Boban 499 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste problem sto imate samo slike i na tome se zavesava cela stvar .Ja na sajmu pitao bas decka kad se ocekuje da stigne taraba nova kaze momak>Neznamo ocekujemo mozda do kraja godine< A mozda ce nove klavijature da posalju mesto bajka ;D ;D A sto si pitao kad ce da stigne ako te ne zanima kako kazes ''taraba'. Pa pitao sam iz ciste znatizelje da bih video cenu koju ce da stave samo to je razlog jer sve sto sam gledao tog dana je bilo preskupo. Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D vidis san svakog vozaca afrike je da kupi super teneru zato si ti pitao :D ;) :P :P :P Ma smeha nikad dosta brate samo zato ;D Ocu da krenem sa uvozom ulja pa da vidim oce li da bude novih veverica :P oce oce,ima ovih sa afrikama kolko oces,,a ima ih i po oglasima svi hoce da ih se otarase ;D ;D ;D Zato si se ti na vrijeme otarasio svoje ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste problem sto imate samo slike i na tome se zavesava cela stvar .Ja na sajmu pitao bas decka kad se ocekuje da stigne taraba nova kaze momak>Neznamo ocekujemo mozda do kraja godine< A mozda ce nove klavijature da posalju mesto bajka ;D ;D A sto si pitao kad ce da stigne ako te ne zanima kako kazes ''taraba'. Pa pitao sam iz ciste znatizelje da bih video cenu koju ce da stave samo to je razlog jer sve sto sam gledao tog dana je bilo preskupo. Brate ako te bas zanima pitao sam jesu li reslili i problem sa potrosnjom ulja ,ali decko se samo nasmejao i rekao da nezna odgovor ;D vidis san svakog vozaca afrike je da kupi super teneru zato si ti pitao :D ;) :P :P :P Ma smeha nikad dosta brate samo zato ;D Ocu da krenem sa uvozom ulja pa da vidim oce li da bude novih veverica :P oce oce,ima ovih sa afrikama kolko oces,,a ima ih i po oglasima svi hoce da ih se otarase ;D ;D ;D Zato si se ti na vrijeme otarasio svoje ST ;D jok,mene zajebali,utrapise mi afriku boldora itd,,,tek onda videh koje je govno afrika, ah da,,trenutno,,,,,,sa malo jos para koje fale,,,,,bice spakovvana jedna st sa 900cm,,,, pa videcemo videcemo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan [..bice spakovvana jedna st sa 900cm... Šta bi, stavićeš joj agregat od boldorke? Pa ... mogao bi, pošto joj originalni nije ni za q... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ;D od boldorke... c c c. . . ;D radi se o 2 klipa da sam na vase mesto ne bi se toliko isprsio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan [..bice spakovvana jedna st sa 900cm... Šta bi, stavićeš joj agregat od boldorke? Pa ... mogao bi, pošto joj originalni nije ni za q... ;D ne...ima tu malo vecih hilzni,,agregat je dobar proveren tdm,ov,samo se cekaju parice.... a tdm i st skoro pa isti agregat,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...a tdm i st skoro pa isti agregat,,,, Isto sranje, a? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, sto joj ne stavis agregat od tvog medo brundoa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 25, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan da si na nasem mestu vozio bi pravi motor, a ne tu kantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da si na nasem mestu vozio bi pravi motor, a ne tu kantu pa ja volem kante od 136ks,,, :) a sad neznam za ove viseko bregaste dal mu jos nesto dodaju... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 25, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ST-u ? Moz da mu stavis jelenske rogove, nista mu ne vredi, od kante motor ne biva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi pričajte, maj je sve bliži... ja sam ulje promenio tako da sam spreman i mogu javno reći da moj ST nije popio ič ... jes da sam psovao japance za tih 4 litra al neka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ST-u ? Moz da mu stavis jelenske rogove, nista mu ne vredi, od kante motor ne biva ;D ma znzm,,al st se vozi,nestoji kao afrikka u garazi......