VladaSD 2364 Napisano Mart 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Tarabaši, drago mi je da se podmlađujete, eno u Vašoj temi ispisan Rat i Mir na temu sitnih kvarova. Recite podmlatku da se zeznuo u izboru pa nek ide život. Povrediće se deca. Naj savet 2012:"Samo nađi veću nizbrdicu i upaliće sigurno. Ako ne, zameni svećice" :lol: e jes vala savet ..pravi A ti spijuniras u temi,a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 26, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel vi tenerasi bese za zvezdu navijate?! Ne nego za Rad. Šta je, oćeš frku! :P Ne mogu da prljam ruke svas tenerasi Jageru, tenerasi su postali ko danas cigani, do juce ih nigde nije bilo, danas stala vlast iza njih i odma se proq*cili.... Tako i tenerasi, ti im odbrusis kako dolikuje fino i kulturno a oni ti obrisu post... rade, ne veredi moracemo da se zadovoljimo samo u livadi kad ih trpamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 26, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko se razumem u vlas.. jedan je bivši afros a sadašnji propeler.. a drugi je među poslednjim mohikancima afričkog porekla... Opet mešate dede i žabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 26, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ja kome ste vi dali zadnji trap da vas brani neko od klanskih nije sigurno, posto vas oni redovno... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 26, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan rade, ne veredi moracemo da se zadovoljimo samo u livadi kad ih trpamo hahahahaha jel to ono kad ne možeš da me stigneš u šumi sa KLXom :nanana: inače mislimo mi i na naše prijatelje Tako da Pero nemoj da se sekiraš :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne bi špijunirao kad imam sakupljenog znanja oko Tenere oho. A na postavljeno pitanje, odmah logično, usledio je i odgovor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 27, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ti reći zašto... dosadiste i Bogu i narodu sa lažima te ima titanijumske karike koje kuju majstori koji su kovali samurajske mačeve, te sipaš 2 litra starog ulja a posle 6000km on ima 3 litra novog ulja, te treoši 18 kapi na 100km lagane vožnje po Beogradu a kad ga zavrćeš oće i na 20 kapi da popije, te je udoban, te može i bez pumpe za benzin da se vozi (ona je tu dekorativna), te brz je... aman ljudi ... I vi bi imali price kada bi vozili te vase lomine .. Kako Tenerashi putuju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi se odmah ...kao gospoda, naravno...u klimatizovanom vozilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ti reći zašto... dosadiste i Bogu i narodu sa lažima :nanana: te ima titanijumske karike koje kuju majstori koji su kovali samurajske mačeve, te sipaš 2 litra starog ulja a posle 6000km on ima 3 litra novog ulja, te treoši 18 kapi na 100km lagane vožnje po Beogradu a kad ga zavrćeš oće i na 20 kapi da popije, te je udoban, te može i bez pumpe za benzin da se vozi (ona je tu dekorativna), te brz je... aman ljudi ... I vi bi imali price kada bi vozili te vase lomine .. Kako Tenerashi putuju: oce afrikanci i da podvale nije sve od yamahe super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da nije sve, nego nije ništa od ST... Za ST treba kamion... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Modifikovana Dijana provereno završava posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Eto vi vaše rdjave motore vozite u gepeku a mi Afrikanci..... upload img 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo.. al na ekranu i na tataturi.. Dovodi ti to uživo, onda ću ti oprostiti za ono Inače sleduju gej teneraši od pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 27, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I vi bi imali price kada bi vozili te vase lomine .. Kako Tenerashi putuju: pa ovo nije Super Tenera... po zlatnim izrđalim felnama pre bi rekao da je neka Honda? :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 27, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače sleduju gej teneraši od pozadi Pa samo takvih vas i ima, jbt.. Necete mu valjda SVI "od pozadi"... c,c,c,c.... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Al ovi afrikanci vole da izmišljaju......što je babi milo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 27, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa samo takvih vas i ima, jbt.. Necete mu valjda SVI "od pozadi"... c,c,c,c.... :lol: Kolko se sećam ti si tražio još ..tovarenja.. a čega bi drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 27, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo nije Super Tenera... po zlatnim izrđalim felnama pre bi rekao da je neka Honda? :P Bice da te oci vise ne sluze... pogledaj rezervoar malo bolje Doduse nije "SUPER" tenera, ali je tenera u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 27, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bolje da vežbaš to surfovanje... trebaće ti u avgustu :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A šta mi ostali da vežbamo, skijanje? Juče mi jedan teneraš reče da oće od tenere motorne sanke da pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 27, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A šta mi ostali da vežbamo, skijanje? Juče mi jedan teneraš reče da oće od tenere motorne sanke da pravi zna Jager kako izgleda kad se na offu obojica nađemo u istoj bari pa se sprema za avgust :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 28, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi sada vec dobro ide, a? I to onako nonsalantno, opusteno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 28, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Afrikanac , uhvatio talas :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ti ne verujemo dok ne vidimo opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 29, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, hvala. Jos uvek me bole kolena, majke mi. Ne penjem se vise na tu dasku ni ako budu tukli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...