jager 3445 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, ocemo li videti fotku nove makine ? Ček malo, upravo sam kuckao oglas za staru Evo par slika, danas uslikanih ... motor je više od bombone, zaista. Lepše izgleda "live" nego na slikama... Pomažite hitno da prodam staru, da ova nova makina ne zbriše nekom drugom! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam majstore!!! Paprika je u pravim rukama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa paprika, Cestitam druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ne slogirah, vidi otkud moja afrika tu, kad ono... ;D. Ne ispustaj je Jageru, u toj boji je de luxe izvedba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je ko secer, cestitam Jageru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan auu ko lutka je, pu pu pu da ga ne ureknem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Lepa, mora se priznati ;D . Nego 8. maja sam u Subotici pa bi mogao da castis jedno pice da te ne bije maler ;D Kad si se vec krio u subotu u Bg-u, reko idem da upoznam jedinog afrikanca koji se stvarno vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nego 8. maja sam u Subotici Nemoj zaboraviti da napises putopis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nego 8. maja sam u Subotici Nemoj zaboraviti da napises putopis ;D Haha, i da napisem to je blizu 1000km da odem i da se vratim. Za Srbiju puna kapa. Cak i da hocu dalje u nasoj zemlji nema. To je najdalje od mene. PS.Idem kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da ideš kolima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da ideš kolima ;D Kepo pitao ja firmu da daju pare za gorivo al nece. Vozimo decu na neko takmicenje i zamalo samo ja da budem visak tj da nema mesta za mene. Onda bi se borio da idem motorom ali na kraju ispade da mogu (moram) i ja kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jager ne valja to nista :o :o Baci to sto pre, al mi reci gde ces da je bacis da je pokupim ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da ideš kolima ;D Kepo pitao ja firmu da daju pare za gorivo al nece. Vozimo decu na neko takmicenje i zamalo samo ja da budem visak tj da nema mesta za mene. Onda bi se borio da idem motorom ali na kraju ispade da mogu (moram) i ja kolima Bolje, kud bi sa tom koficom? Daleko je Subotica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa, mora se priznati ;D . Nego 8. maja sam u Subotici pa bi mogao da castis jedno pice da te ne bije maler ;D Kad si se vec krio u subotu u Bg-u, reko idem da upoznam jedinog afrikanca koji se stvarno vozi Biće mi drago da se vidimo! Samo.... nisam ni nešto siguran da ću biti u Subotici... jbg, VOZI SE, ali ne auto ;D ;D ;D Šalu na stranu, javi se, obavezno! Jager ne valja to nista :o :o Baci to sto pre, al mi reci gde ces da je bacis da je pokupim ;D ;D ;D ;D ;D Uhhhh... samo da prodam što pre svoju RD03!!! Ajde ljudi, pomažite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh... samo da prodam što pre svoju RD03!!! Ajde ljudi, pomažite ;D Evo, ja odo na terasu da vičem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh... samo da prodam što pre svoju RD03!!! Ajde ljudi, pomažite ;D Vala jes Afrika al je lutka, a bože zdravlja lako ćemo tvoju staru sa frizbijem udomiti jel je ona dokazano jedina Afrika koja može da se kreće po kiši i minusu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ići će i ova nova, ništa se ne sekiraj, samo da uspem da dodjem do nje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru kolko pare stara trafika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru kolko pare stara trafika? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=53697.0 Puni oglasi afrika.Kepo je postavljajuci temu za okrsaj uzburkao trziste nekretnina, ovaj afrika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad videh ali jace od mene pa sam morao da prekopiram ovde ! Ja vas ozbiljno pitam ?? Mozda nekad resim da kupim neki enduro.. Pa da znam koji je bolji? Afrika ili Tenera? kupiš lepo KLE 500 i niko te ne dira... ;D ;D ;D ;D ;D Ako želiš vremenom dokazan motor po pouzdanosti i robusnosti, fabrički planiran za srpske puteve ili ti offroad i da se osećaš da nema preprake onda kupi Afriku Twin a a ko želiš sve gore navedeno i malo više snage i za 1000€ jeftinije onda uzmi Super Teneru nijanse su u oku posmatrača, sedi na jedan, pa na drugi... pa će ti se samo reći e da ako si pun para onda odma uzmi bilo kog GSa i rešio si problem ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad videh ali jace od mene pa sam morao da prekopiram ovde ! Ja vas ozbiljno pitam ?? Mozda nekad resim da kupim neki enduro.. Pa da znam koji je bolji? Afrika ili Tenera? kupiš lepo KLE 500 i niko te ne dira... ;D ;D ;D ;D ;D Ako želiš vremenom dokazan motor po pouzdanosti i robusnosti, fabrički planiran za srpske puteve ili ti offroad i da se osećaš da nema preprake onda kupi Afriku Twin a a ko želiš sve gore navedeno i malo više snage i za 1000€ jeftinije onda uzmi Super Teneru e da ako si pun para onda odma uzmi bilo kog GSa i rešio si problem ;D ;D ;D ;D ;D Pa naravno ;D ;D ;D ps. ovo za GS se slažemo pa bio on 800 ili 1200 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru kolko pare stara trafika? U oglasu je 2200. Ako je neko stvarno ozbiljan i stavi 2000 na sto, može da je nosi, sa svom opremom koja je na njoj. Stvarno ne bih da mi nova paprika pobegne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa zar je ta vec crkla,,a trka nije ni pocela.. ovi afrosi me zabrinjavaju,svi prodaju afrike samo da bi imali izgovor da nedodju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E bre, Bokilicu .... ;D ;D Prodajem RD03 samo zato da bih kupio RD07 Da imam para da premostim, ne bih se sekirao... A ova sedmica je leeeeeeeeepaaaaaa ko lutka. Ne bih da mi pobegne... Znači kojom god Afrikom, ja DOLAZIM! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jager neka Popsy proda kofu i neka uzme od tebe da udje u sektu ,ubi se od voznje a nista jos da kaze pohvalno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...