lalajko 2035 Napisano Septembar 23, 2010 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa rec koju si upotrebio nedvosmisleno asocira na nesto drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, nemoj da offujes temu, ovo ti je poslednja opomena pre nego sto te posaljem na Kop 7 dana ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ZA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan vlajko svaka cast za sliku na avataru,vrh je!!! :D :D a ne kao ovi jadni afrikanci,sede u beogradu i glancaju te trabakule!! ??? ;D ;D ;D dobro , nisu oni krivi sto su kupili pogresne motore ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Aha, važi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 23, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Дај нешто што немамо сви.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre ti sa belom tehnikom MRŠ U SVOJU TEMU!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ovu baricu bi i apn preso,ja nebi ni prljo motor za tu baricu od 3cm.... e cime se vi paprikanci hvalite...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovu baricu bi i apn preso,ja nebi ni prljo motor za tu baricu od 3cm.... e cime se vi paprikanci hvalite...... Ahaaaaa, Bokilicu.... važi! Pa vidi bre kako je tu istu "baricu" sirota ST zaobišla u širokom luku (čitaj: preko mosta)!!! Iako je Vlajko gurao volan prema reci, DŽABEEEEEEee..... magarasta kangrba je svojevoljno otišla.... pa preko mosta, naravno!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1534 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2021 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko je car. Prosao je gde niko drugi nije smeo ;D Ps: Kritike na svoj racun ne primam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od izvora dva putica vode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ne,,,trebo je da uprlja motor ko ovi sto voze afrike pa da se posle hvali... ;D ;D ;D ;D preso sam kroz baricu,preso sam kroz baricu...a barica ko kad je siroce pljunulo...3cm vode,i moja pokojna baba bi je sa ponikom presla... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da ipak pitamo Bopka da li je on sa svojom kangrbom došao za ostalima? ;D Ili svemoćna i najbolja Super Taraba nešto i nije sposobna za barice?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1534 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2021 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ps: Kritike na svoj racun ne primam ;D Jageru ne pratis na casu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ps: Kritike na svoj racun ne primam ;D Jageru ne pratis na casu ;D Dakle, molim da udje u zapisnik da se Super Taraba povlači iz dalje rasprave i priznaje da je AT bolji motor. Da već jednom završimo i sa ovom nepotrebnom temom. Svi znamo da je AT mnogo bolji motor. MOŽE LOCK!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1534 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2021 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, šta si ti na svom motoru radio posle xenona? Ovo kao da pitas kog je Hitler ubio posle 30.04.1945 (dan njegove smrti). Nikog ali je svasta radio pre toga. Vlajko a šta si ti radio na svom? Emulzione tube i to je to. Auspuh se ne racuna u popravku. Gošo, poslednji veći zahvat kod tvog motora? Gosa nema vece zahvate zato sto je mu je motor najnoviji od svih ST i AT i zato sto stalno ulaze u njega. Nije prozivka ali sta covek da radi kad ga odrzava kako treba. Popsy, kako si mi ti? To sto je Popsy iskren pa sve podeli sa forumom i dosta se prica o tome ne znaci da je radio nesto puno. Proveri sve njegove teme i videces. Ne bi želeo da se kolege peonađu lično prozvanim, ali samo to zanima. Ovu sezonu sam ispušio i nisam je iskoristio kako treba, a od kada sam uzeo motor, zna se koji, pali i teraj. Ostali? Pa ne moze ovo boldovano u istoj recenici ;D Evo ja sam na pocetku sezone ocistio karburatore, proverio ventile, promenio lezajeve u tockovima, kupio novi akumulator, promenio plocice napred i nazad, zamenio rashladnu tecnost i ulje u zadnjoj kocnici, kupio nove filtere vazduha, menjao 2 puta ulje i filter i to je to. Imao sam 0 (nula) kvarova, presao 10000km. Nista ovo nisam morao da radim ali kako odrzavas motor tako ce i da te sluzi. Ps Jbt sad kad procitam kolko sam ja para sprcao u motor :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1534 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2021 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ps: Kritike na svoj racun ne primam ;D Jageru ne pratis na casu ;D Dakle, molim da udje u zapisnik da se Super Taraba povlači iz dalje rasprave i priznaje da je AT bolji motor. Da već jednom završimo i sa ovom nepotrebnom temom. Svi znamo da je AT mnogo bolji motor. MOŽE LOCK!!! ;D ;D ;D ;D ;D Koliko se secam drustvo su mi pravile i neke afrike ;D Doduse imale su iste gume kao i ja i plus smo jedino nas dvojica (kolega afrikanac i ja ) morali sami da gulimo veliki put do kuce pa smo zato i ostali da ne krecemo po mraku. Ps : Pre nego sto kazes Jageru da si se i ti sam vracao nocu samo da ja tebi kazem da vojvodinu ne racunam za put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Može zajedno. 3000km nije ništa u poređenju sa ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1534 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2021 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Može zajedno. 3000km nije ništa u poređenju sa ostalima. Pa to i ja kazem. 3kkm moze i tomos kolibri samo na pali i teraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nego nema te na spisku, ostali su dali svoj komentar, sve same činjenice. Nisam postavio pitanje da bi nekog prozivao, već da bi konačno saznao šta krije jedan šta drugi motor. Moj krije isto toliko ulaganja kao ti što si uložio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ps : Pre nego sto kazes Jageru da si se i ti sam vracao nocu samo da ja tebi kazem da vojvodinu ne racunam za put ;D Au, brate, pa noću i po onoj kišurini nije put, već PUTEŠESTVIJE! Nisam još nikada onako kisnuo, 200km tuklo k'o ludo, a poslednjih 100km po mokrom asfaltu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1534 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2021 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ps : Pre nego sto kazes Jageru da si se i ti sam vracao nocu samo da ja tebi kazem da vojvodinu ne racunam za put ;D Au, brate, pa noću i po onoj kišurini nije put, već PUTEŠESTVIJE! Nisam još nikada onako kisnuo, 200km tuklo k'o ludo, a poslednjih 100km po mokrom asfaltu.... A prvih 100km tuce kisa kao luda a asfalt suv? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi sad zajebavat' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1534 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2021 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja drugare afrikance OdoK da spavam, vi ste neozbiljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da ipak pitamo Bopka da li je on sa svojom kangrbom došao za ostalima? ;D Ili svemoćna i najbolja Super Taraba nešto i nije sposobna za barice?! ;D Ti opet mene zaboravljaš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ti se ne računaš. Jedini od Teneraša imaš moj DUBOKI NAKLON! Ok, i Vlajko će tu da se ubroji... još samo da prestane da se plaši vode... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...