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 26, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nek je ima, 'leba ne trazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kraljica ne izlazi da bi se prosetala par kilometara kraljica zeli avanturu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan dobih dioptriju citajuci vase putopise, koliko se vozite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan najdrazi su mi bolilicevi i pitovi putopisi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan dobih dioptriju citajuci vase putopise, koliko se vozite ;D U sadasnje vreme niko ozbiljan se ne bi uputio van Srbije sa trafikom negde ....ja mislim ako vas navataju negde u Evropi na autoputu da ce odma zavrsite na ispitivanju....cuj sa afrikom na autoputu....moz al samo seoske dzade AUTOPUTNIJE BEZBEDAN SA AFRIKU ZATO STO DATIRA IZ NEKIH PROSLIH VREMENA KADA SE VOZILO SPORIJE.Sada bilo koji slepre ide brze i startnije od trafike da ne pominjemo kombice. ZGAZILO VAS VREME BRE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan najdrazi su mi bolilicevi i pitovi putopisi ;D Xexexexexexexe ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan najdrazi su mi bolilicevi i pitovi putopisi ;D Ja prelazim oko 15000 km godisnje doduse po Srbiji a iz razloga sto nisam hteo da se pponizavam da cekam po stranim ambasadama za vizu. Aj postavi mi neki tvoj putopisu a da nije sa okolnih brda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da ste izasli iz svojih dvorista, znali bi dsa je ogranicenje u inostranstvu 130 i da murija nije tolerantna kao ovde, tako da ti je prica tanka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan da ste izasli iz svojih dvorista, znali bi dsa je ogranicenje u inostranstvu 130 i da murija nije tolerantna kao ovde, tako da ti je prica tanka ;D ;D ;D To sto si ti izasao iz svog dvorista i otiso do Francuske znaci da si samo imao ludu srecu da te ne zgazi neko kad izadjes na autoput,istina shvatyio sam da si malo koristio autoput i vise isao lokalnim putevima a gde je africi kao zastarelom motoru i mesto plus seoske dzade ,tu je stvarno kraljica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pre 15-ak godina drugar i ja odemo kod jednog starog majstora po neke delove za njegov BMW, dok smo cekali pojavljuje se junak na novom ZZR-u 1100 i pocinje da se hvali kako je stigao iz NS-a za 17 min. majstor ga nije ni pogledao, samo ga je pitao " I STA SI VIDEO USPUT?" samo se pokupio i otisao ko popisan uvek sam se pitao ko putuje autoputevima i to pun gas, poenta je uzivati i voziti se opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da ste izasli iz svojih dvorista, znali bi dsa je ogranicenje u inostranstvu 130 i da murija nije tolerantna kao ovde, tako da ti je prica tanka ;D ;D ;D To sto si ti izasao iz svog dvorista i otiso do Francuske znaci da si samo imao ludu srecu da te ne zgazi neko kad izadjes na autoput,istina shvatyio sam da si malo koristio autoput i vise isao lokalnim putevima a gde je africi kao zastarelom motoru i mesto plus seoske dzade ,tu je stvarno kraljica. engleske(2x), ne umanjuj, a na leto odoh u norvesku ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan pre 15-ak godina drugar i ja odemo kod jednog starog majstora po neke delove za njegov BMW, dok smo cekali pojavljuje se junak na novom ZZR-u 1100 i pocinje da se hvali kako je stigao iz NS-a za 17 min. majstor ga nije ni pogledao, samo ga je pitao " I STA SI VIDEO USPUT?" samo se pokupio i otisao ko popisan uvek sam se pitao ko putuje autoputevima i to pun gas, poenta je uzivati i voziti se opusteno Ma ne moz se voziti afrikom na autoputu opusteno nikako a evo i zasto.Pri krstarecoj brzini koju ostvaruje afrika a to je optimalnih 120 -130 i krenes recimo u preticanje nekog slepera i naleti ti otpozadi neki manijak u BMW-U sa 200 ti si samo u njegovoj milosti tj da li ce uspeti da ukoci ili ne posto afrika nema snage da doda gas i pobegne napred i ibegne pogibeljnu situaciju.O tome je rec zato je afrika NEBEZBEDna sa autoput.E sad ti moz da je vozis kao 123 200 d i planiras preticanje slepera 2 min unapred al gde je tu zadovoljstvo ili da vozis zajedno sa sleperima u traci gde po perfomansam i pripadate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan do engleske su me preteka sam dva motora, zx7r i gs 1200 adv, niko ne jurca, uzivaju ljudi u voznji, a bas bih voleo da vidim da jurcate kroz francusku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...