gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne zezaj, ne pricam o africi, pricam generalno, brdo ne potrebne elektronike, pre bi isao sa R100gs, nego sa novim gs-om adv Dobro , ja sam mislio moze malo da se nasali ovde , izvini Ali , salu na stranu , NIKO vise NIKAD nece da radi motor sa tehnologijom od pre 20 godina . Po tebi - nazalost , po meni - super . Slazes li se bar sa tim , salu na stranu ? naravno da se slazem, jedino oko cega se nikad necemo sloziti da je ST bola od afrike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan drug je juce doterao K1200gt iz nemacke, motor je dugo stajao i akumulator je oslabio, pola motora mu pobudalilo zato sto kompjuter registruje slab akumulator, to je ok kada se vozis u lokalu, sta da mu se to desilo na putu? Ozbiljno ? To se na putu ne bi desilo , jer motor ne bi stajao ;D aaaa, izvinite meni je na cbr-u 900 u voznji vrisnuo akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan nije problem, naravno, ja sam uvek spreman na salu ;D nego da ne pomislis da stvarno mislim da ne postoji bolji motor od afrike i da pljujem sve sto je novo ja to gledam iz mog ugla, planiram da napadnem mongoliju i iskreno razmisljao sam da kupim xl 600 za taj put, tek na njemu nema sta da crkne Drago mi je da shvatas salu .. Meni , pravo da ti kazem NIKAD U ZIVOTU ne pada na pamet da idem u : Mongoliju , Bliski Istok ( Turska ukljucena ) a jos manje u Afriku . Sto se mene tice - ko da ne postoje . Sve i da se predomislim , a cisto sumljam , mator sam za to , nebi isao motorom .. A ako bi isao ili razmisljao o tome , u pravu si nesto do 600 ccm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan drug je juce doterao K1200gt iz nemacke, motor je dugo stajao i akumulator je oslabio, pola motora mu pobudalilo zato sto kompjuter registruje slab akumulator, to je ok kada se vozis u lokalu, sta da mu se to desilo na putu? Ozbiljno ? To se na putu ne bi desilo , jer motor ne bi stajao ;D aaaa, izvinite meni je na cbr-u 900 u voznji vrisnuo akumulator Pa sta da ti kazem - Honda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan drug je juce doterao K1200gt iz nemacke, motor je dugo stajao i akumulator je oslabio, pola motora mu pobudalilo zato sto kompjuter registruje slab akumulator, to je ok kada se vozis u lokalu, sta da mu se to desilo na putu? Ozbiljno ? To se na putu ne bi desilo , jer motor ne bi stajao ;D aaaa, izvinite meni je na cbr-u 900 u voznji vrisnuo akumulator Pa sta da ti kazem - Honda ;D ;D ;D vidim da nisi procitao joskin izvestaj na prethodnim stranama, po kolicini crknutih reglera vodi jamaha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan aaaa, izvinite meni je na cbr-u 900 u voznji vrisnuo akumulator Pa sta da ti kazem - Honda ;D ;D ;D vidim da nisi procitao joskin izvestaj na prethodnim stranama, po kolicini crknutih reglera vodi jamaha ;D Nemoj sad da se vadis na Josku , on je pricao za reglere , a ti o akumulatoru , zar ne ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da se slazem, jedino oko cega se nikad necemo sloziti da je ST bola od afrike ;D Toliko lud da ulazim u tu maratonsku razpravu - nisam ( bar mislim ) ali treba da priznas da u nedostatku nove Afrike , nova Tenera pravi krugove oko stare Afrike i ostavlja je u prasini Pusti price o ceni itd na stranu , tome nije ovde mesto... Pravi krugove , po potrebi na zadnjem tocku . A KAD ako IKAD izade nova Afrika , videcemo .... Priznaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj , noc je niko nece da cuje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam spomenuo cenu mislim da ne mogu da se porede, lep je, ali nije dual sport, on je za van asfalta taman koliko i GS, kao turing motor koji ti dozvoljava da predjes preko livade, mislim da je dobar, ali nije provereno, on tek treba da prelezi decije bolesti, tako da ce jos neko vreme afrika biti ne prikosnovena ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... tako da ce jos neko vreme afrika biti ne prikosnovena ;D ;D ;D ... neko DUŽE vreme, hteo si reći Mislim, da teneraši slučajno ne shvate pogrešno.... ;D ;D Kako god, nova ST nema gotovo ništa zajedničko sa starom, izuzev imena. I činjenice da ima 2 točka, ali im ni gume ne možeš staviti iste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Toliko lud da ulazim u tu maratonsku razpravu - nisam ( bar mislim ) ali treba da priznas da u nedostatku nove Afrike , nova Tenera pravi krugove oko stare Afrike i ostavlja je u prasini Pusti price o ceni itd na stranu , tome nije ovde mesto... Pravi krugove , po potrebi na zadnjem tocku . A KAD ako IKAD izade nova Afrika , videcemo .... Velimije da se razumemo! Ovo je nova ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je Africa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dvoje nije za porediti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Po