kepo 4527 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko hoce da kupi dobru afriku neka ide u komsiluk, malo su povoljnije cene http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori?f_manufacturer_id=400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ovo nadjoh na nekom stranom forumu, pisac ovih redova ce se prepoznati '97 Tenere 660 and loving it I keep thinking what would be a good replacement for it, but can't come up with an answer... perhaps an Africa Twin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 17, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Skrivene ambicije su za*ebana stvar .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Skrivene ambicije su za*ebana stvar .. jel znas ko je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso kakve sad veze ima tenere 660 i sa ST i sa afrikom? Pa ne vozi on ST a razmislja o ofrici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 17, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jel znas ko je ? Naravno da znam, ali necu da kazem .. jer Ceh moze da se naljuti :D Goso kakve sad veze ima tenere 660 i sa ST i sa afrikom? Pa ne vozi on ST a razmislja o ofrici. Cekaj, kad treba da se podje*ava i pljuje po Africi onda se racuna i 660, a kad se iznesu cinjenice onda kao nije on nash Odlucite se .. Da ne bude da pricam na pamet http://forum.bjbiker...0/page__st__640 post br. 645, pod rednim brojem 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jaka sekta kada se tako brinu o svojima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Češe, prelaziš na Afriku?? :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bože i vi ste čudni ljudi, šta ima čudno u toma i da želi Afriku (što je neproverena dezinformacija)... možda čovek želi da se smiri da uzme nešto sporo sa čime će moći da se zanima "upgradeovajući" ga :P al da se ponovim, i dalje su sve to neproverene informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Razuman decko, odmah se vidi Ima tu neke analogije sa muzikom: svako ko je muzicki senzitivan zavrsi u jazzu. Tako i sa motorima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Februar 17, 2011 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao da je u pitanju AnteK a ne Ceh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Bože i vi ste čudni ljudi, šta ima čudno u toma i da želi Afriku (što je neproverena dezinformacija)... možda čovek želi da se smiri da uzme nešto sporo sa čime će moći da se zanima "upgradeovajući" ga :P al da se ponovim, i dalje su sve to neproverene informacije u mene sumnjas? post br. 14 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=274043&highlight=serbia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan e bas ste zaludni idite bre spremajte te kanturine.. prolece samo sto nije sve je bolje nego tabanus.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bože i vi ste čudni ljudi, šta ima čudno u toma i da želi Afriku (što je neproverena dezinformacija)... možda čovek želi da se smiri da uzme nešto sporo sa čime će moći da se zanima "upgradeovajući" ga :P al da se ponovim, i dalje su sve to neproverene informacije u mene sumnjas? post br. 14 http://www.advrider....ighlight=serbia cccc pa dobro ljudi jel vi vidite kad je to bilo 10-17-2007, 07:37 AM tad je bio mlad i još nije znao ono što sada zna vidiš li ti u koliko je sati to napisao, pa u pola 8 ujutro niko od IT ljudi ne zna šta priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan HHEeeeeeeeee... tačno sam znao da je Čeh Tako je čežnjivo gledao Afrike na zadnjoj vožnji.... a on na lomini.... heheh :D :D Ja bi rekao da je u pitanju AnteK a ne Ceh. A i AnteK je na maloj tarabi?? Hihihi I on će u afričku sektu, osećam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Motul 15w, pakovan 1l 1100 din, a ima i Bardhal 5w,10w,20w pakovan po 0.5l po 550din... Jageru sto si sipao 15w kad u te vase sklopocije ide max 10ka??? el ima tog ulja u bg-u ..... trebace mi uskoro pa da vidim da iscimam nekog drugara da mi kupi i posalje ... kolika je razlika izmedju 5w i 10w ? niko ne zeli da mi kaze adresu i radnju u BG-u gde bih ovo mogao da pazarim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 18, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: http://www.youtube.com/watch?v=Po6q2jVoxL4&feature=player_embedded#at=341 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Motul 15w, pakovan 1l 1100 din, a ima i Bardhal 5w,10w,20w pakovan po 0.5l po 550din... Jageru sto si sipao 15w kad u te vase sklopocije ide max 10ka??? el ima tog ulja u bg-u ..... trebace mi uskoro pa da vidim da iscimam nekog drugara da mi kupi i posalje ... kolika je razlika izmedju 5w i 10w ? niko ne zeli da mi kaze adresu i radnju u BG-u gde bih ovo mogao da pazarim ? u svakoj moto prodavnici, a razlika je u gustini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sto si toliko bezobrazan goso? Jeste da peca vozi bmw ali sto ga podjebavate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sto si toliko bezobrazan goso? Jeste da peca vozi bmw ali sto ga podjebavate? pa krivo im .... svi bi oni po jednog GS-a ali se zakopali sa ovim kantama ....... kontaju ko mi ne kazu gde ima da se kupi ulje jedan BMW na putu manje .... ali ide on i bez ulja pa se vidimo svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sto si toliko bezobrazan goso? Jeste da peca vozi bmw ali sto ga podjebavate? pa krivo im .... svi bi oni po jednog GS-a ali se zakopali sa ovim kantama ....... kontaju ko mi ne kazu gde ima da se kupi ulje jedan BMW na putu manje .... ali ide on i bez ulja pa se vidimo svakako Evo ti hebo te ulje Uvoznik je Kompp.Co http://www.kompp.co.rs/bardahl/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan cccc pa dobro ljudi jel vi vidite kad je to bilo 10-17-2007, 07:37 AM tad je bio mlad i još nije znao ono što sada zna vidiš li ti u koliko je sati to napisao, pa u pola 8 ujutro niko od IT ljudi ne zna šta priča Priznajem, kao mali sam nosio najke dvojku, riplej sa belim i metalni kaiš (pozajmio od komšinice!), kad smo već kod blamova iz adolescencije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sto si toliko bezobrazan goso? Jeste da peca vozi bmw ali sto ga podjebavate? ko podjebava? ozbiljno sam napisao da ulje za amortizere moze da nadje u svakoj moto prodavnici, ako ne mozes da nadjes, cimni me i ja cu da odem i da ti uzmem samo reci koje hoces 5w, 10w..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan cccc pa dobro ljudi jel vi vidite kad je to bilo 10-17-2007, 07:37 AM tad je bio mlad i još nije znao ono što sada zna vidiš li ti u koliko je sati to napisao, pa u pola 8 ujutro niko od IT ljudi ne zna šta priča Priznajem, kao mali sam nosio najke dvojku, riplej sa belim i metalni kaiš (pozajmio od komšinice!), kad smo već kod blamova iz adolescencije zlatni lanac nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...