SpaVe 813 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Има лека апотека! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 18, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Има лека апотека! ovaj ide na tochak pri 90-100na sat... smorio sam se danas na putu do kuce... plus onaj koma vozi kao da je ukucao neke chitove... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 18, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Italijan kao da je citao temu.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Septembar 18, 2011 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima teme o preradi ova dva motora, daj neki link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 19, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pda...vama Tenerashima bi ti kondomi bili taman :lol: p.s. Ja se izvinjavam ali jednostavno nisam mogla da odolim a da ne odgovorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bili bi im dobri za ponešto sa strane, bitno je glavu sacuvati. ( i ja nisam izdržao ) mi o kondomima a na istoj strani novina samo pored piše da se grk zapalio zbog kredita. to je valjda prvi i jedini u povjesti jer ako nisi dužan nisi grk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pda...vama Tenerashima bi ti kondomi bili taman :lol: p.s. Ja se izvinjavam ali jednostavno nisam mogla da odolim a da ne odgovorim :care: Znaci Tenerasi - tisina !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Значи Африканцима увалили кондоме за Тенераше!? Мада вам ионако треба за међусобне односе, па можете да се мењате! http://youtu.be/or19_SF7dMc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bili bi im dobri za ponešto sa strane, bitno je glavu sacuvati. ( i ja nisam izdržao ) mi o kondomima a na istoj strani novina samo pored piše da se grk zapalio zbog kredita. to je valjda prvi i jedini u povjesti jer ako nisi dužan nisi grk. ja sam cuo da je i popsy probao da se samozapali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da je i popsy probao da se samozapali lose si cuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pda...vama Tenerashima bi ti kondomi bili taman :lol: p.s. Ja se izvinjavam ali jednostavno nisam mogla da odolim a da ne odgovorim Auuuuu.. brate Mina, svaki ti se dao za ovu izjavu!! :care: Drugovi teneraši, šta da vam kažem? :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mina mora da ima informaciju iz prve ruke al ti Jager... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je, kao i ostalim afrosima, kondom MALI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to me i brine.. sto znas kolki je ostalim afrosima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam, pričali mi neki teneraši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam, pričali mi neki teneraši Sta pricali !? 594 stranice ih trpamo i prave se blesavi ! Nego Ok lepse je kad se batrgaju . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam, pričali mi neki teneraši Sta pricali !? 594 stranice ih trpamo i prave se blesavi ! Nego Ok lepse je kad se batrgaju . pusti ljude da uzivaju, da im se ne svidja odavno bi prodali te lesine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da je i popsy probao da se samozapali lose si cuo dobro sam cuo, ima i svedoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 20, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam, pričali mi neki teneraši Sta pricali !? 594 stranice ih trpamo i prave se blesavi ! Nego Ok lepse je kad se batrgaju . pusti ljude da uzivaju, da im se ne svidja odavno bi prodali te lesine Nisu oni to kupili da bi prodali .. vec da bi potrosili, polomili, zapalili .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1420 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kad jos malo zahladni ocekujem opet bajke kako se za sledecu sezonu planira Mongolija, mars, jupiter..... a kad dodje leto onda je i kafica na uscu dobra. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ено га један језди ка Ирану... Не знам на којем мотору, да ли је Африка или Тенера у питању, 'бем ли га! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu oni to kupili da bi prodali .. vec da bi potrosili, polomili, zapalili .. vidi kad si u pravu mi ih nismo kupili kao nekretnenine da cuvamo novac, već da ih vozimo za sve pare e sad što nefabrički zamenski delovi ne mogu da izdrže silininu ljutog stroja to je druga stvar. Lepo je meni Student govorio, samo trkačke pločice... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ено га један језди ка Ирану... Не знам на којем мотору, да ли је Африка или Тенера у питању, 'бем ли га! taj što je krenuo ka Iranu krenuo bi i na Tomosu3 i stigao bi tamo... to što igrom slučaja ima motor koji ima nije relevantno za ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 20, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Über alles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...