Влајко 1584 Napisano Octobar 15, 2013 Никад не једи жути снег!, 740 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva tema nema sta. Elem, i ja jurim Africu. Ne zuri mi se, hocu da to bude ta "zimska kupovina" pa do proleca polako. Ima po oglasima nekih raznih. Smem li da okacim koji link i da pitam za misljenje, il to bese nije po pravilima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6071 Napisano Octobar 15, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno okači linkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno okači linkove A mozes i Super teneru da pogledas neku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1584 Napisano Octobar 15, 2013 Никад не једи жути снег!, 740 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna preferiranih boja a evo i druge isto tako dobre... Koliko sam shvatio one drze poprilicno dobru cenu, verovatno sa razlogom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan aaa ne,ja gledam samo 7-mice i to zelim kombinaciju crno-siva boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 15, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan aaa ne,ja gledam samo 7-mice i to zelim kombinaciju crno-siva boja Mislis ovakvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna preferiranih boja a evo i druge isto tako dobre... Koliko sam shvatio one drze poprilicno dobru cenu, verovatno sa razlogom... Cisto zbog dostupnosti delova bih gledao pre RD07. Ako nemas para za 07, ova prva ako je OK za te pare po meni uzimaj odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1437 Napisano Octobar 15, 2013 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio one drze poprilicno dobru cenu, verovatno sa razlogom... S razlogom naravno. Raspale se skoro sve pa ostao mali broj da se vozi. Zato drze cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 15, 2013 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bolja je ona RD03... Ja bi nju pazario kad bi birao izmedju RD03 i 04... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ovakvu? pa ova je zamracena ali to je ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna preferiranih boja a evo i druge isto tako dobre... Koliko sam shvatio one drze poprilicno dobru cenu, verovatno sa razlogom... aham... sa razlogom... a razlog je... kako ide ona narodna o vuni i ovcama :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan A ima i ona "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino". Nego kako se krecu ST sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1584 Napisano Octobar 15, 2013 Никад не једи жути снег!, 740 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Po ovim komentarima treba da zakljucim da onaj ko da 2k za Africu je ovca i baca pare? OK, onda cu verovatno i ja da budem jedan od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan To su ovi zavidni sto voze kante pouzdane ko kineski skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha izuzetno zavidni :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra u Italiju...moram da doteram dve AT.... prodavacu ih po 4 soma...... da kupe ovi sto misle da vredi svaku paru, a i ne znaju sta kupuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha izuzetno zavidni :lol: Sta pricash, ja im zavidim...... jer su punisici, cim kupuju te kante , mora da imaju dooobru kintu i za redovne popravke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 16, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne budi alav.. dosta ti je 3,5.. afrički te pipo ako to uradiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne budi alav.. dosta ti je 3,5.. afrički te pipo ako to uradiš Maaaa jok, nisam lud da vatam to u ruke...fuuuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 16, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Obrase se vinogradi dole kraj Topole, doslo vreme da se uzme koji koga vole... nedelja u 10.00 casova okupljanje kod nasipa u bloku 45 voznja do Obedske bare, ide nas oko 10 tak... nista asfalt..samo HARD SAMO TVRDO!!!! SVI SU DOBRODOŠLI!!! 130 KM u jednom pravcu ciste off road zajebancije ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Octobar 16, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotkica za ljubitelje "afrike"... sa ST nisam imao iskustva, ali za AT sve pohvale ( osim težine)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Obrase se vinogradi dole kraj Topole, doslo vreme da se uzme koji koga vole... nedelja u 10.00 casova okupljanje kod nasipa u bloku 45 voznja do Obedske bare, ide nas oko 10 tak... nista asfalt..samo HARD SAMO TVRDO!!!! SVI SU DOBRODOŠLI!!! 130 KM u jednom pravcu ciste off road zajebancije ... Ja sutra palim u Italiju i vracam se sledece nedelje, te cu da se pojedem , kao samojed...ali...... svaka cast na ideji, skupu i javnom pozivu...nadam se, da ovime tek otvaramo sezonu ...lepo se provedite drugari. I nemojte mnogo .... ...ove novajlije u taborima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 16, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a jel mogu celave gume tuda?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 16, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a jel mogu celave gume tuda?! pošto znam da ne možeš da dođeš samo da ti kažem da mogu :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 16, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja se ozbiljno razmisljam da se angazujem da dodjem, al ne bih da se zaglibim sa sm tockovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...