Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT
  • Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

hahahahhah... pa naravno - svaka voznja na Teneri je AVANTURA! Toga na Africi nema - stisnes crveno dugme, odvezes se i vratis kuci na motoru. Nema neizvesnosti, nema guranja. Tenera u tom smislu jeste avantura! :) ako i upali (Vlajkov snimak) pitanje je dokle ce raditi. Da li ce nestati prvo ulje ili gorivo?

Ćut! :D Za tvoje apetite prema avanturi i korišćenje motora je dovoljan i pomenuti APN :D1nanana.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro
  • Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Stvarno idu te vaše Tenere, danas videh jednu u Bgd-u, nizbrdica kod pet solitera, piči na leru celih 25kmh. Da ne grešim dušu, vozač je bio bez kacige. Vlajko javi se, pomislih da nisi ti to bio slučajno. Ako nisi, oprosti.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Samo se vi zajebavajte... JACI SMO NEGO IKAD.. :dupe2:

Od kad sam ja dosao u temu, Popsy i Zex su se maltene sami lavovski borili protiv ostatka crnackog plemena :fajt2:

I posle godinu dana intezivnog ratovanja jel treba da se prebrojavamo? :goodluck:

Sigurno je ova tema doprinela mnogima u odabiru kangrbe..zato i prskate po svim savovima.. suplja vam je i prica i fore..

oglasi puni afrika, a nase redove puni mlada i sveza krv.. :dezpr:

Ali, mi vas volimo i bilo bi dosadno bez ovih prepirki.. :tras2::fajt3:

Acimo.. mozda pre 10-15 god. si me i mogao videti zimi bez kacige.. sad se pomerio termostat i ladno mi u kolima..

Da i ti si jedan od rethih afrikanaca koji je relativno razumno platio papriku.. ostali samo mogu da se nerviraju da su mogli brzi i bolji motor za manje para.. :besan:

• Podržavam 2

Vlajko druže, samo što sam pomislio, ma nije on toliko lud, jeste malo u zabludi, ali lud nikako. Danas sam čuo u Labosu neke jako kompromitujuće stvari u vezi vaših kangrba. Tipa korman od afrike jer je širi i još po neki deo jer je izdržljiviji. E da još jedna jako dobra konstantacija:"Tenera samo ima jednu dobru stvar u ovoj priči, jeftinija je". :nanana: Sve ostalo ide na drugu stranu.

Popsy, ne diraj mi retrovizore, ipak stoje na pravom anduru i ne bi ih poklanjao za neki moped. I daj javi se za onaj drugi poklon koji sam spremio za tebe.

P.S. Svako ko je imao želju da oskrnavi moju nekretninu u Labosu skidanjem nalepnica, može to da uradi uz neznatnu novčanu nadoknadu. Hvala.

Znam, a isto tako znam da su sve posetioce do jednog toliko nervirale da su poželeli da oskrnave umetničko remek delo, bolesnika koji ih je lepio. Tako je kupljen i skuplja se vreme da se farba, pa ko ima siće u džepu neka je priloži i odlepi po koju.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Vlajko druže, samo što sam pomislio, ma nije on toliko lud, jeste malo u zabludi, ali lud nikako. Danas sam čuo u Labosu neke jako kompromitujuće stvari u vezi vaših kangrba. Tipa korman od afrike jer je širi i još po neki deo jer je izdržljiviji. E da još jedna jako dobra konstantacija:"Tenera samo ima jednu dobru stvar u ovoj priči, jeftinija je". :nanana: Sve ostalo ide na drugu stranu.

Popsy, ne diraj mi retrovizore, ipak stoje na pravom anduru i ne bi ih poklanjao za neki moped. I daj javi se za onaj drugi poklon koji sam spremio za tebe.

P.S. Svako ko je imao želju da oskrnavi moju nekretninu u Labosu skidanjem nalepnica, može to da uradi uz neznatnu novčanu nadoknadu. Hvala.

Vidi taman sam teo da ti kažem da bi original retrovizori bolje čučali na tvojoj africi al vidim da se ne daš... što se tiče nalepnica "urokljivo oko" ja ću da ih skinem kad budem u labosu, ruke džabe ;)

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

EEEE moj Acimo.

A ja sinoc branim AT sa recima ``pa nije bas TOLIKO gadna nalepnica`` a ti sad tako vracas. EEEE to mi je hvala...

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

da se podsetimo na link koji je vas najveci fan postavio

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_xtz750%2094.htm

a tu je i deo teksta

The Super Ténéré isn't really a trail bike. Its looks are so weird that I'm not sure what it really is! The acres of plastic makes it look bigger than it really is, with a dry mass of 430lbs, not bad for a watercooled, DOHC, ten valve vertical twin. Yamaha claim 70 horses at 7500rpm but either they're lying or the plastic has the aerodynamic efficiency of a brick shit house - the bike runs out of puff at the ton, topping out at 110mph.

:nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

• Podržavam 1

EEEE moj Acimo.

A ja sinoc branim AT sa recima ``pa nije bas TOLIKO gadna nalepnica`` a ti sad tako vracas. EEEE to mi je hvala...

Nije toliko, ali je najružnija. Kao hvala, tebi skidanje jedne nalepnice gratis.

• Drug član, 1984 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

a tu je i deo teksta

The Super Ténéré isn't really a trail bike. Its looks are so weird that I'm not sure what it really is! The acres of plastic makes it look bigger than it really is, with a dry mass of 430lbs, not bad for a watercooled, DOHC, ten valve vertical twin. Yamaha claim 70 horses at 7500rpm but either they're lying or the plastic has the aerodynamic efficiency of a brick shit house - the bike runs out of puff at the ton, topping out at 110mph.

:nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

Drago mi je da se informisete u vezi ST. Malo, malo pa neki afrikanac izbaci neke linkove :)

• Podržavam 1

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

a tu je i deo teksta

Drago mi je da se informisete u vezi ST. Malo, malo pa neki afrikanac izbaci neke linkove :)

nije to nas link, vec vas, postavio ga bokilic, da smo mi postavljali zamisli sta bi pisalo :nanana:

• UruK Hai, 2089 postova
  • Motocikl: ADV

Realna cena, kao i vasa na sledecoj starni... samo vas kolje ova recenica:

:takoje:

For my money, I’d sacrifice looks, reputation and longevity and go for the sharper tool that more closely represents the spirit of Adventure Sport.

Read more: http://www.visordown.com/road-tests-used/class-of-89---adventure-heroes/13763-3.html#ixzz1CBnnDN1o

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja