aca-pn 6433 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam obnevid'o ;D ;D Bio sam ubedjen da je popsy pisao iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy sada nema vremena da piše.... gura negde onu njegovu Teneru ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To mu je dobar tretman za mrsavljenje, kad god sam ga video, bio je gola voda od znoja pored tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta dobar, ODLIČAN tretman! Videh ga u četvrtak u Beogradu..... stes'o se samo tako. Čujem da planira da se ženi, pa valjda mora da utegne liniju... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, iš na spavanje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan more razbojnici nijedni, ne može čovek ni da se okrene da vi ne ušušuljiten nešto po temi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, iš na spavanje! ;D A ti matori cuti, ne brani neprijatelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 1, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Arakise imaš relej za TA mi treba? Te honde stalno im je struja sje*ana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan more razbojnici nijedni, ne može čovek ni da se okrene da vi ne ušušuljiten nešto po temi ;D ;D ;D A ti mladicu da cujem sve po redu, kako si to bio u Jagodini, a nisi se javio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Arakise imaš relej za TA mi treba? Te honde stalno im je struja sje*ana... iznosis ne tacne informacije, nije im, nego neko je sje.ao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 1, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Arakise imaš relej za TA mi treba? Te honde stalno im je struja sje*ana... iznosis ne tacne informacije, nije im, nego neko je sje.ao Eh da mi je znati ko je, ruke bi mu odsekla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Arakise imaš relej za TA mi treba? Te honde stalno im je struja sje*ana... iznosis ne tacne informacije, nije im, nego neko je sje.ao Eh da mi je znati ko je, ruke bi mu odsekla barem na hondi nije proble srediti struju, nije to ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Arakise imaš relej za TA mi treba? Te honde stalno im je struja sje*ana... Ajd' u našu TA temu pa ćemo da ćućorimo, ovde su dosadni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan more razbojnici nijedni, ne može čovek ni da se okrene da vi ne ušušuljiten nešto po temi ;D ;D ;D A ti mladicu da cujem sve po redu, kako si to bio u Jagodini, a nisi se javio ? ma to Neske unosi zabunu u narodne mase... bio sam do CG i nazad, al nisam isao u vaš kraj.. pa javio bi se makar kafu da popijemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Arakise imaš relej za TA mi treba? Te honde stalno im je struja sje*ana... Ajd' u našu TA temu pa ćemo da ćućorimo, ovde su dosadni ;D SMARAKIS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucali temu o protestu pa moram ovde ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E pa manjino..mozda dobijete pojacanje Evo sta pregovaram..dogovaram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Avgust 3, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bolje uzmi onu lepoticu iza, sta ces sa ovom kravom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da mesam dvotaktol A i guzica se nesto buni.. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1959 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Toooo Vlajko! Pusti ti ove sporace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Avgust 3, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima onima koji su postovali u ovoj tomi na pomoci oko odlucivanja koji motor da ne kupuim tj. koji da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mlad si oprasta ti se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Avgust 3, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima onima koji su postovali u ovoj tomi na pomoci oko odlucivanja koji motor da ne kupuim tj. koji da kupim I pored toga si se zeznuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Malo drifta od juce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovaj pozer? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...