Boban 499 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan ST forever!!!!!! Od danas sam samo posmatrac u ovoj temi Znao sam da si momak od ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 14, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan ST forever!!!!!! Od danas sam samo posmatrac u ovoj temi Resio si se bede i to za neku lovu !? Cestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Iako vise ne vozim ST i dalje tvrdim da je to ODLICAN motor. Da je afrika malo jaca mogla bi da bude blizu nje ali ovako jok. Mada vama mozda donosi vecu radost. Bar vidite svako drvo, cvet, potok pored puta pri tako malim brzinama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 14, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iako vise ne vozim ST i dalje tvrdim da je to ODLICAN motor. Da je afrika malo jaca mogla bi da bude blizu nje ali ovako jok. Mada vama mozda donosi vecu radost. Bar vidite svako drvo, cvet, potok pored puta pri tako malim brzinama Kupi eRa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1893 Napisano Octobar 15, 2011 Skuteras, 3692 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo za prave sladokusce Sta je to sa prednjim tockom? Zbog cega je ono oko osovine onoliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 15, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 2trac Dakar... pogon na prednjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 17, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zatisje pred buru?!??!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bre negde za vikend..dok jos moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 17, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za vikend ko stvoreno za enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za vikend ko stvoreno za enduro +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ae jebite se za vikend Paprika mi je još u komadima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 17, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bre negde za vikend..dok jos moze Vreme za vikend ko stvoreno za enduro Vreme kao stvoreno za rokanje Ako ne negde dalje,mozemo kod mene,istrasirao sam nekih 60-70 km ,a kome ne bude dosta ima jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 17, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bre negde za vikend..dok jos moze Vreme za vikend ko stvoreno za enduro Vreme kao stvoreno za rokanje Ako ne negde dalje,mozemo kod mene,istrasirao sam nekih 60-70 km ,a kome ne bude dosta ima jos. Ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Batali kokce, nego se spremaj za vikenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 17, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ae jebite se za vikend Paprika mi je još u komadima ... ...pa odakle stizu ti delovi???? Iz Fukushime??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1893 Napisano Octobar 17, 2011 Skuteras, 3692 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce bio malo u izvidnici. Jebo mater nema malo blata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan hoce li biti nekog dogovora za druzenje ili cete otvarati novu temu. Vec je utorak treba ponovo uci u fizicku spremu, olenjili smo se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1893 Napisano Octobar 18, 2011 Skuteras, 3692 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja tek sad vidim da sam omasio temu, ovo ST-AT, a ja mislio enduro fanovi. Ispricavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ae jebite se za vikend Paprika mi je još u komadima ... ...pa odakle stizu ti delovi???? Iz Fukushime??? Ma gornji zaptivač glave.. imal' to NEGDE u BG?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Namazi testom kao kazan za rakiju. To ti je sve isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gornji zaptivač glave.. imal' to NEGDE u BG?! šta ti je to? dihtung ili neki deo... u svakom slučaju cimni Gošu... sigurno zna gde mož da se nabavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bre negde za vikend..dok jos moze Vreme za vikend ko stvoreno za enduro Vreme kao stvoreno za rokanje Ako ne negde dalje,mozemo kod mene,istrasirao sam nekih 60-70 km ,a kome ne bude dosta ima jos. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/grafik.php?mp_id=13274 http://www.weather2umbrella.com/sr/article_318/nmm/9/318 malo se ubudjavila prognoza..mozda nedelja? od ponedeljka opet lepo vreme.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...