Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Ajd sad da budemo realni..

gledano po udobnosti i sveukupnim ocenama u voznji i eksploataciji..taraba zvana at je ipak bolje vozilo nego golf 2..

realno osim neke tamo izdrzljivosti dizelasa..auto je prilicno tvrd..

pandam njemu bi bio recimo opel kadett suza..

A prava mazga je naravno mazda ;) 626 npr..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan

posto su se neki omladinci kasnije prikljucili bez da su pazljivo procitali svih 394 strana, evo ga mali podsetnik i link koji je kolega bokilic postavio svojevremeno

The Super Ténéré isn't really a trail bike. Its looks are so weird that I'm not sure what it really is! The acres of plastic makes it look bigger than it really is, with a dry mass of 430lbs, not bad for a watercooled, DOHC, ten valve vertical twin. Yamaha claim 70 horses at 7500rpm but either they're lying or the plastic has the aerodynamic efficiency of a brick shit house - the bike runs out of puff at the ton, topping out at 110mph.

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_xtz750%2094.htm

• Drug član, 2048 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Vi ste neverovatni. Nasli ste neku budalu i njegovo misljenje i to pazi: misljenje o tome kako motor izgleda  ??? Kaze manji je motor ali ga plastike cine vecim nego sto jeste. Pa prvo ste pricali da je ST prevelik motor a sad da je mali ali ga plastke cine vecim.

PS: Sto se izgleda tice pitajte nekog ko ne vozi motor da li razlikuje ST i AT  ;D U 99% slucajeva ljudi kazu da je to isti motor.

Vi ste neverovatni. Nasli ste neku budalu i njegovo misljenje i to pazi: misljenje o tome kako motor izgleda  ??? Kaze manji je motor ali ga plastike cine vecim nego sto jeste. Pa prvo ste pricali da je ST prevelik motor a sad da je mali ali ga plastke cine vecim.

PS: Sto se izgleda tice pitajte nekog ko ne vozi motor da li razlikuje ST i AT  ;D U 99% slucajeva ljudi kazu da je to isti motor.

sto dalje implicira da se i vi lozite na golfa II  ;D ;D ;D

više kao na deo istorije nego kao stil života  ;D ;D ;D

da, bas takav zakljucak se moze izvuci iz toga kakav motor vozite, mada bi vam vise pristajale taljige  ;D

ajde , zexa jos i da razumem, imao covek jak potres pa ne zna sta prica, ali koji je vas izgovor? vozite one parodije i jos se ponosite sa time! strasno!

• Svrati ponekad, 220 postova

ajde , zexa jos i da razumem, imao covek jak potres pa ne zna sta prica, ali koji je vas izgovor? vozite one parodije i jos se ponosite sa time! strasno!

oni VOZE za razliku od vas...  8)

oni VOZE za razliku od vas...  8)

jbg. vozio bih ja, ali mi mama ne da, sta cu,ljuti se,  mozda jednog dana me pusti da odputujem negde, nikad se ne zna, ali jedno je sigurno, ti sa onom tarabom nikada nigde neces otici  ;D

verovatno mislis na mz-a!  ;D pa pazi,mozda i necu,ali na vreme sam provalio da je mz kao i afrika-GO.NO! tako da sam kupio gs500 i uzivam  ;D

a, sa njime ces da putujes? 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52.gif

• Svrati ponekad, 220 postova

verovatno mislis na mz-a!  ;D pa pazi,mozda i necu,ali na vreme sam provalio da je mz kao i afrika-GO.NO! tako da sam kupio gs500 i uzivam  ;D

sve sto je meni potrebno za putovanje je motor i parice!  :D sve ostalo resavam u hodu. ;) nije mi potrebna udobnost,ne treba mi vizir,ne treba mi 14 kila kojekakvog alata i rezervnih delova... samo motor...  :D

verovatno mislis na mz-a!  ;D pa pazi,mozda i necu,ali na vreme sam provalio da je mz kao i afrika-GO.NO! tako da sam kupio gs500 i uzivam  ;D

sve sto je meni potrebno za putovanje je motor i parice!  :D sve ostalo resavam u hodu. ;) nije mi potrebna udobnost,ne treba mi vizir,ne treba mi 14 kila kojekakvog alata i rezervnih delova... samo motor...   :D

to je sve u teoriji(da ne kazem u domenu naucne fantastike), kada se dokazes na delu(proputujes) ja cu ti se javno izvinuti, do tada tvrdim da je i taj drugi sranje  ;D

ali nemoj da turas putopise sa fruske gore i avale, kao bio sam na putu pa bih da podelim svoje impresije sa vama , to nisu putovanja, to su izleti

• Drug član, 2048 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Mozes slobodno da mi se obracas sa TI  ;D Jes da se ne znamo licno ali kao da se znamo. E,da,hvala na poklonu. Valjda su ti preneli ljudi koji su za razliku od nekih isli u Kosjeric.

ne brini,to meni nije put,a jos manje zanimljivo za slikanje!  :P to je zaduzeno za vas,posto je vama uspeh da dodjete do usca ili semafora,a da ne pricam o fruskoj gori!  :D:P

daj stavi neku sliku, da vidimo sta je tebi interesantno za slikanje i sta je po tebi putovanje  ;D

na ovih 395 strana, osim zexa, niko od vas jos ne postavi sliku da je negde bio dalje od crne gore, a kada vas covek slusa mogao bi, iz vaseg bogatog iskustva, da izvuce zakljucak da ste obisli svet barem dva puta

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Popsy, mogu ja sa tobom da posvedočim da je ST-varno izdržala ceo put?

ako može ta tvoja trabakula što da ne  ;D ;D ;D mada ne sekiraj se, mi sa ST uvek nosimo alat za naše prijatelje sa Afrikama  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja