jager 3446 Napisano Januar 27, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jerbo posle nestajem iz države na neodređeno dugo vremena... Gde idesh? Gde bi afrikanac nego U AFRIKU! Sierra Leone, Freetown. @Kepo Stigli svi delovi iz Japana i sitni i krupni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 243kg sa svim tecnostima, spreman za voznju. Da napomenem jos da je moj GS medju najtezim - tezi je samo 1150GS. Stariji modeli 1200GS imaju suvu tezinu 199kg, dok ovi noviji zbog kompleksinieg izduva i jos nekih stvari imaju 207kg, ali i 110KS. U celoj prici se ne pominju Adventure modeli sa 34 litra rezervoarom, dakle pricamo o standardnim modelima. Shejtan, izvini - nisam razumeo onu prvu poruku. Ma bezim ja odavde, ceo dan lopatam sneg, iskopavam auto, mrtav sam umoran i preozbiljan za ovu temu. Sorry. Na papiru je africa laksa desetak kg, al se pod rukom oseca nesto malo vise. bar mi je takav osecaj, ako me ne vara. pusti bre gs 1200 i ostale novatarije, nismo jos dosli do tog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan jerbo posle nestajem iz države na neodređeno dugo vremena... Gde idesh? Gde bi afrikanac nego U AFRIKU! Sierra Leone, Freetown. @Kepo Stigli svi delovi iz Japana i sitni i krupni Ajooj, neka je sa srećom dobri naš Jageru Afrikanac u Africi, vr' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeger.. valjda će te tamo ogrejati Sunce bolje nego u Su.. I nemoj da ti dođemo tamo da vidimo šta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 27, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da ti dođemo tamo da vidimo šta ima Nemoj da se ljutish, ali ja putujem bez suvozaca .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da ti dođemo tamo da vidimo šta ima Nemoj da se ljutish, ali ja putujem bez suvozaca .. :lol2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 27, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan 243kg sa svim tecnostima, spreman za voznju. Da napomenem jos da je moj GS medju najtezim - tezi je samo 1150GS. Stariji modeli 1200GS imaju suvu tezinu 199kg, dok ovi noviji zbog kompleksinieg izduva i jos nekih stvari imaju 207kg, ali i 110KS. U celoj prici se ne pominju Adventure modeli sa 34 litra rezervoarom, dakle pricamo o standardnim modelima. Shejtan, izvini - nisam razumeo onu prvu poruku. Ma bezim ja odavde, ceo dan lopatam sneg, iskopavam auto, mrtav sam umoran i preozbiljan za ovu temu. Sorry. Na papiru je africa laksa desetak kg, al se pod rukom oseca nesto malo vise. bar mi je takav osecaj, ako me ne vara. pusti bre gs 1200 i ostale novatarije, nismo jos dosli do tog vremena mi smo ga prevazishli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 27, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 27, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ga ispegla bogami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Januar 28, 2012 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi afrikanac nego U AFRIKU! Sierra Leone, Freetown. Pa ti nisi mogao ni kanjon Uvca da pogodis bez pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 28, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A snaći ću se valjda nekako Tamo avionom, a videćemo za dalje @Vlajko ČEKAM VAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 30, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iako -7, lep dan za voznju, naravno motora koji je predvidjen da se VOZI stalno, uvek i svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 30, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan i kako ja sad tebi da dam plus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 30, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kako da mu das plus kad je minus 7??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 30, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan minus i minus daju plus, znači samo ispred temperature da naguram još jedan minus, čista matematika edit: nagradno matematičko pitanje za teneraše, da je temperatura za stepen niža, koliko bi bilo stepeni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 30, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan minus i minus daju plus, znači samo ispred temperature da naguram još jedan minus, čista matematika edit: nagradno matematičko pitanje za teneraše, da je temperatura za stepen niža, koliko bi bilo stepeni? I bre Maxo, pa zar bracu tako da useres? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 30, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe a iskreno ne verujem da bi se iko navukao, osim možda Popsy onako kao namerno samo da mi odovlji da mu kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 30, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Puk'o bi kardan kao na GS-u, tezak bre Popke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 30, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Iako -7, lep dan za voznju, naravno motora koji je predvidjen da se VOZI stalno, uvek i svuda Pa ko ti je kriv kad nemas auto Ovde je sinoc bilo -19C, jutros nisam ni pokusavao da upalim auto, nego polako pesaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 30, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jutros nisam ni pokusavao da upalim auto, nego polako pesaka ne bih isao toliko daleko da taj bicikl nazivam autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 31, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro je prevashodno stanje uma a ne motora Pa vi STeneraši budisti postajete samo kako biste lakše ubedili sebe da vozite motor al' dobro, svako ima neki svoj ventil, neko motor, neko čudnu religiju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Enduro je prevashodno stanje uma a ne motora Pa vi STeneraši budisti postajete samo kako biste lakše ubedili sebe da vozite motor al' dobro, svako ima neki svoj ventil, neko motor, neko čudnu religiju... vidi pre ćeš ti budista da postaneš, ja bi moj isekao na komade do sada da ne mogu toliko dugo da ga sastavim da radi :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 1, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan još jedna budistička fora... što više ljudi misli da mi motor ne radi postaće istina, ko mantra neka... pa neeeide to tako... Popsy pa moj motor i pokvaren je motor a i radi već godinu dana će sad da se navrši, a sad je još i sređen! vajstinu nije registrovan, ali i to ću još malo da rešim, a onda opet da ide zasipanje blatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vajstinu nije registrovan, ali i to ću još malo da rešim, a onda opet da ide zasipanje blatom ajde, kad budes isterivao frankestajna zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 1, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan vajstinu nije registrovan, ali i to ću još malo da rešim, a onda opet da ide zasipanje blatom ajde, kad budes isterivao frankestajna zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...