bokilic 6101 Napisano Jul 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57812.0 pazi kad su afrike.... paaaa, ništa čudno zato se i tema zove bajker sa povecim mudima,,,cim su seli na tu tarabu da se voze,,treba imati muda,da ti necrkne u nekoj pustari.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zex kako ti radi sada taraba na plin ?? :P ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57812.0 pazi kad su afrike.... paaaa, ništa čudno zato se i tema zove bajker sa povecim mudima,,,cim su seli na tu tarabu da se voze,,treba imati muda,da ti necrkne u nekoj pustari.. ;D ;D Kako god, vala i automobilom treba imati "kohones" i krenuti na toliki put. Ali Afrike su to, pa ljudi nemaju zašto da brinu ;D Nego, Bokilicu, nešto ne vidim da su se ST-isti trgnuli na iole normalan put ;D Samo "od kafića do kafića" .... Brate, ta Tenera ko neki R, majke mi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57812.0 pazi kad su afrike.... paaaa, ništa čudno zato se i tema zove bajker sa povecim mudima,,,cim su seli na tu tarabu da se voze,,treba imati muda,da ti necrkne u nekoj pustari.. ;D ;D Kako god, vala i automobilom treba imati "kohones" i krenuti na toliki put. Ali Afrike su to, pa ljudi nemaju zašto da brinu ;D Nego, Bokilicu, nešto ne vidim da su se ST-isti trgnuli na iole normalan put ;D Samo "od kafića do kafića" .... Brate, ta Tenera ko neki R, majke mi... ;D imaju probleme tehnicke prirode, moraju da menjaju ono sa KRILCIMA redovno, pa ne mogu dalje od lokalnih kafica ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' se to sa krilcima menja svakih 20 kusur dana? Kod neke tenera na 25, a neke odvuku i na 30? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jel' se to sa krilcima menja svakih 20 kusur dana? Kod neke tenera na 25, a neke odvuku i na 30? ;D ;D trebalo bi cesce, ali ne drze do sebe, mada smo to odavno shvatili, cim voze te krseve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste puta imali priliku da vidite da motor šlepa drugi? Ja danas video da Afrika šlepa. Da li je taraba za to sposobna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy i Zex pričaju: P: Mojoj teneri kasni ciklus... Z: Pa jesi pazio? Da nije možda blažena? ;D ;D ;D Jaaaaaao, strašno, šta rade bre tim motorima?!? I ja volim svoj motor, ali ne u toj meri ;D ;D ;D Koliko ste puta imali priliku da vidite da motor šlepa drugi? Ja danas video da Afrika šlepa. Da li je taraba za to sposobna? Ako je šlepala tereru, trebao si slikati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Popsy i Zex pričaju: P: Mojoj teneri kasni ciklus... Z: Pa jesi pazio? Da nije možda blažena? ;D ;D ;D Jaaaaaao, strašno, šta rade bre tim motorima?!? I ja volim svoj motor, ali ne u toj meri ;D ;D ;D Koliko ste puta imali priliku da vidite da motor šlepa drugi? Ja danas video da Afrika šlepa. Da li je taraba za to sposobna? Ako je šlepala tereru, trebao si slikati ;D ne iznenadjuje me , da bi se vozilo ONO moras da gajis stvarno posebne emocije prema ONOM, nego brinem se za popsy-a, da se ne povredi u zanosu na srafove sto je zbudzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da pazi na teneru, da ne zaglavi! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan AT je idealna za slep. Teska i spora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Narandžasto kanapče je uvek spremno. Treba pomoći teneri u nevolji, pa nismo mi pizde, majku mu.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan AT je idealna za slep. Teska i spora ;D pusti to, sta se koristi, sa krilcima ili bez? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan AT je idealna za slep. Teska i spora ;D pusti to, sta se koristi, sa krilcima ili bez? ;D ;D ;D ;D Bez ;D ;D Kako je nakad valjalo a sad ne valja? ;D Goso kolko si km presao ove sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Momci su tako proleteli da nisam stigao da ključim kameru. AT važi za tri motora, dva sama po sebi, a treći kada vam zatreba pomoć. P.S. Šta će njima krilca, ne poleće se sa 50 na sat sa novim tubama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece kolega Dzigorius samo afrike ne srecem na putu. ;D Ovde vas ima prs i pleva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što se afrike uglavnom svuda voze, osim po putu gde je tenera u društvu sa r-ovima kao puž među zercovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan AT je idealna za slep. Teska i spora ;D pusti to, sta se koristi, sa krilcima ili bez? ;D ;D ;D ;D Bez ;D ;D Kako je nakad valjalo a sad ne valja? ;D Goso kolko si km presao ove sezone? sramotno malo, a sada je i put u svajcarsku doveden u pitanje, sprzio sam nogu na auspuh od nekog sranja i ako ne prodje za dve nedelje vozicu se sa vama od kafica do kafica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ne sekiraj, Goso ... svetlam nam ja obraz Evo 6-ta 'iljada sa novom Afrikom ... a sa starom još toliko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan AT je idealna za slep. Teska i spora ;D pusti to, sta se koristi, sa krilcima ili bez? ;D ;D ;D ;D Bez ;D ;D Kako je nakad valjalo a sad ne valja? ;D Goso kolko si km presao ove sezone? sramotno malo, a sada je i put u svajcarsku doveden u pitanje, sprzio sam nogu na auspuh od nekog sranja i ako ne prodje za dve nedelje vozicu se sa vama od kafica do kafica Zao mi je sto to cujem, stvarno. Pa kako si se toliko sprzio aman? Mazi to i prolazi za 2 nedelje. 14 dana nije malo za oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan AT je idealna za slep. Teska i spora ;D pusti to, sta se koristi, sa krilcima ili bez? ;D ;D ;D ;D Bez ;D ;D Kako je nakad valjalo a sad ne valja? ;D Goso kolko si km presao ove sezone? sramotno malo, a sada je i put u svajcarsku doveden u pitanje, sprzio sam nogu na auspuh od nekog sranja i ako ne prodje za dve nedelje vozicu se sa vama od kafica do kafica Zao mi je sto to cujem, stvarno. Pa kako si se toliko sprzio aman? Mazi to i prolazi za 2 nedelje. 14 dana nije malo za oporavak. proslo je vec 20 dana i tek sada pocinje da se stvara krasta, razvalio sam se, ko debil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ne sekiraj, Goso ... svetlam nam ja obraz Evo 6-ta 'iljada sa novom Afrikom ... a sa starom još toliko ;D Eto sta su afrikanci. Gosa se zali da ne moze da vozi a Jager mu staje ne muku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy i Zex pričaju: P: Mojoj teneri kasni ciklus... Z: Pa jesi pazio? Da nije možda blažena? ;D ;D ;D Jaaaaaao, strašno, šta rade bre tim motorima?!? I ja volim svoj motor, ali ne u toj meri ;D ;D ;D Jager nemoj tako..dobro se secamo sta si radio prva tri dana sam u garazi..sa novom cicom sedmicom..prevrtanje ocima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bitno je da bar neko uziva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jager nemoj tako..dobro se secamo sta si radio prva tri dana sam u garazi..sa novom cicom sedmicom..prevrtanje ocima... Ja sam svoju lepoticu mazio, pazio, lickao i čistio. Ipak nije bilo "bludnih radnji"... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...