "KTM LC4 640 CCM3 CRKAO AKUMULATOR A ZATIM I ALNASER PREMINUO... ONDA USLEDILO ...KURBLAJ TIMSKI 1 SAT I 45 MINUTA...MENI JE ZA DANAS DOSTA ...VOZNJE... PROBALI DA UPALIMO BRATU DRAGANU ... I TOLIKO OD VOZNJE ZA DANAS...OVER AND OUT!!!!!!!!!" Kakve veze ima LC4 sa akumulatorom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 15, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je samo acc crko trebalo bi da upali na kurblu, a crkao je i anlaser sto znaci da nije samo u acc problem vec sa strujom neki... eh kad se setim samo kolko su kurblali kepinog lc2.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel bio od afro sektasa neko danas na uscu...videh jednu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 15, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja vidim tema bi mogla da se zakljuca pre 1000. strane, ako je ne spase neki junior... Jedan je cizme zamenio papucama drugi umesto ebanja u blatu odlucio da ebe babe(i to za dzabe ) a treci je navuko strah od blata odavno. Sve nade mozete da polozite u crnog jr. eventualno u shumara i to je to... nije lepo da prozivas kolege.. koliko sam ja cuo ti KLIXa vise nemas i dobio si ST u zamenu.... a za te papuce cemo vec da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jel bio od afro sektasa neko danas na uscu...videh jednu... Mozda si mene video, prosao sam ja danas tamo (bela rd07a, sa suvozacicom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2014 (promenjeno) Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan neka popadicu prijatelju, bolje i papuce nego babe, postujem i skidam kapu i treba tako! A ta trampa se mozda i desi(al samo privremeno), cisto da ucinim sumaru uslugu, da vozi i on malo motor, zasluzio je, ipak se godinama pati sa tenerom... Promenio Februar 16, 2014 član pera-s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 16, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Pero pa ti samo nazadujes Kako si krenuo zavrsices na kineskom skuteru... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan eto kolko mi se spava zaboravio sam da napisem "moze da se desi al samo privremeno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je samo acc crko trebalo bi da upali na kurblu, a crkao je i anlaser sto znaci da nije samo u acc problem vec sa strujom neki... eh kad se setim samo kolko su kurblali kepinog lc2.... Piše da je crkao acu, a ne obrnuto. To što neće na kurblu da pali može da bude iz još nekog razloga. Na Kepinom LC4 ( ne LC2 !) su izgoreli namotaji , to je bio problem na tom motoru od kad ga je kupio. Zamenjeni namotaji i taj LC4 se i dalje vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja ti se stvarno bane izvinjavam sto sam ti uvredio motor. Ljudi daj da kupimo svi ktm-a to se ne kvari samo sipas gorivo i teras, ne crkava nista na njemu! Savrsenstvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 16, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E onda bi stvarno mogli katanac na ovu temu da stavimo.. Kad smo već kod kvarova.. onaj bajker na travelu konačno zajahao enduro.. i to nandžarasti 990 adv.. i šta..? na pola puta mu se pokvari.. Kakva antireklama za široke narodne mase E sad u jednom momentu vidi papriku na pumpi.. tamo negde u Afici.. i kaže ovo je motor kome i kad crkne pumpa za gorivo ide dalje.. a ja se nešto sećam da nije baš tako.. ali dobro.. Bitno da se israo po elektronici i plastici.. i ako je loše gorivo.. lako stanu i novije mašine.. naše trabakule bi gutale i to afričko gorivo bez štucanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pero, nisi mi uvredio motor, ne primam se ja na to i nema potrebe da se izvinjavaš Imam i suviše godina da bih bio zaljubljen u motor i imam ja u koga sam zaljubljen i koga volim Meni je ova tema jako simaptična od samog početka i uvek čitam šale vlasnika AT i ST. Ali kad vlasnik Kawasakija koji preferira Hondu pljuje redovno po KTM onda ne vidim razlog da se ja sa narandžastim ne uključim. Ne razume što se ti ljutiš? Da ne bih kvario ovu zaista simpatičnu temu pozivam te da svoja iskustva sa KTM-om izneseš u temi o KTM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko pratis temu al ja kawu nisam u opste dizao u nebesa vec kao bivsi afrikanac, a u srcu veciti, stajem uvek na stranu honde. Kad neko kaze kako se kawasaki pokvario ja ne vicem da je nemoguce vec opet okrecem vodu na africku vodenicu. Na zalost nije mi delovalo kao sala vec kao da si se ozbiljno uvredio na pricu da se ktm pokvario i krenuo sa objasnjenjem kao da je to nemoguce... pa onda rekoh da te podrzim, lakse mi to nego da pocnem da nabrajam moguce kvarove na onom od juce A jednog dana ako se zajebem pa kupim i ktm-a, javicu se i u toj tamo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Pericu nervira bolcni, e da i činjenica da ne zna ko mu sve "razrađuje motor" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...