mojoj statistici najvise reglera sam promenuo na yamahama,ali drugo mesto odmah zauzima honda Kod yamahe na prvom mestu je virago(sve kubikaze),pa tenere,i na kraju sportaci. Kod honde prvo mesto je za cbrxxx,pa afrika,transalp,i po neki vfr. Pa kad Jamaha ima 5 puta vise nego Hondi,da je suprotno ne bi ti sad nama ovde pisao nego bi danonocno menjao reglere na Hondama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dvoje nije za porediti... Kepo ,poznanice da li si ozbiljan kad postavljas ovu paralelu SUV-a kao nove ST i surovog terenca kao afrike ili nastavljas u duhu teme da se zezas jer neverovatno mi je da ozbiljan covek kao ti moz da veruje u glupost da ce afrika biti bolja u off-u od nove ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 25, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a meni je neverovatno da ozbiljan covek misli da ce motor od 260kg i 19" prednjom gumom biti bolji ili isti u off-u od motora od 220kg, 21" prednom gumom i vecim klirensom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan a meni je neverovatno da ozbiljan covek misli da ce motor od 260kg i 19" prednjom gumom biti bolji ili isti u off-u od motora od 220kg, 21" prednom gumom i vecim klirensom. Pa Aco vido si valjda da postoje i terenske verzije ST koje nece da imaju 260 kg sigurno,a u ovom slucaju se ne moze pricati koji je bolji za OFF jer to nije nijedan a ppogotovu nije afrika za OFF,NEGO JE OVDE SAMO REC KO CE VISE DA SE ZAJEBE I ODE GDE NE TREBA DA IDE.Ocigledno da je ljubav prema africi toliko velika kod vas da je vidite kao savrsen otor bolji od svega sto postojki i za OFF iza put ma jednom reci za sve.Ako je afrika za off sto nisi sa njom iso u bare nego si nabavio XL -a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 25, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi da je isprljam blatom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dvoje nije za porediti... Kepo ,poznanice da li si ozbiljan kad postavljas ovu paralelu SUV-a kao nove ST i surovog terenca kao afrike ili nastavljas u duhu teme da se zezas jer neverovatno mi je da ozbiljan covek kao ti moz da veruje u glupost da ce afrika biti bolja u off-u od nove ST. Probao da ti objasnim slikovito,al ne vredi ;D ;D I nemoj da si mi tako ozbiljan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dvoje nije za porediti... Kepo ,poznanice da li si ozbiljan kad postavljas ovu paralelu SUV-a kao nove ST i surovog terenca kao afrike ili nastavljas u duhu teme da se zezas jer neverovatno mi je da ozbiljan covek kao ti moz da veruje u glupost da ce afrika biti bolja u off-u od nove ST. Probao da ti objasnim slikovito,al ne vredi ;D ;D I nemoj da si mi tako ozbiljan ;D Hehehe ma nisam ja tolko ozbiljan kolko ste vi zaljubljeni aj ponovo objasnite malo siroj publici u cemu je tajna ljubavi ka africi,cime vas je to opcinila stara princeza pustinje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dvoje nije za porediti... Kepo ,poznanice da li si ozbiljan kad postavljas ovu paralelu SUV-a kao nove ST i surovog terenca kao afrike ili nastavljas u duhu teme da se zezas jer neverovatno mi je da ozbiljan covek kao ti moz da veruje u glupost da ce afrika biti bolja u off-u od nove ST. Probao da ti objasnim slikovito,al ne vredi ;D ;D I nemoj da si mi tako ozbiljan ;D Hehehe ma nisam ja tolko ozbiljan kolko ste vi zaljubljeni aj ponovo objasnite malo siroj publici u cemu je tajna ljubavi ka africi,cime vas je to opcinila stara princeza pustinje. ;D Moras da je kupis na pola sezone, da odstoji zimu u garazi, i na prolece ce ti se samo kazati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je Africa. Trazio sam slike na netu , ali odustah .... Trebao si nekog VAZ-a ili tako nesto , neunistljivo , jednostavno za odrzavanje i starije ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan a meni je neverovatno da ozbiljan covek misli da ce motor od 260kg i 19" prednjom gumom biti bolji ili isti u off-u od motora od 220kg, 21" prednom gumom i vecim klirensom. To za veci klirens je diskutabilno , moze ova nova Tenera da preleti i Afriku i zapreku ;D ... Ali OK , verujem ti , ako ti tako kazes .... Mada cini mi se i sami Afrikanci priznase da vise koriste motor on road ili na makadamu , gde je 19 coli bolja ... A konjske snage , kardan i jos neke sitnice ( naprimer godiste ) si potpuno zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je Africa. Trazio sam slike na netu , ali odustah .... Trebao si nekog VAZ-a ili tako nesto , neunistljivo , jednostavno za odrzavanje i starije ... ;D Ne vredi ti Velimlje nista ,vidis li kako je meni, ja se sa tom bandom borim evo vec 200 i kusur strana i ne vredi toliko su zaslepljeni ljubavlju prema africi da tu nikakvi argumenti ne pomazu,pa taman i da si im amfibiju pokazao afrika bi bila bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...