MrBig 114 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Postavio bi jedan klip, al nem pojma kako? Evo, da postavim i ja jedan klip... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 16, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah do jaja sankanje! shum@re za ovakve prilike treba prepraviti crash barove u sanke ja samo da nataknem neki vizirčić i vratim zadnji krampon pa ono.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 16, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Nordijsko trcanje - Babe 2012 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan hahahah do jaja sankanje! shum@re za ovakve prilike treba prepraviti crash barove u sanke ja samo da nataknem neki vizirčić i vratim zadnji krampon pa ono.. Maxo brate, veruj mi da ti ne bi pomogli čepovi. To mogu da ti potvrde Jimy i Koska koji su se lomatali sa čepovima, a ja i šmu peglali po snegu kao da vozimo ski doo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 16, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Po takvim terenima kad je mokro pomaze samo kros guma, a Jimy i Kocka imaju dual-sport gume (t-63 i tkc80 ako me sluzi secanje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lanci bi tu pomogli.. a i jedno 150 kg manje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxaxaxa kad pomenu lance.... Jimmy scena pre nego ti je psao lanac....... na uzbrdici xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa sto niko to nije snimio xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Acimo: Nemoj Jimmy nemoj Jimmy Shumarz: Ajde Jimmy ajde Jimmy kreci.......... 2 sec kasnije..... Jimmy sta radis Jimmy: pokusavam da stanem ali nece :D :D Slatko smo se smejali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A bre šumare. Malo to slikovitije. Takmičili se Amerikanac, Rus i Srbin. E sad ne znam kako je tačno bilo,ali je Srbin pobedio. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elem, penjemo se uz neko brdašce, sneg pao preko asfalta i zaledio. Jimy ide prvi i ponestaje mu grip-a. Ja se borim sa mojom kravom i gledam kako skreće u levu stranu, baš tamo gde sam namenio da prođem. Kako mi se sužava prostor za prolaz, nema druge nego pored puta pa šta bude. U tom trenutku mog prolaska, Jimy staje i polako kreće popreko unazad i udara u šum@rz-a koji, kao što većina već zna, počinje zarazno da se smeje toliko glasno da sam umal pao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 16, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan a bio je nagib zaeban ..citavih 0,2% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 16, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja furam barum mx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja furam barum mx megavideo trpi 2GB velike fajlove, samo cepaj, ja nemam ni sneg, ni lance ni motor pa mi gotivno da gledam :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle kramponke za nivu.. valjda 2 ima neka Peštzerska tura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 16, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan a sad vidis sta pisem, a ? ono je bila inspiracija potekla od ajs nigrutinove pesme "nemam kredit ni karticu ni mob" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan megavideo trpi 2GB velike fajlove, samo cepaj, ja nemam ni sneg, ni lance ni motor pa mi gotivno da gledam `Oces ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koska 7 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HP2 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posto nema sanse da cu da sredim i uredim deda Vidoja (kao ni do sada) probacu da ga upload-ujem celog. S obzirom na asimetricnost mog kucnog internet linka ocekujte prvi link sa youtub-a za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 17, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan megavideo trpi 2GB velike fajlove, samo cepaj, ja nemam ni sneg, ni lance ni motor pa mi gotivno da gledam `Oces ? аааа то су моји кључеви! искуснооо... долазим данас да покупим акумулатор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam drugove, jedno pitanje gdje mogu da kupim ili nabavim gumice sa slavinica za gorivo, posto su izgleda na mojoj teneri gotove zatvorio sam prije zime gorivo i ostale su izgleda u tom polozaju sad nemam protok gorivo kada sam prije neki dan probao masinu da upalim malo. Ako imaju i slavinice mogao bih i njih zameniti pravo ???? pozdravljam drugove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 17, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam drugove, jedno pitanje gdje mogu da kupim ili nabavim gumice sa slavinica za gorivo, posto su izgleda na mojoj teneri gotove zatvorio sam prije zime gorivo i ostale su izgleda u tom polozaju sad nemam protok gorivo kada sam prije neki dan probao masinu da upalim malo. Ako imaju i slavinice mogao bih i njih zameniti pravo ???? pozdravljam drugove Skoro je Sinke radio te gumice kod "moto fan-a", ima sigurno neko ovde broj od coveka (meni je nekim cudom nestao iz fona), pa ga okreni i vidi sta i kako, najmanji problem da se to posalje nekim busom posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motofan.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam drugove, jedno pitanje gdje mogu da kupim ili nabavim gumice sa slavinica za gorivo, posto su izgleda na mojoj teneri gotove zatvorio sam prije zime gorivo i ostale su izgleda u tom polozaju sad nemam protok gorivo kada sam prije neki dan probao masinu da upalim malo. Ako imaju i slavinice mogao bih i njih zameniti pravo ???? pozdravljam drugove Obzirom da si postavio pitanje ovde a ne u Vašoj temi, red je da skineš underwear i da ti malo isprašimo tur. Elem, PA KO TE ZAHEBA DA KUPIŠ TOG KRŠA? P.S. Ko se u ovoj temi ljuti, zna se šta mu sledi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 17, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko se ljuti... !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 17, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo je, HTZ za 2013 - tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je, HTZ za 2013 - tu Zar je urednicima dozvoljeno da se ovako ponasaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 17, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zar je urednicima dozvoljeno da se ovako ponasaju? Ja sam na prvom mestu Afrikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanac, a motor silver? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...