Aćimo 1144 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kada si to pomenuo, gledavši ovaj klip, podseti me na nekoga, kako je na Rtanj planini točkario Afriku. Izvini druže Jageru, bilo je to jače od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja? Točkario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja? Točkario? Vidi kad smo progutali priču o bežanju od Pande na zadnjem, proći će i ova sa točkarenjem na Rtnju :nanana: ps. sastavi li više to tvoje čudo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bežanija je bila stvarna, a na Rtnju sam više ja nosio motor nego on mene Evo, sastavlja se uskoro. Samo da dođu naručeni delovi. Jbg, šta ću kad nije ranije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Već si zaboravio scenu:" Samo ti nateraj motor uzbrdo i mi ćemo te onda okrenuti". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, nisam. Da tebe nije bilo, mislim da bi i Vlajko i ja ostavili motore na vr' Rtnja i išli kući peške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 12, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ti si i mogao da ostavis... Vlajko ipak vozi pravu makinu pa mu to nikad nije ni palo na pamet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinićeš, moja paprika se borila herojski, a Vlajkova je "ka' pička", legla da se odmori! Toliko o tome ko vozi kakav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Zato si trazi pomoc od njih dvojice..... je r se borila ali nije mogla mukica da se izbori :P Vlajko covek seo da popusi jedan xaxxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja uvek i kažem da je mnogo do vozača... A mnogo je vala i do motora. Možeš biti i Gabor Saghmeister, ali sa tom kangrbom od ST-a nećeš daleko stići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Vidim zato sada vozas TA xexexexexex :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 16, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja uvek i kažem da je mnogo do vozača... A mnogo je vala i do motora. Možeš biti i Gabor Saghmeister, ali sa tom kangrbom od ST-a nećeš daleko stići Jes to stigli dihtunzi, čim se javljaš :P Ja ti lepo govorim, nemoj to da teraš kao ST a ti upro ko mutav... i eto sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, činjenično stanje je da ja sa AT nisam nikad nigde odustao. A neki sa ST bogami JESU :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan paa kad nisi ni isao na voznje :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 16, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nismo mi odustali. mi smo se taktički udaljili od astala jer su neki od nas dvoje na dijeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan paa kad nisi ni isao na voznje :) :) Vidi ti njega, što se javlja :D Ček samo da sastavim makinu, neće moći da me se otresete A te vaše Džamahe su izgleda sve iste... :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nisu iste... ti uvek slikas samo jednu..... Popsetovu........ jbg samo on tera bez kocnica......... :P :P xexexexe jedino te popsy ceka na turama..... ostale ne moz da stignes....... aaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxa "Os te povezem gore do motora" secas li se te scene...... eto ti jednog odustajanja :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slikam samo jednu, ali vrednu! Bogami, ova Popsetova Džamaha bi trebala da vredi bar 100 iljada evara. Prava ST ikona U svakom slučaju,najpoznatija ST u našim krajevima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti njega, što se javlja :D Ček samo da sastavim makinu, neće moći da me se otresete A te vaše Džamahe su izgleda sve iste... :D :D :D Paa da... svaka je nedostizna za hondashe Meni danas stigle prirubnice tako da sam spreman koliko veceras za voznju, a ti? :lol: Nego, kad vec hvalis Popsijevu lutkicu da pohvalim i ja tvoju. Posle toliko hiljada km i svakodnevne voznje, zasluzuje da stoji rame uz rame sa ST... sve se nesto mislim da ti neko nije "uvalio" Dzamahin agregat, a da nisi ni svestan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu, nije mi ga niko uvalio. Ni agregat, a vala ni nešto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu, nije mi ga niko uvalio. Ni agregat, a vala ni nešto drugo e da su ti "uvalili" sad bi se vozio a ne čekao delove :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Eeeee, vala, nek' si mi rek'o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljaju se Afričke muke Jedno pitanje Primetio sam pre neko vece da mi se afrika bas tesko pomera kada je u leru,dusu sam ispustio dok sam je izgurao 15 metara po parkingu ... Jageru stigoše li ti delovi, aman čoveče :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Delovi za Afriku se prave kao katane... Polako, mora da se čelik previje 1800 puta, da se ručno iskuje, na vatri od specijalnog uglja iz sredine planine Fudži (ne sme onaj iz podnožja), kuje isključivo japanac od 120 godina koji je završio specijalne škole za kovače koje traju oko 50 godina, ako je kaljeni deo potapa se isključivo u mleko svilene bube stare 8 nedelja... I onda se čudimo što mu još nisu stigli delovi. Polako. To je za motor koji trajeeeeeee 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Misho... jaa koliko se razumem u marke, Jare pripada drugoj frakciji, tako da nemoj tu neke fore kako honda traje... da traje, Jager bi se vozio :lol: Vidis kako to radi Yamaha, pre ce vozac da strada nego ona 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...