bokilic 6101 Napisano Avgust 5, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cuti tu,vidis da je svaka druga afrika na prodaju :P :P pogledaj oglase,,nego,,,spremite se vi za boj,,bokili pakuje jednu ljutu,,,,,, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Avgust 5, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa na ovu krizu samo izuzetan motor moze da se proda - znaci Afrika. Tenerasi odavno digli ruke od prodaje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 6, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jest Aco, tako je! ;D Evo ja danas pokupio saobraćajnu i tablice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 6, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan AT ovih dana testirana malo na ATV stazi... voleo bih da vidim ST na istom pa da uporedimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan B'rte, mnogo smo jaki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan B'rte, mnogo smo jaki! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 7, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan B'rte, mnogo smo jaki! Mudro zboris nego... izgleda da nam je samo Nikolica osvetlao obraz teneristima, ostali se nesto ucutali... ili prodali svoje ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nikolica je pečen, pitanje je samo vremena ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima afriku sa krovom? Ako ima onda moj glas ide u tom smeru, a ako taj prevoz ne poseduje niko onda mislim da XTZ 750 NEMA KONKURENCIJU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima afriku sa krovom? Ako ima onda moj glas ide u tom smeru, a ako taj prevoz ne poseduje niko onda mislim da XTZ 750 NEMA KONKURENCIJU. ST nije bas enduro motor... a i vidi se da ne volis motore za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima afriku sa krovom? Ako ima onda moj glas ide u tom smeru, a ako taj prevoz ne poseduje niko onda mislim da XTZ 750 NEMA KONKURENCIJU. ST nije bas enduro motor... a i vidi se da ne volis motore za off... Izvini poduci me. Da ST nije slucajno skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Avgust 18, 2009 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja kao neutralna strana da smirim strasti,SuperTenera ce da prodje svuda gde Afrika nikad nece!!!!!! A zasto Afrikanci nece bas svuda????? Pa da se ne uprlja lutkica ;D ;D ;D ;D Sala-mala,nemoj odma' da skacete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima afriku sa krovom? Ako ima onda moj glas ide u tom smeru, a ako taj prevoz ne poseduje niko onda mislim da XTZ 750 NEMA KONKURENCIJU. ST nije bas enduro motor... a i vidi se da ne volis motore za off... Izvini poduci me. Da ST nije slucajno skuter? Pa sad kad si vec pomenuo... skoro da jeste. Sa onim dugackim brzinama i okretnoscu poveceg bika mi svakako ne lici na bilo sta za van betona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad cete vec jednom da skontate da su oba ta motora do jaja, u nekih 90% posto ista, sjajne masine! E sad sto vas kolje sto Tenere voze lepsi ljudi, jbg sad... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima afriku sa krovom? Ako ima onda moj glas ide u tom smeru, a ako taj prevoz ne poseduje niko onda mislim da XTZ 750 NEMA KONKURENCIJU. ST nije bas enduro motor... a i vidi se da ne volis motore za off... Izvini poduci me. Da ST nije slucajno skuter? Pa sad kad si vec pomenuo... skoro da jeste. Sa onim dugackim brzinama i okretnoscu poveceg bika mi svakako ne lici na bilo sta za van betona. Nisam znao da ovaj nazovi enduro od tonu ipo i max putnom brzinom od citavih 120 kmh i kilavih 60 ks ima bolje performanse od skutera koji ide skoro 200 ima 70 ks sa cajgerima koji ne lice na shupu za razliku od nazovi endura i ima puno stveri za poredjenje. Make Model Honda XRV 750 Africa Twin Year 1998 Engine Liquid cooled four stroke, Longitudinal 52°V-twin. SOHC, 3 Valve per cylinder Capacity 742 Bore x Stroke 81 x 72 mm Compression Ratio 9.0:1 Induction 2x 38mm Flat side CV Ignition / Starting CDI / electric Max Power 59,8 hp 44.3 KW @ 7500 rpm Max Torque 62.7 Nm 6.4 Kg-m @ 6000 rpm Transmission / Drive 5 Speed / chain Front Suspension 43mm air-assisted telescopic fork, 220mm wheel travel Rear Suspension Pro-Link 214mm wheel travel with preload and compression damping adjustment Front Brakes 2 X 276mm discs 2 piston calipers Rear Brakes Single 256mm disc 1 piston caliper Front Tyre 90/90 D21 Rear Tyre 140/80 R17 Seat Height 860 mm Dry-Weight / Wet-Weight 207 Kg / 218 kg Fuel Capacity 23 Litres Consumption average 16.4 km/lit Braking 60 - 0 / 100 - 0 13.3 m / 40.7m Standing ¼ Mile 13.1 sec / 56.6 km/h Top Speed 178.8 km/h Reviews Motormag / Motociclismo / Africatwinclub.it / Motomag / Africatwinclub.it / Honda Africa Twin XRV750 Site / xrv650 Manual XRV750 Colours and codes / diff.ru: / .blackbears.ru / Fiches Make Model Yamaha XTZ 750 Super Teneré Year 1996 Engine Liquid cooled, four -stroke, parallel twin cylinder, DOHC, 5 valves per cylinder Capacity 749 Bore x Stroke 87 x 63 mm Compression Ratio 9.5:1 Induction 2x 38mm CV Ignition / Starting CDI / electric Max power 72 hp @ 7500 rpm Max Torque 49 lb-ft @ 7650 rpm Transmission / Drive 5 Speed / chain Front Suspension Telescopic 235mm travel Rear Suspension Monoshock 215mm travel with adjustable preload compression damping adjustment Front Brakes 2x 245mm