gosa 553 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan gosa vozi klx-a i crf-a... ktm-a mu gazda dao na kratko Горе наведеним вади душу, а КТМ- вози јер не може да му узме душу које нема. Ипак је то мотор! aham Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga Gosa kako menja temu :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan gosa vozi klx-a i crf-a... ktm-a mu gazda dao na kratko Горе наведеним вади душу, а КТМ- вози јер не може да му узме душу које нема. Ипак је то мотор! jebesh motor koji nema dushu Само им ти додељуј душу, али чувај здрав разум! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 27, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan e, manite se off-a u ovoj temi, o KTM-u mozete koliko god ocete da raspravljate u onoj vashoj temi dole => http://forum.bjbiker...a-sa-servisima/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga Gosa kako menja temu :Mina: pa kad vas nema, sa nekim mora da se prepucavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga Gosa kako menja temu :Mina: pa kad vas nema, sa nekim mora da se prepucavam izvinjavamo se sto nas nema cesto na forumu, nama sezona i dalje traje a još sa ovim treninzima :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga Gosa kako menja temu :Mina: pa kad vas nema, sa nekim mora da se prepucavam izvinjavamo se sto nas nema cesto na forumu, nama sezona i dalje traje a još sa ovim treninzima :P dzaba treniras, dok navezbas kofa ce da rikne ponovo i sta onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne znam dali je rafaelu i ovaj teren kao prilaz adi bojani? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta je s tom baricom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sta je s tom baricom? dodji da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan doci cu, ne brini. do proleca ce mi prodju noge, sjebo sam oba kolena. na Piagio Libertiju 125, jbga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan doci cu, ne brini. do proleca ce mi prodju noge, sjebo sam oba kolena. na Piagio Libertiju 125, jbga. jbg. zao mi je sto to cujem, zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan doci cu, ne brini. do proleca ce mi prodju noge, sjebo sam oba kolena. na Piagio Libertiju 125, jbga. jbg. zao mi je sto to cujem, zelim ti brz oporavak Jbg, isto ti želim što brži oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Novembar 28, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti zelim da dobijes sedmicu na lotou,od toga povrede prestaju kao rukom odnesene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan fala ljudi, bicu ok taman da probam neku vasu Staru, cuo sam da sa njome ne mozes pasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pogresno su te informisali. Posle dobrog "oprobavanja" nase Stare itekako mozes da padnes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje mi je onda da "pola Sharcu dam" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 29, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan nechija kolekcija: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 29, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakav loodak!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite da je ovo vaša soba i svako jutro se probudite pored ove kolekcije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan I onda ne izadjes sa gajbe razmisljajuci sta da teras... Tako bi bar ja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 29, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma dajte, ovo je neki muzej, ne verujem da jedan covek ima sve te motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dajte, ovo je neki muzej, ne verujem da jedan covek ima sve te motore aha, da je Rusic milioner, ovo bi mu bilo predsoblje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 30, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa bice, polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 30, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec milioner... u dinarima ovo je italijan neki, ne znam kako se zove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...