gosa 553 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ahaha goso provaljen si evo ti jos malo photoshop-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si bre umetnik, svaka cast usavrsio si photoshop u detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je ta slika poznata, kao da sam je negde već video... ček da vidim... aaaaaaaaaaaa da )))) i naravno moja omiljena, Mongolija ps. Sorry Goso bilo je jace od mene :jee: a inače Plopsy kralju.. :care: Provalio si ga nacisto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je ta slika poznata, kao da sam je negde već video... ček da vidim... aaaaaaaaaaaa da )))) i naravno moja omiljena, Mongolija ps. Sorry Goso bilo je jace od mene :jee: a inače Plopsy kralju.. :care: Provalio si ga nacisto vama ni photoshop ne moze da pomogne i da te lomine ubacite na neku sliku, pa da lazete da ste bili negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad od vikenda.. a ne iz 65-te cekajuci trafikance al ovi se bar voze.. za razliku od tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista duhovito tumačenje - teneraš čeka afrikance. Kao na većini fotografija iz albuma bilo kojeg vazača Super Tenere i na ovoj je prikazana tipična situacija... naravno, tenera (na slici) je prolupala u pokušaju nečega (PP: vožnje???). Vozač (na slici) jednostavno čeka da vozači afrika na svojim motociklima naprave krug oko Zemljine kugle i po milioniti put u pomoć priteknu bespomoćnom stradalniku. Sudeći po stavu i položaju ruku jasno je da vozač razmišlja "Uhhh, nema ih još, mora da su naleteli na nekog mog kolegu". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti a sto nam to uzivo ne pokazes? inace kolega Plopsy je fotografisao.. takodje u dosadi cekajuci afrose.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 12, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo je: ajmo da ih preteknemo, asfaltom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan :D ...ma nema tu šta da se pokazuje... sedneš na motor, voziš se i uživaš :moto3: ...dobro, uživaš dok ne naiđeš na veliko plavo-žuto-belo, ima dva točka i neće napred-nazad i na čoveka sa crnim rukama i tisuću ožiljaka na srcu. :D I da, teneraši izbegavajte da zajedno idete na vožnje. Nije se jednom desilo da u negde u nedođiji, usled više-manje istovremenih havarija na motociklima, u borbi za goli život, do juče braća, nasrnu jedan na drugug. Mogu reći Vlajko da si imao debelu sreću što su afrikanci naišli... ko zna šta bi bilo da je malo potrajalo i da Popsy nije poneo sendvičić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D :D :D A vidim ja da Popsy često "milo gleda" Vlajka.... već sam se poplašio da je, nedajbože, nastran... a ono on siromah samo bio GLADAN! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pojasnimo sliku... Al samo lagano, eto nama subote pa ćemo da vidimo ko vozi traktor a ko otvara kapiju :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan :D I da, teneraši izbegavajte da zajedno idete na vožnje. Nije se jednom desilo da u negde u nedođiji, usled više-manje istovremenih havarija na motociklima, u borbi za goli život, do juče braća, nasrnu jedan na drugug. Mogu reći Vlajko da si imao debelu sreću što su afrikanci naišli... ko zna šta bi bilo da je malo potrajalo i da Popsy nije poneo sendvičić. Znaci sad za vikend, pri okupljanju tenerasa (i ponekog zalutalog dragog nam druga) da ocekujemo bratoubilacki pokolj?! Tipicna africka varnica.. ali dobro, pored Gose navikli smo na tastaturno pucanje i ic nas ne dotice.. Vi kuckajte,mi cemo se i dalje voziti p.s. cak i Jager otkazuje misiju.. ima preca posla nego njakati se po Grzi i okolini.. vise voli sam da se penje na bandere i slika pored repetitora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad od vikenda.. a ne iz 65-te cekajuci trafikance al ovi se bar voze.. za razliku od tebe ST u prirodnom okruzenju, NJIVI, i dalje od nje i nece dobaciti (ja lepo kazem da je to poljoprivredna masina, a ne motocikl) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pojasnimo sliku... Ne,ne, nisi dobro pojasnio... vi sa tim tanjiracama po njivi, a mi kulturno obalom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. cak i Jager otkazuje misiju.. ima preca posla nego njakati se po Grzi i okolini.. vise voli sam da se penje na bandere i slika pored repetitora Ae ne staj mi na muku. Oću majke mi rođene da se ugrizem za muda Nemaš pojma koliko mi se ide :( A i ovaj posao, jednom je majka, jednom maćeha... U Bajinu Baštu sam išao zahvaljujući poslu. E sad, opet zahvaljujući poslu, moram da propustim Grzu. Beh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bas bez veze sto ne dolazis. A i povuko si nogu da se jos neki obrisu sa spiska. Ne kazem da si ti kriv. A ovaj Gosa se ne druzi sa boranijom? Goso izadji malo iz tog grada. J..... te Mongolija i EU. Upoznaj malo i Srbiju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Bas bez veze sto ne dolazis. A i povuko si nogu da se jos neki obrisu sa spiska. Ne kazem da si ti kriv. A ovaj Gosa se ne druzi sa boranijom? Goso izadji malo iz tog grada. J..... te Mongolija i EU. Upoznaj malo i Srbiju. rado bih dosao, ali tu mi je drug, ostaje do subote, tako da ovaj vikend moram da preskocim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citaj.. imam jos neka posla u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima neka tema o Grzi, vise podataka, kad se okupljate u koje vreme i tako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 13, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gile, EVO TEME, mozes u real time pratiti kako tenerasi odustaju jedan po jedan zbog moguce kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti Aco.. otkazuju ne tenerasi uglavnom.. crno na plavo 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - j 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... 17. Sinke 18. Jimmy - jos nepotvrdjeno 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna 1.Zextreme 2. Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - jos nepotvrdjeno 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - jos nepotvrdjeno 11. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 12. Zeljkamp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti Aco.. otkazuju ne tenerasi uglavnom.. crno na plavo 1-2. Zextreme + Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - j 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - 11. beztenerash ( Gvozden) 12. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 13-14. o'sonesi + 1 15. Chomsky 16. Nadalinica.... 17. Sinke 18. Jimmy - jos nepotvrdjeno 19. jager 20. Zeljkamp 21-22. Drvodelja + Jasna 1.Zextreme 2. Dee 3. Popsy 4. Vlajko 5. SHUM@rz 6. hammer - jos nepotvrdjeno 7. bopk 8. aćimo 9. mazak 10. doesen1 - jos nepotvrdjeno 11. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 12. Zeljkamp jbt. sva cetvorica cete da idete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje to nego da budem "sa drugom za ovaj vikend" " aj da je druga zena.. nego je drug drug.. e to me brine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje to nego da budem "sa drugom za ovaj vikend" " aj da je druga zena.. nego je drug drug.. e to me brine pa sta da ti kazem, treba isplanirati i organizovati turu za ovu godinu, lako je vama vi nemate sa cime(citaj motore) pa samim tim i nemate probleme takve vrste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 13, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan jbt. sva cetvorica cete da idete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...