discs Rear Brakes Single 236mm disc Front Tyre 90/90-21 Rear Tyre 140/80-17 Dry-Weight 202 kg Fuel Capacity (res) 26 Litres Consumption average 16.5 km/lit Braking 60 - 0 / 100 - 0 14.25 m / 42.06 m Standing ¼ Mile 12.8 sec / 162.1 km/h Top Speed 198.0 km/h Related Sites chudzikj.republika.pl / xtz750st.wz.cz Manual diff.ru / blackbears.ru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Avgust 18, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, mi smo u stvari ludi sto smo placali afrike po 1000e vise od ST istog godista, ludo je gomila svetskih putnika koji biraju afriku za svoja putovanja umesto ST, ludo je trziste sto je nametnulo toliko visoke cene za jedan tako los proizvod kao sto je Afrika, a legenda od motora super tenera tek malo skuplja od jednocilndrasa, poludeo svet nacisto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, mi smo u stvari ludi sto smo placali afrike po 1000e vise od ST istog godista, ludo je gomila svetskih putnika koji biraju afriku za svoja putovanja umesto ST, ludo je trziste sto je nametnulo toliko visoke cene za jedan tako los proizvod kao sto je Afrika, a legenda od motora super tenera tek malo skuplja od jednocilndrasa, poludeo svet nacisto.... A ti si od onih koji i dalje tvrde da je golf 2 do jaja? Ja samo hocu da kazem da je danas 18.08.2009 A put oko sveta primetio sam u svim TV emisijama koje sam gledao ili je ovo stanje koje ja imam Harley ili Gos. iz Bavarske BMW a nigde nisam video ni nalepnicu od at. Ali nema veze evo par sitnica kako da nabudzite vase ljubimce. Prva slika je protiv promaje, a druga je za casove ocaja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, mi smo u stvari ludi sto smo placali afrike po 1000e vise od ST istog godista, ludo je gomila svetskih putnika koji biraju afriku za svoja putovanja umesto ST, ludo je trziste sto je nametnulo toliko visoke cene za jedan tako los proizvod kao sto je Afrika, a legenda od motora super tenera tek malo skuplja od jednocilndrasa, poludeo svet nacisto.... A ti si od onih koji i dalje tvrde da je golf 2 do jaja? Ja samo hocu da kazem da je danas 18.08.2009 A put oko sveta primetio sam u svim TV emisijama koje sam gledao ili je ovo stanje koje ja imam Harley ili Gos. iz Bavarske BMW a nigde nisam video ni nalepnicu od at. Ali nema veze evo par sitnica kako da nabudzite vase ljubimce. Prva slika je protiv promaje, a druga je za casove ocaja..... Jesi ti onaj sto je hteo da kupi pre par meseci Africu od Charuge ili sam te sa nekim pomesao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da onu crnu. Pa na kraju kupio preko i malo vozi oglasi i prodao posle par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Avgust 18, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ti si od onih koji i dalje tvrde da je golf 2 do jaja? Ja samo hocu da kazem da je danas 18.08.2009 A put oko sveta primetio sam u svim TV emisijama koje sam gledao ili je ovo stanje koje ja imam Harley ili Gos. iz Bavarske BMW a nigde nisam video ni nalepnicu od at. Ne tvrdim da je golf2 do jaja, naprotiv, tik je do sranja Ja ne pricam o putnicima - fenserima i lovatorima koji potrose 5 necijih godisnjih zarada, koje snimaju helikopteri dok putuju, vec o obicnim ljudima koji se bez mnogo pompe i finansija zapute u svet. Imas forum ADVrider, pa procesljaj malo, nisu LongWayDown i LongWayRound jedina putovanja na koja se neko usudio, ima toga jos. Ti kako vidim, volis da imas motore, neko drugi voli da ih koristi, tj putuje, a za daleka putovanja nije bitan ni izgled, ni snaga, vec pouzdanost, izdrzljivost i udobnost motora. E tu Afrika caruje i tu je stekla svoj imidz. Da si se zaputio Afrikom na neki put od 1000km znao bi o cemu pricam, ovako verovatno mislis da se pro*eravam. Afriku koristim iskljucivo za putovanja, jer nije gradski i prigradski motor. Za svrckanje po kraju imam XL-a i za to je mnogo bolji od Afrike. Ako si je vozao samo po kraju, onda te razumem, ali znaj da takvom voznjom nisi ni naceo sve ono sto moze da pruzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Lozi vas tip koji jedva da je seo na Afriku, ocigledno vise sedi za kompjuterom i iznosi neke podatke koji nemaju veze sa onim o cemu je rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa na kraju kupio preko i malo vozi oglasi i prodao posle par dana. Probaj to isto da uradis sa ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto kad je vozi burazer vec 4 god pa se i ja ogrebem za neki krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 18, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svi vozaci afrike sanjaju o super teneri... ;) postali ste dosadni sa ovom temom,,,st je boji motor i tacka....... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 19, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Afriku koristim iskljucivo za putovanja, jer nije gradski i prigradski motor. Za svrckanje po kraju imam XL-a i za to je mnogo bolji od Afrike. Ako si je vozao samo po kraju, onda te razumem, ali znaj da takvom voznjom nisi ni naceo sve ono sto moze da pruzi. Ovo mi bas nije jasno - sem za putovanja, ja je koristim za svaki dan - do posla, do prodavnice, sva cirkulacija po gradu, apsolutno sve! Nisam primetio da mi nesto smeta ili mi je tesko, ili ne mogu da prodjem, pa da mi za to treba drugi motor. Gde gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...