Popsy 2907 Napisano Septembar 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan shibate se na 600 strana oko 2 modela, i koj je bolji ? Jasno da je AT bolja. A ovi siroti teneraši su, kada su već svesni toga da imaju lošije motore, krenuli u merenje "čiji je duži" . Eno Vlajko prvi.... c,c,c.... Mda.... Jel ti ovo Marko šteluje motor Vidi tata, Jager spalio Đenku, ostali samo dugmići :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bre to do paprike.. to je do Jagera.. Kao i Gosa.. silne sate provodili u garazi.. deflorisuci svoje drage.. a one ipak nisu predvidjene za to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana vozim STeneru 91 god ..... jbte koliko je to dobra mašina ... uzeo sam je u avgustu kao prelazno rešenje u zamenu + kesh ... i za mesec dana prešao sa njom duplo više nego sa R6 od aprila do avgusta.... mnoooooogo dobar motor! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana vozim STeneru 91 god ..... jbte koliko je to dobra mašina ... uzeo sam je u avgustu kao prelazno rešenje u zamenu + kesh ... i za mesec dana prešao sa njom duplo više nego sa R6 od aprila do avgusta.... mnoooooogo dobar motor! odlican motor ako zelis da te devojka ostavi i sluzis za sprdnju i zajebanciju svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana vozim STeneru 91 god ..... jbte koliko je to dobra mašina ... uzeo sam je u avgustu kao prelazno rešenje u zamenu + kesh ... i za mesec dana prešao sa njom duplo više nego sa R6 od aprila do avgusta.... mnoooooogo dobar motor! odlican motor ako zelis da te devojka ostavi i sluzis za sprdnju i zajebanciju svima Kamo sreće , posle 12 godina braka....malo da danem dušom . Jedino što mi 11-ogodišnja ćerka rekla , mene nećeš da voziš na tom starinskom, demode motoru, a ja ....ma bitno da je meni dobro, nek priča ko šta hoće . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana vozim STeneru 91 god ..... jbte koliko je to dobra mašina ... uzeo sam je u avgustu kao prelazno rešenje u zamenu + kesh ... i za mesec dana prešao sa njom duplo više nego sa R6 od aprila do avgusta.... mnoooooogo dobar motor! odlican motor ako zelis da te devojka ostavi i sluzis za sprdnju i zajebanciju svima Kamo sreće , posle 12 godina braka....malo da danem dušom . Jedino što mi 11-ogodišnja ćerka rekla , mene nećeš da voziš na tom starinskom, demode motoru, a ja ....ma bitno da je meni dobro, nek priča ko šta hoće . zna dete o cemu prica, poslusaj je, prodaj to i kupi pravi motor AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Septembar 22, 2011 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno, vec 600 strana se kolju oko AT i ST...i na kraju ce i jedni i drugi da predju na GS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno, vec 600 strana se kolju oko AT i ST...i na kraju ce i jedni i drugi da predju na GS ili KTMa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vidi tata, Jager spalio Đenku, ostali samo dugmići :P Ko je koga spalio cemo tek da gledamo !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene olajavate što menjam karike, a? A ŠTA JE ONDA OVO?? Mane: ... -Trosi oko 300g ulja na 1000km. Desava se da je potrosnja manja kad se vozi umereno ali ako se na 40c vozi na autoputu 140kmh moze da bude i za nijansu veca. Majstori kazu da je to normalno za ST. Znači, reč da niste pisnuli i da se smesta zavučete u kakvu mišiju rupu! :D :D A sad ozbiljno: Bopk, svaka čast što si fer i pošteno napisao kako stvari stoje, i to u oglasu za motor koji prodaješ! :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo za kepu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan al ti je gadna ova za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan al ti je gadna ova za mene jng. ne moze sve i lepa i laka ja sam esteta, zadovoljio bih se sa onom gornjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, da. I meni se dopada BAŠ ona gornja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, ovako se to radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 26, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa jageru,ja i nevidim neke spektakularne vratolomije tu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 1, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Tenerasi, cemu tisina? Sastavili ste 3 vikenda za redom i raspali su vam se motori? Nemojte da ste tuzni, sad ce uskoro da nam se vrati jedan brat Afrikanac iz Irana pa cete imati da se zanimate jednim kvalitetnim putopisom preko zime, da i vi vidite, makar na slikama, kako izgleda nesto malo dalje od Grcke i Kosjerica .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ti sto ne moš da dobaciš ni do Ušća da ćutiš a sto se Daneta tiče on je van svake kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti bre tudje voznje.. daj da vozimo nesto dok moze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pusti bre tudje voznje.. daj da vozimo nesto dok moze npr. do kosjerica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 1, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok ... do Usca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A sta vas dvojica lelemuda imate protiv Kosjerica? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 1, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a sto se Daneta tiče on je van svake kategorije Naravno da je van svake kategorije kada vozi Africu A sta vas dvojica lelemuda imate protiv Kosjerica? Nemamo nishta protiv Kosjerica .. Nego se tih 140 km nekako uklapa u "domete" vasih fantasticnih motora .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za tenerase: Zasto vecina vas prolzi Dunavskom ulicom? Jel vas to sramota da vozite te kangrbe kroz grad pa se krijete medj kamionima ili je nesto drugo u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1420 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za tenerase: Zasto vecina vas prolzi Dunavskom ulicom? Jel vas to sramota da vozite te kangrbe kroz grad pa se krijete medj kamionima ili je nesto drugo u pitanju? Otkud ti to znas kad stalno vozite po centru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...